Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

im bardziej dziki teren tym bardziej mi się podoba,ale nie latem,jak pełno zieleni,kleszczy,pajęczyn itp

Posted

My mamy kilka miejsc, gdzie nie ma dużo pajęczyn (w sumie czemu to nie wiem :D). A kleszcza w całym moim życiu miałam raz, jakoś mnie nie lubią (na szczęście :D). Ale są miejsca gdzie pająk na pająku, nienawidzę takiego :angryy:

Guest wolfheart
Posted

ja nigdy nie miałam wbitego kleszcza,ale łaził po mnie ze trzy razy:nerwy:
w pajęczyny włażę codziennie rano

Posted

Marta jak na twoje spacery po dziczy to i tak mało :D Karola pewnie zależy od terenu i osoby, bo moja babcia była z nami na skałkach i miała 2 kleszcze wbite i 1 łażącego :( Aga jeden to jeszcze nic ;)

Posted

No i za więcej podziękuję :lol:

a co dzowniejsze , moja mama nigdy nie miała kleszcza ( tak jej sie wydawało ) a miała borelioze , na nodze zrobił jej się wielki rumien , poszła do lekarza a ten ze to od kleszcza , musiał sie ochlać i jej wypaść że nawet nie zauważyła :-o

Posted

Moja babcia ostatnio mówi- Maja juz kleszczy nie przynosi, skończyły się. Po czym odpada taki wielki, napity, spod jej karku (Majki) :roll: A ta franca jest głupia- zeżarła go :-o

Posted

[quote name='marta1624']My mamy kilka miejsc, gdzie nie ma dużo pajęczyn (w sumie czemu to nie wiem :D). A kleszcza w całym moim życiu miałam raz, jakoś mnie nie lubią (na szczęście :D). Ale są miejsca gdzie pająk na pająku, nienawidzę takiego :angryy:[/QUOTE]
To masz szczęście bo ja zawsze coś przyniose. Na szczęście wbitego nie miałam ale sam fakt że taka paskuda po mnie łazi albo siedziały mi we włosach jest okropny :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Majka jest cała obrzydliwa :D Ona ma coś z Mastifa chyba :D Je chusteczki, papier, reklamówki, deski i wiele, wiele innych... :D[/QUOTE]

jeju....:evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Majka jest cała obrzydliwa :D Ona ma coś z Mastifa chyba :D Je chusteczki, papier, reklamówki, deski i wiele, wiele innych... :D[/QUOTE]

bo to krótkowłosa odmiana mastifa :evil_lol:

Posted

Kasia współczuję, ja też nie cierpię jak coś łazi po mnie :roll:

A Majka.... Noo krótkowłosa, innej odmiany kolorystycznej, i do tego miniaturka :D

Hejka Madzia, dziękuję :loveu: Teraz "tylko" do lutego :D Jak 10 luty (planowany 12) to w moje urodziny ;)

A z innej beczki, burza przeszła i byłam na krótkim spacerku ;) Jest suuuper, chłodno :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) U mnie od rana skwar, byliśmy 3h nad wodą. Teraz wróciliśmy bo się burza szykuje ;)[/QUOTE]

Ale mieliście fajnie , u nas dzisiaj chyba burzy nie będzie , słonca też za duzego nie ma , jest duszno za to i parno :roll:

Posted

Aga u mnie leje i chłodek ;) Jak przestanie lać to pójdę na spacerek, bo super temperatura :loveu:

Marta w Niegowonicach są skałki, niedaleko Łaz ;) Pusto, fajnie, tylko wody brakuje :D

Hejka Talia ;)

No i kosiarka zawieziona do spawacza, może będzie dało się naprawić. Mam nadzieję ;) Aga rurki kupowałaś? :cool3: Ja kupiłam 3paczki rano, a teraz była i już pustki ;)