Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 im bardziej dziki teren tym bardziej mi się podoba,ale nie latem,jak pełno zieleni,kleszczy,pajęczyn itp Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 My mamy kilka miejsc, gdzie nie ma dużo pajęczyn (w sumie czemu to nie wiem :D). A kleszcza w całym moim życiu miałam raz, jakoś mnie nie lubią (na szczęście :D). Ale są miejsca gdzie pająk na pająku, nienawidzę takiego :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ja nigdy nie miałam wbitego kleszcza,ale łaził po mnie ze trzy razy:nerwy: w pajęczyny włażę codziennie rano Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja tez raz miałam wbitego kleszcza , fuj :roll: Quote
maxishine. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 A ja jeszcze nie miałam, i modlę się abym nie miała do końca życia :shake: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Marta jak na twoje spacery po dziczy to i tak mało :D Karola pewnie zależy od terenu i osoby, bo moja babcia była z nami na skałkach i miała 2 kleszcze wbite i 1 łażącego :( Aga jeden to jeszcze nic ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 No i za więcej podziękuję :lol: a co dzowniejsze , moja mama nigdy nie miała kleszcza ( tak jej sie wydawało ) a miała borelioze , na nodze zrobił jej się wielki rumien , poszła do lekarza a ten ze to od kleszcza , musiał sie ochlać i jej wypaść że nawet nie zauważyła :-o Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Moja babcia ostatnio mówi- Maja juz kleszczy nie przynosi, skończyły się. Po czym odpada taki wielki, napity, spod jej karku (Majki) :roll: A ta franca jest głupia- zeżarła go :-o Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Majka jest cała obrzydliwa :D Ona ma coś z Mastifa chyba :D Je chusteczki, papier, reklamówki, deski i wiele, wiele innych... :D Quote
Kaaasia Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']My mamy kilka miejsc, gdzie nie ma dużo pajęczyn (w sumie czemu to nie wiem :D). A kleszcza w całym moim życiu miałam raz, jakoś mnie nie lubią (na szczęście :D). Ale są miejsca gdzie pająk na pająku, nienawidzę takiego :angryy:[/QUOTE] To masz szczęście bo ja zawsze coś przyniose. Na szczęście wbitego nie miałam ale sam fakt że taka paskuda po mnie łazi albo siedziały mi we włosach jest okropny :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Majka jest cała obrzydliwa :D Ona ma coś z Mastifa chyba :D Je chusteczki, papier, reklamówki, deski i wiele, wiele innych... :D[/QUOTE] jeju....:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Majka jest cała obrzydliwa :D Ona ma coś z Mastifa chyba :D Je chusteczki, papier, reklamówki, deski i wiele, wiele innych... :D[/QUOTE] bo to krótkowłosa odmiana mastifa :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Kasia współczuję, ja też nie cierpię jak coś łazi po mnie :roll: A Majka.... Noo krótkowłosa, innej odmiany kolorystycznej, i do tego miniaturka :D Hejka Madzia, dziękuję :loveu: Teraz "tylko" do lutego :D Jak 10 luty (planowany 12) to w moje urodziny ;) A z innej beczki, burza przeszła i byłam na krótkim spacerku ;) Jest suuuper, chłodno :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 U nas od rana fajnie rześko chociaż ciepło, a teraz zrywa sie burza :) Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Hejka ;) U mnie od rana skwar, byliśmy 3h nad wodą. Teraz wróciliśmy bo się burza szykuje ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) U mnie od rana skwar, byliśmy 3h nad wodą. Teraz wróciliśmy bo się burza szykuje ;)[/QUOTE] Ale mieliście fajnie , u nas dzisiaj chyba burzy nie będzie , słonca też za duzego nie ma , jest duszno za to i parno :roll: Quote
rashelek Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nagadane tu jak zwykle :P Ale gdzieś tam mi się fotki mignęły i bardzo mi się spodobały :loveu: Gdzie na skałki jeździcie, że tak zachwalasz? Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Aga u mnie leje i chłodek ;) Jak przestanie lać to pójdę na spacerek, bo super temperatura :loveu: Marta w Niegowonicach są skałki, niedaleko Łaz ;) Pusto, fajnie, tylko wody brakuje :D Hejka Talia ;) No i kosiarka zawieziona do spawacza, może będzie dało się naprawić. Mam nadzieję ;) Aga rurki kupowałaś? :cool3: Ja kupiłam 3paczki rano, a teraz była i już pustki ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 qulfa zapomniałam o rurkach :splat: a date wazności sprawdziłaś ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts