marta1624 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 rashelek napisał(a):Ooo i jak kamizelka się sprawdza? Relację proszę! Na jeden dzień użytkowania- super ;) Pies wyraźnie mniej się męczył, mało dyszał, a i energii dużo więcej ;) Tak więc polecam, jest tylko jedno ale- byłyśmy chwilę na zabawie z kolegą psim, i wtedy wolałam ściągnąć kamizelkę- wiadomo szarpanka, przewracanka ;) Potem spokojny spacer i pies sam głowę podstawiał więc chyba poczuł ulgę ;) Quote
marta1624 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 dOgLoV napisał(a):nawet gdybym miała do wyboru homara czy jajecznice to bym jajecznice wybrała :lol: Ja też :D Wolę "swojskie" dania :D Nigdy nie jadłam homarów/krewetek/ośmiornic itp więc nie mówię (piszę :D) że jest niedobre, ale też jakoś mnie korci żeby zjeść ;) Quote
*Magda* Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Mi krewetki jakoś nie przypadły do gustu :shake: Homara bym chętnie spróbowała ;) Ośmiornicę chyba też :D Za to bardzo smakują mi ślimaki :loveu: Quote
łamAga Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 a feee :roll: ja kiedys probowałam zjeść kawałek ośmiornicy ale jak szybko włożyłam to do buzi tak szybko wyplulam , miałam wrazenie ze mi sie to zaczyna w buzi ruszać :evil_lol: ślimaki miałam okazje zjeść na chrzcinach Marysi ale podziekowałam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Za ślimaki to ja podziękuję, raz widziałam i wolę nie próbować :D Za to "takich" rzeczy nie jadłam, więc nie twierdzę że są nie dobre ;) Jakoś nie mam w sobie tyle silnej woli żeby to jeść ;) PS. Tablet wrócił :loveu: Ale nowy system nie pokazuje mi listy emotek, więc wstawiamy tylko te co pamiętam :D Quote
łamAga Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 marta1624 napisał(a):Za ślimaki to ja podziękuję, raz widziałam i wolę nie próbować :D Za to "takich" rzeczy nie jadłam, więc nie twierdzę że są nie dobre ;) Jakoś nie mam w sobie tyle silnej woli żeby to jeść ;) PS. Tablet wrócił :loveu: Ale nowy system nie pokazuje mi listy emotek, więc wstawiamy tylko te co pamiętam :D jak Sebek jadł i brat to stwierdzili że smakuje podobnie do drobiowej wątrobki , aż dziwne że Sebastian nie opluł nikogo siedzącego na przeciwko bo od zawsze twierdzi że wątróbka jest feee :lol: to teraz mozesz aglądac tu częsciej jak już sprzęt odzyskałaś :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 dOgLoV napisał(a):jak Sebek jadł i brat to stwierdzili że smakuje podobnie do drobiowej wątrobki , aż dziwne że Sebastian nie opluł nikogo siedzącego na przeciwko bo od zawsze twierdzi że wątróbka jest feee :lol: to teraz mozesz aglądac tu częsciej jak już sprzęt odzyskałaś :evil_lol: Iplanuję być częściej :D Jutro będę mieć mniej czasu bo będę urządzać mniejsze akwa u babci a duże szorować dla chomika, a i z kol jedziemy na ciuszkowe zakupy ;) Ale nie ja będę ciuchy kupować :D No i jutro przewożę ryby do babci (całe 4 :D). Jak mama zobaczy które akwa będzie dla chomika to chyba padnie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 E tam padnie, po prostu się ucieszy. Inaczej :lol: Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Byłyśmy odcięte od tlenu przez dwa dni :D Quote
marta1624 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Kurde jak fb- lubię to! :( Nie podoba mi się.... Ale przez te 2 dni było dziwnie :D Zrobiła akwarium dla choma, mam zdjęcie ;) Niestety na razie chomik siedzi u siebie, bo czekam na nowy kołowrotek i najważniejsze- siatkę na górę ;) Więc został ogołocony z prawie wszystkiego :D Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Teraz juz wszystko robią na wzór fb :/ jakoś przywykniemy ;) Teraz chomiś jest pozbawiony dóbr ale za to jaki bedzie miał pozniej wypas :D Quote
marta1624 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Teraz juz wszystko robią na wzór fb :/ jakoś przywykniemy ;) Teraz chomiś jest pozbawiony dóbr ale za to jaki bedzie miał pozniej wypas :D Tylko musi poczekać na siatkę ;) Kołowrotek będzie koło wtorku, ale na razie mógłby mieć ten stary. Ale siatka to mus- piętro jest tak wysoko, że chom by pokój zwiedzał :D I nie wiem jak ja to akwa na stole postawię, jest takie ciężkie... Quote
*Magda* Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Teraz juz wszystko robią na wzór fb :/ jakoś przywykniemy ;) Dlatego fb mi nie potrzebne :eviltong: Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Mogłam Ci pisać czy chcesz kołowrotek, bo nie mam co z moim zrobić. Mam takiego chyba 22cm. Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Pokaże dzisiaj z chomem, bo kupiłam siatkę ;) Talia no widzisz nie pisałam wcześniej o tym, a potem przerwa w dogo i ogólnie byłam odcięta :D Dotnę siatkę i fotkę wstawię :) Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 No to fotki- niestety szyba wszystko odbija :( Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 W czasie budowy- robiłam sama ;) Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Nie mogę edytować to po kolei: Teraz tylko czekam na nowy kołowrotek ;) Mojej mamie akwarium się spodobało :O Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 heeeeeej :) Hejka Sylwia ;) Quote
rashelek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Zajebiście Ci wyszło! A ta cała konstrukcja, wow, masz talent! :) Tylko tyle tam teraz miejsca, że chomisiowi by się towarzystwo przydało :P Quote
Recommended Posts