betinka24 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Rozmawialam wlasnie z opiekunka Staruszka, jest dobra wiadomosc. Sa Panstwo ktorzy wezma Staruszka tylko po 19 sierpnia bo wyjezdzaja i niechca go oddawac nikomu na przechowanie zeby nie cierpial. Takze po 19 sierpnia Staruszek bedzie juz w domku. :multi: :multi: Quote
anbra Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 betinka24 napisał(a):Rozmawialam wlasnie z opiekunka Staruszka, jest dobra wiadomosc. Sa Panstwo ktorzy wezma Staruszka tylko po 19 sierpnia bo wyjezdzaja i niechca go oddawac nikomu na przechowanie zeby nie cierpial. Takze po 19 sierpnia Staruszek bedzie juz w domku. :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: oby tylko Smutasek wytrzymał jeszcze ten miesiąc Quote
gwen Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :multi: Tak bardzo się cieszę!!! :multi: I mocno, mocno trzymam kciuki żeby tylko na pewno się udało! A może udałoby się zabrać Smutaska do tego czasu żeby przeczekał w przyjemniejszym miejscu? Ja mieszkam zbyt daleko ale chętnie wspomogę akcję finansowo. Tak bardzo chciałabym żeby doczekał się nowego ciepłego domku... Quote
betinka24 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 anbra napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: oby tylko Smutasek wytrzymał jeszcze ten miesiąc Opiekunka Smutaska byla z nim u weterynarza bo ci nowi wlasciciele pytali sie czy wytrzyma jeszcze miesiac i powiedzial weterynarz ze jego stan zdrowia jest dobry ze powinien napewno wytrzymac:multi: Quote
bumerang Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :multi::multi: żeby tak ktoś mogł go przechować do tego 19-sierpnia! a ci państwo to z jakiej miejscowości??? Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale super wieści.........strasznie się cieszę. Dziewczyny macie racje co do tego DT na ten miesiąc, może ktoś może wziąźć Staruszka do siebie?? Ja też niestety mieszkam za daleko :shake: Ale mam nadzieje, że jeżeli nie znajdzie się DT na okres do 19 sierpnia to Smutasek doczeka w schronisku....już jest tak blisko nowego domku :multi: Betinko, czy państwo już potwierdzili adopcję na 100%...:roll: ?? Żeby nie było tak, że zaprzestanie się szukanie domku dla Smutaska a państwo jednak się nie zdecydują :-(........wszystko się może zdarzyć. Quote
carolinascotties Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 betinka24 napisał(a):Rozmawialam wlasnie z opiekunka Staruszka, jest dobra wiadomosc. Sa Panstwo ktorzy wezma Staruszka tylko po 19 sierpnia bo wyjezdzaja i niechca go oddawac nikomu na przechowanie zeby nie cierpial. Takze po 19 sierpnia Staruszek bedzie juz w domku. :multi: :multi: na 100 % ???? :loveu: :multi: :cool3: Quote
bumerang Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Boże ! smutasku obyś mogł jeszcze być szczęśliwy, by twoje oczka wreście były szczesliwe :loveu: Quote
betinka24 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 ziuta-23 napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale super wieści.........strasznie się cieszę. Dziewczyny macie racje co do tego DT na ten miesiąc, może ktoś może wziąźć Staruszka do siebie?? Ja też niestety mieszkam za daleko :shake: Ale mam nadzieje, że jeżeli nie znajdzie się DT na okres do 19 sierpnia to Smutasek doczeka w schronisku....już jest tak blisko nowego domku :multi: Betinko, czy państwo już potwierdzili adopcję na 100%...:roll: ?? Żeby nie było tak, że zaprzestanie się szukanie domku dla Smutaska a państwo jednak się nie zdecydują :-(........wszystko się może zdarzyć. Ci Panstwo sa z Warszawy zadzwonili wczorej i wlasnie stracili suczke ktora byla podobna do Staruszka bardzo chca go zaadoptowac. Opiekunka Staruszka mowi ze to jest 100% ale wiecie roznie bywa ale mniejmy nadzieje ze ci panstwo nie zmienia zdania chyba zdja sobie spraw ze Staruszek czeka na nich teraz i ze szukanie domku dla niego zostanie zaprzestane Quote
anbra Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dobranoc Smutasku. Bedę trzymała kciuki za ten domek :thumbs: oby wszystko poszło dobrze i obyś był w końcu szczęśliwy. Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No to pozostaje nam tylko trzymać kciuki za Staruszka - Smutaska. Betinko a jak z transportem ?? O ile dobrze pamiętam to psiak jest w schronisku w Gdańsku.......czy państwo przyjadą sami po niego z Warszawy?? Jak wypatrzyli Smutaska :roll: Quote
Yona Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pamiętaj betinka, żeby nie robić tzw. rezerwacji. Jeśli Państwo będą ciągle na wakacjach, a trafi się ktoś, kto będzie chciał wziąć staruszka... wyadoptuj go... Zbyt dużo ludzi coś obiecuje... Quote
betinka24 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Yona napisał(a):Pamiętaj betinka, żeby nie robić tzw. rezerwacji. Jeśli Państwo będą ciągle na wakacjach, a trafi się ktoś, kto będzie chciał wziąć staruszka... wyadoptuj go... Zbyt dużo ludzi coś obiecuje... Wiem wiem,dlatego nie usunelam zadnych ogloszen, niech Staruszek wciaz bedzie widoczny Quote
betinka24 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Yona napisał(a):Pamiętaj betinka, żeby nie robić tzw. rezerwacji. Jeśli Państwo będą ciągle na wakacjach, a trafi się ktoś, kto będzie chciał wziąć staruszka... wyadoptuj go... Zbyt dużo ludzi coś obiecuje... Powiem szczeze ze niewiem skad go wypatrzyli nie spytalam o to opiekunki Strauszka, a przyjechac maja po niego sami Quote
bumerang Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj śliczny - dzis świeci słonko! dla ciebie tez świeci!!!! Quote
betinka24 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Mam nadzieje ze ci ludzie przez wakacje nie zapomna o nim Quote
Yona Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Kiepsko coś... Miał na allegro obserwatora, ale ten dzisiaj zniknął... Quote
bumerang Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 a może jednak ktoś jeszcze zobaczy naszego smutaska:loveu: Quote
anbra Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dobranoc Smutasku... nadal trzymam kciuki za domek dla Ciebie i mam nadzieję, że się nic nie zmieni i góra za miesiąc pojedziesz do domu... do swojego nowego domu... Quote
Ziutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Smutasku kochany jeszcze troszkę i będziesz w nowym domku........mam nadzieje, że nie zapomną o Tobie.............a także, że Ty doczekasz tego dnia....bo wiem, że masz straszną depresję. Quote
anbra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dobranoc Smutasku... pamiętam o Tobie i trzymam kciuki za Ciebie Quote
betinka24 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Witam Staruszku trzymamy wszyscy kciuki, oby ten miesiac zlecial szybko i obys byl juz szczesliwy Quote
betinka24 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Smutasku badz silny i wytrzymaj jeszcze troszke Quote
olenka_f Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Smutasek na wieczorny spacerek z cioteczką biegniemy Quote
Recommended Posts