betinka24 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 ziuta-23 napisał(a):Betinko.....dowiedziałaś się czegoś konkretnego na temat Staruszka :roll: Co z transportem....:roll: Wllasnie sie dowiedzialam ze Staruszek jest juz od wczorej w nowym domku. Zawiozla go córka opikunki Staruszka. Staruszek chyba czul ze czeka go cos dobego bo jak Pani go wyprowadzala ze schroniska do samochodu to pierwszyraz jego mordka sie smiala i skakal na smyuczy i ciagnal ja. Wkazdym razie wiescie na temat Staruszka jak sie zaklimatyzowal i wogole beda wkrotce jak córka wroci do Warszawy. Pierwsze wrazenie bylo super, nowi Panstwo odrazu sie zakochali w Staruszku i on tez byl szczesliwy:multi: :multi: :multi: Staruszek wreszczie sie doczekal:multi: :multi: Quote
*zaba* Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 HUUURAAA!!!!!!!! Staruszku,wszystkiego najlepszego na nowe drodze zycia!!!! No i oczywiscie czekamy na wiadomosci. Quote
betinka24 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Jak tylko beda jakies wiesci to odrazu napisze co u Staruszka Quote
bumerang Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Boże jakie super wieści :multi::multi: cały czas myślałam o tobie smutasku :loveu: moja radość z twego szczęścia nie ma granic :multi::multi: nareście coś pozytywnego :multi::multi: Zyczę ci dużo miłości i szczęścia w nowym domku :loveu::loveu: Quote
haker11 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 WOW ze szczęści aż się rozmazałam! Nareszcie Staruszek się doczekał swojego szczęścia!:multi: :multi: :multi: Quote
anbra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :multi::multi::multi:super :multi::multi::multi: mam nadzieję, że będzie szczęśliwy w nowym domku :multi: Quote
gwen Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 betinka24 napisał(a):Wllasnie sie dowiedzialam ze Staruszek jest juz od wczorej w nowym domku. Zawiozla go córka opikunki Staruszka. Staruszek chyba czul ze czeka go cos dobego bo jak Pani go wyprowadzala ze schroniska do samochodu to pierwszyraz jego mordka sie smiala i skakal na smyuczy i ciagnal ja. :multi: :multi: Rewelacyne wieści.... :multi: :multi: :multi: Jestem od niedawna na dogo i Staruszek był jednym z pierwszych psów których los chwycił mnie za serce... prowadziłam nawet propagandę w domu na jego temat... ale z powodu naprawdę poważnych argumentów nie do przebicia nie udało mi się nic zdziałać... ale tak jakoś czułam się dziwnie odpowiedzialna za to, że go nie zabrałam.... bałam się, że może tak się złożyć, iż nie pozna nowego domku... Więc chyba sami rozumiecie jak bardzo się CIESZĘ z tak cudownych wieści... i jak to dobrze słyszeć (czytać) taką relację !!! Staruszku życzę Ci długiego życia pod opieką cudownych Twoich ludzi, tego aby Twoja mordunia już zawsze była tak radośnie uśmiechnięta jak w chwili gdy poczułeś napływającą falę nadziei!!! Pozdrowienia dla rodziny która zaopiekowała się Staruszkim!!! Quote
olenka_f Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 jak ja lubię uśmiechnięte morduchy:loveu: cudne wiadomości:multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bądź szczęśliwy Smutasku - Staruszku.....:multi: :multi: Oby więcej takich wspaniałych wieści na dogo. Quote
betinka24 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Staruszek jest bardzo szczesliwi, jego nowi Panstwo sa w nim poprostu zakochani, swojego pana nie odstepuje nawet na krok, apetyt mu dopisuje!!! Mordka Staruszka podobno caly czas sie teraz usmiecha:multi: :multi: Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 betinka24 napisał(a):Staruszek jest bardzo szczesliwi, jego nowi Panstwo sa w nim poprostu zakochani, swojego pana nie odstepuje nawet na krok, apetyt mu dopisuje!!! Mordka Staruszka podobno caly czas sie teraz usmiecha:multi: :multi: Super wieści Betinko Jak wiesz.........kibicowałam Staruszkowi od samego początku............już chwilami traciłam nadzieje, że uda mu się znaleźć domek........miał taką depresję.........ale się udało, wspaniale...:multi: :multi: czy masz możliwość otrzymania zdjęć Staruszka z nowego domku :oops: Quote
MaxSta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nie było mnie tu dość dawno i takie wieści SUPER. Staruszek wreszczie się doczekał. Trzymamy kciuki za Staruszka i Domek!!!!!! Quote
*zaba* Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To ja oficjalnie wywalam staruszka z podpisu!! HURA!! Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Betinko, czy wiesz co u Staruszka :roll: Może jakieś fotki :cool3:.....z nowego domku. Quote
betinka24 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ziuta-23 napisał(a):Betinko, czy wiesz co u Staruszka :roll: Może jakieś fotki :cool3:.....z nowego domku. Niestety nie mam zadnych fortek Staruszak, wiem tylko ze miewa sie swiietnuie, nie jest tym samym psaikeim co byl w schrosnisku. straszny z niego pieszczoch a jego nowi Panstwo poza nim swiata nie widza!!:loveu: Quote
Ziutka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 betinka24 napisał(a):Niestety nie mam zadnych fortek Staruszak, wiem tylko ze miewa sie swiietnuie, nie jest tym samym psaikeim co byl w schrosnisku. straszny z niego pieszczoch a jego nowi Panstwo poza nim swiata nie widza!!:loveu: Super, że Staruszkowi się udało....od samego początku mu dopingowałam aby znalazł świetny domek i hurra...udało się :multi: Cieszę się, że się zaaklimatyzował u państwa tak szybko....teraz może być już tylko lepiej. Ale i tak foteczki byłyby mile widziane :cool3: Quote
Sandrunia 29 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tak bardzo sie ciesze nie bylo mnie 2tyg,a tu takie wspaniala wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Kiedy beda foteczki z nowego domku? Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Betinko...........masz może jakieś nowe wieści co u Staruszka :roll: A foteczki jak by były to bym była w siódmym niebie po prostu :loveu: Quote
betinka24 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='ziuta-23']Betinko...........masz może jakieś nowe wieści co u Staruszka :roll: A foteczki jak by były to bym była w siódmym niebie po prostu :loveu: Oto co napisała dzis nowa Pani Staruszka!!! Witam, > > Strasznie przepraszam,że tak późno się odzywam ale tak naprawdę > zapomniałam o tym mailu. Wstyd się przyznać :((( > Piesek nazywa się Fazi i bardzo szybko się u nas zaklimatyzował. > Myślałam,że nie będzie łatwo ale zaskoczył nas tym mile. Jest bardzo > grzeczny i ułożony. Bardzo szybko się uczy i nie mamy z nim żadnych > problemów. Jak na wiek, w którym jest, to zachowuję się bardzo > nietypowo,najchętniej ciągle by się bawił. Jest strasznym łasuchem, > zresztą > jak ja, więc super się dogadujemy. Uwielbia czekoladę i każdego rodzaju > ser. > Ostatnio trochę się zaziębił podczas weekendowej podróży. Dostał gorączki > i nie trzymał moczu.Dostawał zastrzyki z antybiotykami oraz z witaminami > ale już jest dobrze. Zrobiliśmy badanie krwi i okazało się ,że ma > problem z > wydalaniem mocznika z organizmu. Teraz dostaje już tylko syrop, którego > bardzo nie lubi. Jak tylko zobaczy buteleczkę to ucieka i chowa się. > Musimy > jeszcze pomęczyć się przez półtora tygodnia:(((( Musiałam także zmienić mu > dietę na niskobiałkową ale generalnie je wszystko. Nie jest wybredny. > Przesyłam narazie tylko jedno zdjęcie ale postaram się wysłac więcej. > > > Pozdrawiamy gorąco Quote
quasimodo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Strasznie fajnie, że staruszkowi tak się udało! Teraz tylko duzo zdrowia mu zyczymy! Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Betinko..........dzięki za super wieści :loveu: Tak bardzo się ciesze, że Staruszkowi się udało....czekamy na kolejne relacje i foteczki. FAZI WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA :loveu: Quote
D0minika Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak super :loveu: Ja po cichu od dawna kibicowałam Staruszkowi i cieszę się że jest w nowym domku szczęśliwy :loveu: Quote
*zaba* Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Yes,Yes,Yes!!!! To nie chodzi o polityke tylko o Staruszka,ze sobie tak fajnie foteluje we wlasnym domku. Zdrowka zyczymy,bo cala reszte juz ma!!! Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Betinko, jakieś nowe wieści od Staruszka może masz :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts