Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yona']To ja wystawiam staruszka na allegro. Jaką Ty masz krótką pamięć betinko... Na wątku bliźniaczym staruszka wkleiłam przecież wszystkie linki do stron z ogłoszeniami staruszka.

W tej chwili na allegro ma 3 obserwatorów.
http://www.allegro.pl/item203449428_12_letni_staruszek_w_depresji_po_smierci_pana_.html

A linki do innych ogłoszeń wklejone są, o tutaj:

(posty od 15 do 23)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71842&page=2

Yona przepraszam bardzo,ale juz w tym wszyystkim sie gubie, wiem ze wystawilas wiele ogłoszeń i bardzo jeszcze raz ci dziekuje, wlasnie mialam do ciebie napisac czy wrazie co mozna skorzystac z twojego opisu, czyli jednak ktos staruszkiem na llegro sie interesuje ;)
Jeszcze raz przepraszam, naprawde nie zapomnialam o twojej wielkiej pomocy:loveu:

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona wielkie dzięki za ogłoszenia dla Smutaska :loveu:.......wierze, że się uda i ktoś się wkońcu zglosi....że telefon już nie będzie milczał.

Betinko a do kogo podałaś namiary w ogłoszeniach....??
Czy w schronisku wiedzą, że ogłaszasz psiaka i jak ktoś będzie dzwonił i pytał o "Smutaska" to będą wiedzieli o którego psiula chodzi??

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Yona wielkie dzięki za ogłoszenia dla Smutaska :loveu:.......wierze, że się uda i ktoś się wkońcu zglosi....że telefon już nie będzie milczał.

Betinko a do kogo podałaś namiary w ogłoszeniach....??
Czy w schronisku wiedzą, że ogłaszasz psiaka i jak ktoś będzie dzwonił i pytał o "Smutaska" to będą wiedzieli o którego psiula chodzi??

Tak rozmawialam z Pania ktora zajmuje sie Staruszkeim, jest poinformowana o wszystkim i wie ze zamieszczam ogłoszenia- zreszta sama mnie o to prosiła, a namiary oczywiscie sa podane tej Pani ze schroniska w Gdańsku. Wszystko jest ustalone, bez wiedzy jej napewno bym nic nie robiła, pozatym ostatnio w piatek z nia rozmawialam, moze zadzwonie do niej jutro i sie dowiem jak tam staruszek sie trzyma

Posted

Nie chodziło mi o to, że robisz coś bez jej wiedzy, tylko o to, żeby pani wiedziała iż Staruszek to ten psiak, któremu zmarł właściciel.........no żeby go nie pomylić z innym.

Posted

betinka24 napisał(a):
Yona przepraszam bardzo,ale juz w tym wszyystkim sie gubie, wiem ze wystawilas wiele ogłoszeń i bardzo jeszcze raz ci dziekuje, wlasnie mialam do ciebie napisac czy wrazie co mozna skorzystac z twojego opisu, czyli jednak ktos staruszkiem na llegro sie interesuje ;)
Jeszcze raz przepraszam, naprawde nie zapomnialam o twojej wielkiej pomocy:loveu:

betinka, Ty mnie nie przepraszaj... Ty pamiętaj, gdzie co masz, żebyś mogła odpowiedzieć na pytanie, na jakich stronkach jeszcze masz nie wklejone ogłoszenia... Teraz haker11 może latać sobie po pozostałych :)

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Nie chodziło mi o to, że robisz coś bez jej wiedzy, tylko o to, żeby pani wiedziała iż Staruszek to ten psiak, któremu zmarł właściciel.........no żeby go nie pomylić z innym.

Nie ma o co sie martwic, ta Pani sama go tak nazywa, dzis troszke pozniej do niej zadzwonie :lol:

Posted

Yona napisał(a):
betinka, Ty mnie nie przepraszaj... Ty pamiętaj, gdzie co masz, żebyś mogła odpowiedzieć na pytanie, na jakich stronkach jeszcze masz nie wklejone ogłoszenia... Teraz haker11 może latać sobie po pozostałych :)

Pamietam pamietam i codziennie sprawdzam zalezy mi bardzo zeby Staruszek znalazl dom, wiec co chwilka zagladam na te strony z nadzieja ze ktos wreszczie sei znajdzie

Posted

Pisie staruszki są takie urokliwe i nie chcą robić nikomu kłopotu że żyja, one naprawdę nie wiele potrzebują do szczęścia, wystarczy troszkę czułości.
W górę psinko !!!

Posted

Rozmawiałam włsnie z opiekunką Staruszka, psinka ciagle jest w schronisku i ciagle bardzo smutny,ale jest bardzo lagodny i steskniony bliskosci czlowieka daje sie swojej opiekujnce piscic i domaga sie tego, ale jego oczka sa ciagle przerazone i pograzone w rozpaczy, nie umie sie wogole odnalesc w schronisku.
Ale jest tez jedna dobra wiadomosc mianowicie dzwonila jedna Pani z checia adopcji Staruszka ma sie jeszcze zastanowic, trzeba trzymac kciuki moze sie uda!!! Jesli bede cos wiedziala to napewno napisze

Posted

betinka24 napisał(a):

Ale jest tez jedna dobra wiadomosc mianowicie dzwonila jedna Pani z checia adopcji Staruszka ma sie jeszcze zastanowic, trzeba trzymac kciuki moze sie uda!!! Jesli bede cos wiedziala to napewno napisze

trzymam kciuki za domek dla Smutaska !!!!!!

Posted

ziuta-23 napisał(a):
:multi: super, to czekamy do piątku........już chcę piatek :cool3:
Miejmy nadzieje ze tra Pani sie zdecyduje!!! Tak bym chciała zeby Staruszka oczki choc troszke juz zaczely sie usmiechac

Posted

Pewnie, że pamietamy o Staruszku........i dlatego podnoszę......zobaczymy co przyniesie nam piątek....ale czyż w Staruszku nie można się zakochać od pierwszego wejrzenia??
Zobaczycie, że będzie dobrze..........nie ma innej opcji.
Obym nie zapeszyła....tfu...tfu..

Posted

Yona wielkie dzięki :Rose:
Teraz czekamy do piątku........ale podnosić Staruszka Smutaska trzeba, tak na wszelki wypadek tfu tfu..nie zapeszać znowu :roll:

Posted

*zaba* napisał(a):
Jutro piatek.....

Coraz bardziej sie denerwóje tym piatkiem, tak bym chciala zeby juz byl w swoim domku, ze mnie jest nie dowiarek ze sie uda ale zyje nadzieja i niechce zapeszac