betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='olenka_f']znajdzie się jego dobra duszyczka, na pewno sie znajdzie[/quoteObyście wszyscy mieli racje, i oby jak najszybciej znalazł się ktoś dla naszego smutaska :p Trzymam za niego kciuki z calych sil Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Z tego co wiem to niestety nie wiadomo jak się nazywał, mówią na niego poprostu Staruszek Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Z tego co wiem on w tej chwili jest w takim szoku po utracie Pana że nie reaguje na nic, nie wychodzi wogole z budy :-( Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Oj potrzebny potrzebny i to taki domek w którym mogl by już dorzyć spokojnie swoich ostatnich dni. Aż trudno mi nawet sobie wyobrazić co ten psiak przeżywa :-( Quote
anbra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dzień dobry Smutasku. Pusto dziś tu u Ciebie :( pokaż się, bo jesteś śliczny... Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 dzwoniłam dziś ponownie do tej Pani która opiekuje sie Staruszkiem, niestety Staruszek ciągle jest bardzo smutny i ciagle nie wychodzi z budy. Niechce z żadnym innym pieskiem kontaktu tylko jest uwięziony sam w swoich myślach-pewnie ciągle myśli o swoim Panu i o swoich przyjacielach innyh zwierzątkach które z nim mieszkały. Pani Halenka która nim się opiekuje powiedziała mi ze jest on strasznie przybity, ze sa pieski które trafuiaja do schroniska i potrafia sie zaklimatyzować i oswoić z myślą ze zostały same, jednak staruszek strasznie cierpi w schronisku, nie potrafi sie zaklimatyzowac :-( Staruszek jest już 3 tygodnie w schronisku i nie opuszcza swojej budy nawet na krok, bardzobardzo cierpi potrzebuje koniecznie kogos kto go przygarnie na zawsze i da na starosc mu jeszcze milość, dom i kochanego Pana Quote
*zaba* Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dodalam Smutaska Staruszka do podpisu,tylko tyle moge zrobic :( Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 *zaba* napisał(a):Dodalam Smutaska Staruszka do podpisu,tylko tyle moge zrobic :( Dziekuje bardzo Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Ja sie boje ze dlugo jego serduszko nie wytrzyma z tesknoty w tym schronisku Quote
anbra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 mało osób tutaj do niego zagląda :( a on tak czeka.... Quote
olenka_f Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 betinka24 napisał(a):Ja sie boje ze dlugo jego serduszko nie wytrzyma z tesknoty w tym schronisku pytanie tylko czy on w innym domu przestanie tęsknić, psia miłość jest taka na śmierć i życie:-( Quote
anbra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 olenka_f napisał(a):pytanie tylko czy on w innym domu przestanie tęsknić, psia miłość jest taka na śmierć i życie:-( jak znajdzie odpowiedni domek i opiekę, to pokocha nowego właściciela, a przede wszystkim właściciel powinien pokochać jego, bo ten psiak potrzebuje dużo miłości... Quote
anbra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 on ma tak śliczny i kochany pyszczek, no i te oczka... Quote
olenka_f Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 zawołamy cioteczki i będzie dużo odwiedzin:cool3: Quote
betinka24 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Witam mam nowe zdjęcia Staruszka, przysłała mi je Pani która się nim zajmuje w schronisku, musiała psinke na siłe wyciągnąć z budy bo niechciała z niej wogole wyjsc Oto Staruszek: Quote
Yona Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 betinka, a co z odpowiedzią na pytanie Pani z allegro?...:razz: Quote
betinka24 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Yona napisał(a):betinka, a co z odpowiedzią na pytanie Pani z allegro?...:razz: jeśli chodzi o wirtualną adopcję to ta Pani powiedziała ze nie ma potrzeby bo on wszystko ma a jemu jest tylko i wylacznie potrzebny nowy dom i nowy kochający wlasciciel Quote
anbra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Piękny pies, naprawdę :loveu: Zwany Staruszkiem, ale z tego co widzę na zdjęciach, to nieźle się chłopak trzyma ;) Tylko te smutne oczka... Żebym tylko mogła, to bym go wzięła :( Może ktoś go tu wypatrzy... Quote
Recommended Posts