łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Agua, nawet nie strasz :lmaa: Może faktycznie tuż tuż? eeee chyba nie , już co dzien czekam i czekam i nic wiec pewnie donosze do terminu ;) w poniedziałek lekarz mnie "dogłębnie " obejrzy to mi powie czy to już za chwilę ;) Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Eh, w sumie to chyba lepiej jakby już było "po" :) No ale, to już nie od nas zależy :) Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Ale pocieszę cię- ty będziesz po, a ja cały czas przed :D Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ale pocieszę cię- ty będziesz po, a ja cały czas przed :D ja będe po o może przed tylko wtedy będe wiedzieła co mnie czeka mniej więcej :P Jak bratowa mnie pyta " to co , za rok znowu chodzimy z brzuchami ?" to jej odpowiadam " po porodzie Ci odpowiem " :D Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ja będe po o może przed tylko wtedy będe wiedzieła co mnie czeka mniej więcej :P Jak bratowa mnie pyta " to co , za rok znowu chodzimy z brzuchami ?" to jej odpowiadam " po porodzie Ci odpowiem " :D Ja mogę pochodzić z Twoją bratową z brzuchem :D Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja mogę pochodzić z Twoją bratową z brzuchem :D To pochodzcie też za mnie :D Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 A Ty Marta coś tam planujesz? :D Na razie nic nie planuje :D Hej,witam ! Hejka :) ja będe po o może przed tylko wtedy będe wiedzieła co mnie czeka mniej więcej :P Jak bratowa mnie pyta " to co , za rok znowu chodzimy z brzuchami ?" to jej odpowiadam " po porodzie Ci odpowiem " :D Haha za rok... To szybko planujecie :D Ja mogę pochodzić z Twoją bratową z brzuchem :D Ty Madzia już teraz możesz chodzić :D No i drogą przypadku dostałam 2 hopki dla psa, slalom i koło, więc jak ktoś coś by chciał odkupić to PW :) Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Haha za rok... To szybko planujecie :D Nie no za rok to nie , za 1,5 gdzies ale dopiero zaciażyc :P Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Nie no za rok to nie , za 1,5 gdzies ale dopiero zaciażyc :P Ale jakby się spełniło to fajnie by miał Fabian, taka mała różnica wieku :) Quote
rashelek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ale masz fuksa, też chcę tak w spadku dostać kawałki torku :lol: Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Ale masz fuksa, też chcę tak w spadku dostać kawałki torku :lol: dostałam i podaję dalej :) Już został slalom i hopka koło :) U mnie nie ma więcej miejsca niż to co mam, więc szkoda żeby się kurzyło :) A i mam awizo, jutro coś odbieram :grins: Quote
rashelek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ile wychodzi przesyłka za jedną przeszkodę? Bo to te z biedry, nie? To koło mnie kusi nawet :D Co odbierasz? Chwal się szybko :D Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 13zł, tak Monice wysyłałam :) A odbieram chyba (bo na 2 paczki czekam :)) prezenty z konkursu :) A poza tym ma dojść kołowrotek (używany, ale drewniany :)) Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ty Madzia już teraz możesz chodzić :D Niestety, ale jeszcze nie :lookarou: Zaciążyć mogę najprędzej w kwietniu :nonono2: Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Niestety, ale jeszcze nie :lookarou: Zaciążyć mogę najprędzej w kwietniu :nonono2: Kwiecień już blisko :D Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Gdybym miała mieć dwójkę dzieci to nie chce mieć między nimi dużej różnicy tylko własnie tak 2 lata , a prędzej tez nie chce znowu chodzić z brzuchem , co z moją umowa okaże się już w czerwcu więc jak by mi przedłużyli to mogła bym spokojnie myśleć o drugim bobasie ;) Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 No, fajnie jest mieć rodzeństwo w podobnym wieku :) Ehh, ale jak patrzę na moich kuzynów to nie jest mi aż tak żal że jestem jedynaczką :( Kłócą się od zawsze o wszystko, nawet na cmentarz dzisiaj jeden wszedł, a drugi czekał w samochodzie jak ten pierwszy wyjdzie :( I w sumie nikt nie wie o co się pokłócili :niewiem: Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 To też zależy , ja mam akurat troje rodzeństwa i nie moge narzekac , mam z nimi bardzo dobry kontakt , ze starszym bratem moze mam trochę mniejszy o się wyprowadził i rzadko się widujemy ale żeby się kłocić z którymkolwiek z rodzeństwa to nigdy ! ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja się powtórzę, aleee... miec rodzenstwo to zbawienie! Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, naprawdę. A różnica 2lat to fajna różnica, wiem to po sobie ;D Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 To też zależy , ja mam akurat troje rodzeństwa i nie moge narzekac , mam z nimi bardzo dobry kontakt , ze starszym bratem moze mam trochę mniejszy o się wyprowadził i rzadko się widujemy ale żeby się kłocić z którymkolwiek z rodzeństwa to nigdy ! ;) Ehh, zazdroszczę :) Ja zawsze ubolewam że jestem jedynaczką, tylko dzisiaj tak się przyjrzałam i mnie zamyślenie wzięło... A ja się powtórzę, aleee... miec rodzenstwo to zbawienie! Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, naprawdę. A różnica 2lat to fajna różnica, wiem to po sobie ;DTeż gratuluję super kontaktu z rodzeństwem :) Ja niestety nie miałam na to wpływu i jestem jedynaczką :) I nie mam się z kim bić :placz: Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Marta, ja mam 3 braci i siostrę ;) Nigdy nie chciałam być jedynaczką :lookarou: Wiecznie się z braćmi tłukłam, z siostrą złapałam fajny kontakt, ja ona skończyła 20-21 lat (różnica wieku). Z najstarszym bratem tak się pokłóciłam, że się wyprowadził z domu i nie gadaliśmy ze sobą chyba ze 3-4 lata. A teraz? A teraz mogę dzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy :loveu: Rodzeństwo, to jest najlepsze co można mieć. Nawet jak się bije, kłuci itp. Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 No jakby to ode mnie zależało to zawsze chciałam siostrę :) Teraz to już po "ptakach", nie ode mnie to zależało :) Ale kuzyni to przesadzają, już 10 lat nie gadają :( Quote
Recommended Posts