Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Czy pewny :cool1: hmm....sama nie wiem :shake:
Betinka pisała, że odezwali się ludzie....chcą adoptować Staruszka ale dopiero po 19 -stym sierpnia bo wyjeżdżają na urlop :roll:
Ale wiadomo jak to bywa....ludzie mogą wrócić i nie wziąć psiaka....a takie przypadki są częste niestety.

Ale może niech się Betinka wypowie.....radziłam aby porozmawiać z tymi ludźmi jeszcze raz....popytać o wszystko itp....upewnić się przede wszystkim.....ale nie wiem czy coś robiła w tym kierunku :hmmmm::hmmmm:

Ja kontaktowalam sie z opiekunka Staruszka z Gdanska, zapewnilai ze napewno wezma Staruszka ale jak sama mowisz roznie bywa to z ludzmi. Prosili o sprawdzenie jego stanu zdrowia i zarezerwowanie go na 100%. Jutro jeszcze zadzwonie raz do Opiekunki z Gdanska i dowiem sie czy ci ludzie sie odzywaja i czy wogole pmietaja jeszcze o Staruszku

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betinka24 napisał(a):
Jutro jeszcze zadzwonie raz do Opiekunki z Gdanska i dowiem sie czy ci ludzie sie odzywaja i czy wogole pmietaja jeszcze o Staruszku

Byłoby dobrze Betinko....lepiej się upewnić :roll:

Posted

W takim razie mam powiedzieć Tundrze, żeby się na razie z umieszczeniem staruszka na stronie wstrzymała, tak? Dobrze mieć ją w odwodzie, to "solidna firma".

Posted

rozmawialam wlasnie z opiekunka Staruszka powiedziala ze ta osoba ktora chce wziasc Staruszka caly czas dzwoni i caly czas potwierdza ze zabierze go w polowei sierpnia jak wroci z urlopu

Posted

Pitty napisał(a):
Zeby sie tylko udalo...

Trzymajmy kciuki za Staruszka z całych sił do 19-stego sierpnia

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: