Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olenka_f']znajdzie się jego dobra duszyczka, na pewno sie znajdzie[/quoteObyście wszyscy mieli racje, i oby jak najszybciej znalazł się ktoś dla naszego smutaska :p Trzymam za niego kciuki z calych sil

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam dziś ponownie do tej Pani która opiekuje sie Staruszkiem, niestety Staruszek ciągle jest bardzo smutny i ciagle nie wychodzi z budy. Niechce z żadnym innym pieskiem kontaktu tylko jest uwięziony sam w swoich myślach-pewnie ciągle myśli o swoim Panu i o swoich przyjacielach innyh zwierzątkach które z nim mieszkały. Pani Halenka która nim się opiekuje powiedziała mi ze jest on strasznie przybity, ze sa pieski które trafuiaja do schroniska i potrafia sie zaklimatyzować i oswoić z myślą ze zostały same, jednak staruszek strasznie cierpi w schronisku, nie potrafi sie zaklimatyzowac :-( Staruszek jest już 3 tygodnie w schronisku i nie opuszcza swojej budy nawet na krok, bardzobardzo cierpi potrzebuje koniecznie kogos kto go przygarnie na zawsze i da na starosc mu jeszcze milość, dom i kochanego Pana

Posted

betinka24 napisał(a):
Ja sie boje ze dlugo jego serduszko nie wytrzyma z tesknoty w tym schronisku

pytanie tylko czy on w innym domu przestanie tęsknić, psia miłość jest taka na śmierć i życie:-(

Posted

olenka_f napisał(a):
pytanie tylko czy on w innym domu przestanie tęsknić, psia miłość jest taka na śmierć i życie:-(

jak znajdzie odpowiedni domek i opiekę, to pokocha nowego właściciela, a przede wszystkim właściciel powinien pokochać jego, bo ten psiak potrzebuje dużo miłości...

Posted

Witam mam nowe zdjęcia Staruszka, przysłała mi je Pani która się nim zajmuje w schronisku, musiała psinke na siłe wyciągnąć z budy bo niechciała z niej wogole wyjsc
Oto Staruszek:

Posted

Yona napisał(a):
betinka, a co z odpowiedzią na pytanie Pani z allegro?...:razz:

jeśli chodzi o wirtualną adopcję to ta Pani powiedziała ze nie ma potrzeby bo on wszystko ma a jemu jest tylko i wylacznie potrzebny nowy dom i nowy kochający wlasciciel

Posted

Piękny pies, naprawdę :loveu: Zwany Staruszkiem, ale z tego co widzę na zdjęciach, to nieźle się chłopak trzyma ;) Tylko te smutne oczka... Żebym tylko mogła, to bym go wzięła :( Może ktoś go tu wypatrzy...