marta1624 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Eee tam, kiedyś kupię sofę :p Tylko zarobię :p Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja tez mam zamiar kupic tapczan bo tego narożnika mam serdecznie dosyć ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Strasznie go nie lubię , ściagac te poduchy trzeba jak sie go rozkłada nie ma za bardzo gdzie ich poukladać do tego jest biały i wiecznie brudny ` Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Oj tak, biała kanapa.... Raz miałam, podziękuję :D No jakieś małe wstawki to ok, ale cała lub w większości biała- nigdy :) Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 My mamy calutka białą , sama bym takiej nie kupiła , dostalismy ja od Sebka babci , w sumie nówkę bo kupila ja nie oladajac i jak przyszła to stwierdziła ze jej sie nie podoba i nam podarowala , wiec tylko dlatego ją mam , ale przy najblizszej okazji nie omieszkam jej wymienić ;) Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Ale zawsze jaki prezent od babci, moja to by mi max czekoladę dała :loveu: (jedna, druga jest spoko ;)) Quote
*Magda* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Marta, walnij se śpiwór na podłogę i po sprawie :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 No niby racja , zawsze mogła ten narożnik sprzedać a dała nam , a moja tesciowa zamiast to docenić to jeszcze babci dogadała że pierdoły kupuje zanim obejrzy ze ten narożnik jest nie fajny i że w ogóle do niczego ;( strasznie żal mi wtedy było Sebastiana babci , jak zawsze zresztą , Ona zawsze ją krytykuję , nowy naroznik jej też skrytykowała , a mi sie wlansie podoba mimo iż jest niby biały ale bardziej wpadający w kawe z mlekiem , jest z lepszego materiału niz ten co nam dała bo jest bardziej skórkowy a nasz bardziej przypomina skaje i strasznie ciężko go doczyścić .... Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Ehh, skąd ja to znam. Mnie jest strasznie szkoda mojej jednej babci (tej lepszej), bo jest... Hmmmm... No uciążliwa, ale się stara nam pomagać jak może. A tu ja i mama (najbliższe osoby) jej dogryzamy, dowalamy (tata zawsze tak robił, bo to zięć). A to idzie tak samoistnie, nie myślimy co robimy, przy kolejnym bezsensownym pytaniu czy komentarzu: "o ludzie, a po co ci to?" samo tak wychodzi :( Staram się powstrzymywać, ale jest ciężko, nie mam takiego z nią kontaktu jak za dziecka, mam wrażenie że obie zrobiłyśmy się bardziej uciążliwe dla siebie :( I wiem, że będę żałować, że babci jest przykro... Z jednej strony to samo wychodzi, a z drugiej jakby jej brakło to nie wiem jak sobie dam radę. Staram się zmienić, naprawdę, ale jestem impulsywna i najpierw robię/mówię, potem myślę :( Nawet dni, kiedy tata jest w pracy i zawsze byłyśmy razem, rozmawiamy, to teraz po 2h uciekam z psem na długi spacer bo nie wytrzymuje nagadywania... Ale jakby rfu tfu jej brakło, to będę za tym nagadywaniem strasznie tęsknić :( No, wyżaliłam się, bo święto zmarłych niedługo i rok od śmierci dziadka, i w jakąś depresję wpadłam... Quote
kalyna Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ahh jak ja Was dobrze znam. To samo jest u nas, wiem, ze nasza babcia z domu nie wychodzi i nie ma z kim pogadać. Ale codzienne wypytywanie się o wszystko jest irytujące, no bo co codziennie możesz mówić. Ale mam nadzieję, że jeszcze baaardzo długo pożyje. Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 (Alina u mnie właśnie tak samo) Dzisiaj zaczynam nowy, optymistyczny dzień! A dlaczego? Bo dzisiaj NIE PADA! :grins: Przynajmniej na razie :D Quote
rashelek Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 To jakie w końcu meble zamówiłaś? :D I koloru pokoju też jestem mega ciekawa :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Dzisiaj zaczynam nowy, optymistyczny dzień! A dlaczego? Bo dzisiaj NIE PADA! :grins: Przynajmniej na razie :D Hahahaha w sumie to u nas padało wtedy w ten jeden dzień. A wczoraj i dzisiaj tylko lekko zimno jest :lol: Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A ja to jestem taka że spokojnie wysłucham i staram sie własnie wszystko powiedziec tak żeby nikogo nie urazić , czasami jestem za dobra , ale już taki mam charakter ;) U nas też ładne słoneczko , wiec szybko skorzystałam i pranie nastawiłam , moze do wieczora przeschnie ;) Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 A ja to jestem taka że spokojnie wysłucham i staram sie własnie wszystko powiedziec tak żeby nikogo nie urazić , czasami jestem za dobra , ale już taki mam charakter U nas też ładne słoneczko , wiec szybko skorzystałam i pranie nastawiłam , moze do wieczora przeschnie Ehh może nawet chciałabym być taka dobra niekiedy.... U mnie też słoneczko, spacerem zaliczony, zaraz będzie piłeczka :loveu: Hahahaha w sumie to u nas padało wtedy w ten jeden dzień. A wczoraj i dzisiaj tylko lekko zimno jest: No to u mnie padało, było zimno i pochmurnie, a dzisiaj znośnie :) To jakie w końcu meble zamówiłaś? I koloru pokoju też jestem mega ciekawa Meblami się pochwalę jak wrócą :grins: Ale zupełnie inne niż te wstawiane :) Kolory wstawię dzisiaj, bo pomalowane już schnie :) I przyszedł kurier z lampą do mnie, tylko powieszona będzie jutro :) I zapowiadają cały weekend ładny :loveu: No i babcia możliwe że się do kanapy dołoży, więc będzie szybciej :) Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A ja czasami chciała bym być niedobra .... Super ze spacerek sie udał :jumpie: widzisz jaką masz dobrą babcię :loveu: Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 To raz na jakiś czas możemy się wymienić osobowościami :D No, wreszcie spacerem wyszedł :loveu: Noooo, dobrą, dobrą :) Żeby jeszcze tyle bezsensownych pytań nie dawała to idealną :loveu: Ale ideałów na świecie nie ma ;) Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Jestem za :D kiedyś mi Magda obiecała że nauczy mnie być wredną , i nie nauczyła :huh: Korzystaj do weekendu bo pozniej juz mają byc przymrozki :D chociaż jak padac nie bedzie to taki orzeźwiający spacerek też jest fany ;) Babcie juz to do siebie mają że lubią wszystko wiedzieć :) Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 No fotki mojego (nie)urządzonego pokoju :) 1 Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 No cóż, nie da się edytować... Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 I Abik, żeby nie było że go zjadłam :p Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Super pokoik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mój ulubiony kolor "biskupi fiolet" :jumpie: Abik wygląda jak by Ciebie zjadł , taki kwadratowy wyszedł na tej focie :megagrin: Quote
Recommended Posts