betinka24 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Yona']To ja wystawiam staruszka na allegro. Jaką Ty masz krótką pamięć betinko... Na wątku bliźniaczym staruszka wkleiłam przecież wszystkie linki do stron z ogłoszeniami staruszka. W tej chwili na allegro ma 3 obserwatorów. http://www.allegro.pl/item203449428_12_letni_staruszek_w_depresji_po_smierci_pana_.html A linki do innych ogłoszeń wklejone są, o tutaj: (posty od 15 do 23) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71842&page=2 Yona przepraszam bardzo,ale juz w tym wszyystkim sie gubie, wiem ze wystawilas wiele ogłoszeń i bardzo jeszcze raz ci dziekuje, wlasnie mialam do ciebie napisac czy wrazie co mozna skorzystac z twojego opisu, czyli jednak ktos staruszkiem na llegro sie interesuje ;) Jeszcze raz przepraszam, naprawde nie zapomnialam o twojej wielkiej pomocy:loveu: Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Yona wielkie dzięki za ogłoszenia dla Smutaska :loveu:.......wierze, że się uda i ktoś się wkońcu zglosi....że telefon już nie będzie milczał. Betinko a do kogo podałaś namiary w ogłoszeniach....?? Czy w schronisku wiedzą, że ogłaszasz psiaka i jak ktoś będzie dzwonił i pytał o "Smutaska" to będą wiedzieli o którego psiula chodzi?? Quote
betinka24 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ziuta-23 napisał(a):Yona wielkie dzięki za ogłoszenia dla Smutaska :loveu:.......wierze, że się uda i ktoś się wkońcu zglosi....że telefon już nie będzie milczał. Betinko a do kogo podałaś namiary w ogłoszeniach....?? Czy w schronisku wiedzą, że ogłaszasz psiaka i jak ktoś będzie dzwonił i pytał o "Smutaska" to będą wiedzieli o którego psiula chodzi?? Tak rozmawialam z Pania ktora zajmuje sie Staruszkeim, jest poinformowana o wszystkim i wie ze zamieszczam ogłoszenia- zreszta sama mnie o to prosiła, a namiary oczywiscie sa podane tej Pani ze schroniska w Gdańsku. Wszystko jest ustalone, bez wiedzy jej napewno bym nic nie robiła, pozatym ostatnio w piatek z nia rozmawialam, moze zadzwonie do niej jutro i sie dowiem jak tam staruszek sie trzyma Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nie chodziło mi o to, że robisz coś bez jej wiedzy, tylko o to, żeby pani wiedziała iż Staruszek to ten psiak, któremu zmarł właściciel.........no żeby go nie pomylić z innym. Quote
Yona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 betinka24 napisał(a):Yona przepraszam bardzo,ale juz w tym wszyystkim sie gubie, wiem ze wystawilas wiele ogłoszeń i bardzo jeszcze raz ci dziekuje, wlasnie mialam do ciebie napisac czy wrazie co mozna skorzystac z twojego opisu, czyli jednak ktos staruszkiem na llegro sie interesuje ;) Jeszcze raz przepraszam, naprawde nie zapomnialam o twojej wielkiej pomocy:loveu: betinka, Ty mnie nie przepraszaj... Ty pamiętaj, gdzie co masz, żebyś mogła odpowiedzieć na pytanie, na jakich stronkach jeszcze masz nie wklejone ogłoszenia... Teraz haker11 może latać sobie po pozostałych :) Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ziuta-23 napisał(a):Nie chodziło mi o to, że robisz coś bez jej wiedzy, tylko o to, żeby pani wiedziała iż Staruszek to ten psiak, któremu zmarł właściciel.........no żeby go nie pomylić z innym. Nie ma o co sie martwic, ta Pani sama go tak nazywa, dzis troszke pozniej do niej zadzwonie :lol: Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Yona napisał(a):betinka, Ty mnie nie przepraszaj... Ty pamiętaj, gdzie co masz, żebyś mogła odpowiedzieć na pytanie, na jakich stronkach jeszcze masz nie wklejone ogłoszenia... Teraz haker11 może latać sobie po pozostałych :) Pamietam pamietam i codziennie sprawdzam zalezy mi bardzo zeby Staruszek znalazl dom, wiec co chwilka zagladam na te strony z nadzieja ze ktos wreszczie sei znajdzie Quote
anbra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witaj Smutasku (Staruszku, to mi jakoś do Ciebie nie pasuje;) ). Czy są może jakieś wieści na temat domku? Quote
MaxSta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pisie staruszki są takie urokliwe i nie chcą robić nikomu kłopotu że żyja, one naprawdę nie wiele potrzebują do szczęścia, wystarczy troszkę czułości. W górę psinko !!! Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Rozmawiałam włsnie z opiekunką Staruszka, psinka ciagle jest w schronisku i ciagle bardzo smutny,ale jest bardzo lagodny i steskniony bliskosci czlowieka daje sie swojej opiekujnce piscic i domaga sie tego, ale jego oczka sa ciagle przerazone i pograzone w rozpaczy, nie umie sie wogole odnalesc w schronisku. Ale jest tez jedna dobra wiadomosc mianowicie dzwonila jedna Pani z checia adopcji Staruszka ma sie jeszcze zastanowic, trzeba trzymac kciuki moze sie uda!!! Jesli bede cos wiedziala to napewno napisze Quote
anbra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 betinka24 napisał(a): Ale jest tez jedna dobra wiadomosc mianowicie dzwonila jedna Pani z checia adopcji Staruszka ma sie jeszcze zastanowic, trzeba trzymac kciuki moze sie uda!!! Jesli bede cos wiedziala to napewno napisze trzymam kciuki za domek dla Smutaska !!!!!! Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Do piatku czekamy na wiadomosc miejmy nadzieje ze bedzie to pozytywna wiadomosc:thumbs: :thumbs: Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :multi: super, to czekamy do piątku........już chcę piatek :cool3: Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ziuta-23 napisał(a)::multi: super, to czekamy do piątku........już chcę piatek :cool3:Miejmy nadzieje ze tra Pani sie zdecyduje!!! Tak bym chciała zeby Staruszka oczki choc troszke juz zaczely sie usmiechac Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 mimo ze jest nadzieja to i tak trzeba pamietac o Staruszku i na wszelki wypadek szukac mu dalej domku Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pewnie, że pamietamy o Staruszku........i dlatego podnoszę......zobaczymy co przyniesie nam piątek....ale czyż w Staruszku nie można się zakochać od pierwszego wejrzenia?? Zobaczycie, że będzie dobrze..........nie ma innej opcji. Obym nie zapeszyła....tfu...tfu.. Quote
Yona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No i zakończyła się aukcja staruszka. Miał na koncie 4 osoby obserwujące. Wystawiłam go oczywiście ponownie. Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Yona wielkie dzięki :Rose: Teraz czekamy do piątku........ale podnosić Staruszka Smutaska trzeba, tak na wszelki wypadek tfu tfu..nie zapeszać znowu :roll: Quote
anbra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Smutasek musi znaleźć domek i koniec. Innej opcji nie ma. Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Smutasku miejmy nadzieje trzymamy wszyscy mocno kciuki Quote
betinka24 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 *zaba* napisał(a):Jutro piatek..... Coraz bardziej sie denerwóje tym piatkiem, tak bym chciala zeby juz byl w swoim domku, ze mnie jest nie dowiarek ze sie uda ale zyje nadzieja i niechce zapeszac Quote
D0minika Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nie wiem o co chodzi z tym piątkiem :cool3: ale trzymam wielkie kciuki i wysyłam Smutaskowi dobre fluidy! Musi sie udać! Quote
betinka24 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 W piatek ma być decyzja odnośnie chęci przygarniecia Staruszka Quote
Recommended Posts