Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Staruszek to piesek lekko nie dowidzący Trafił do schroniska po śmierci właściciela.. Teraz sam, opuszczony i przeraźliwe smutny siedzi w budzie. Bardzo potrzebuje KOGOŚ kto go pokocha, przytuli i zapewni dom do końca życia... Pomóżmy mu! Może ktoś zechciałaby tego niekłopotliwego psiaka nawet na DT...? Znajoma opiekuje się Staruszkiem i chetnie opowie o nim więcej.. tel. 500-440-370. Staruszek przebywa w schronisku w Gdańsku!!!!

Mam kilka nowych fotek Staruszka, przesłała mi Pani która się nim zajmuje, Staruszek wogóle nie wychodzi z budy więc trudno mu zrobić zdjęcia, ale Pani Helenka jakosgo wyciągneła i są fotki!!

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te oczy mówią wszystko :-(
Moje zresztą w tej chwili też :-(
Kochanie skacz na pierwszą strone po domek....niech ktoś zobaczy.....jak bardzo tęsknisz :shake:

Posted

Śliczny pyszczek, szkoda tylko, że taki smutny... :( spokojne mądre oczka, w których jest sam smutek... :( mam nadzieję, że ktoś zabierze psinkę do siebie... ja niestety nie mogę, ale będę trzymała kciuki za to, żeby ten psiak szybko znalazł domek.

Posted

Ja zaglądałam wczoraj i jakoś nie mogłam zapomnieć tych smutnych oczu.:shake: Powiedzcie jak on reaguje na dzieci i sąsiedztwo psów? Chciałabym zapytać znajomych, a oni włąśnie mają dziecko i dwa psy.

Posted

Sylwia Gd napisał(a):
Ja zaglądałam wczoraj i jakoś nie mogłam zapomnieć tych smutnych oczu.:shake: Powiedzcie jak on reaguje na dzieci i sąsiedztwo psów? Chciałabym zapytać znajomych, a oni włąśnie mają dziecko i dwa psy.

Napisz może PW do założycielki wątku!

Posted

anbra napisał(a):
dzień dobry kochana psinko... miejmy nadzieję, że ktoś tu dziś do Ciebie zajrzy

tak bym chciałą aby ten dzień był dla niego dniem szczęliwym,żeby ktos go wreszczie zechciał przygarnąć, pokochąć i dać dom już na zawsze

Posted

Rozmawiałam, ale niestety nie mogą go do siebie zabrać :-( . Gdyby nie to, ze biorę już jedną "biedę" na DT, pomyślałabym o tym ślicznym i tak strasznie smutnym psiaku:placz: