Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wciągnęła :D Teraz zaczynam kolejne czytać od ciebie :)

Tyś znajdziesz czas ;) A wtedy przeczytasz więcej niż ja w swoim całym życiu :D
Hmm, ja przez całą szkołę nie przeczytałam tyle ile teraz :) Lektur to właściwie same streszczenia ;)

Posted

Marta pewnie że wiśnia :D Chodziła za mną już długo :D

Alina i dzięki tobie dzisiaj kliknęłam "do kasy" :D Ostatecznie wzięłam 100, najwyżej będę wymieniać na 90 lub 110 :) Bo z TK maxx miałam 120 i były dużo za duże, poszły na zmniejszenie ;)

Posted

Ja też nie mogę sie doczekać :p Lubię patrzeć jak inni wydają kasę :p

Posted

Alina nie będzie na ciebie :D
Chociaż mam nadzieję że będą dobre... Bo moja nie lubi jak jej się coś w łapy wbija, ale u ciebie czytałam że na Sonii mają luźny przód i może nawet 90 byłoby ok, a na goldena 90też ma luz :)

Tyś ja w sumie też, bo tata połowę sponsoruje :p Powiedział że to będzie prezent na urodziny dla Kajki :) Tylko dojdzie długo po urodzinach, ale może na moje zdąży :)

Posted

Alina nie będzie na ciebie :D
Chociaż mam nadzieję że będą dobre... Bo moja nie lubi jak jej się coś w łapy wbija, ale u ciebie czytałam że na Sonii mają luźny przód i może nawet 90 byłoby ok, a na goldena 90też ma luz :)

Tyś ja w sumie też, bo tata połowę sponsoruje :P Powiedział że to będzie prezent na urodziny dla Kajki :) Tylko dojdzie długo po urodzinach, ale może na moje zdąży :)

no ten Golden mnie dobił, bo psy są prawie równe.

trudno, w razie w zmniejszymy je ciut, jakoś przeżyję :P

Bo ja się obawiam, że jak zacznie linieć to to będzie mocno za luźne... :)

u mnie była rodzinna ściepa :P