Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Mamy tego pieska na Forum Pomocy Goldenom Szansa. Zobowiązałam się ogłaszać psy, które się znalazły u nas, na allegro. W związku z tym mam pytanie- czy mogę wystawić pieskowi allegro i czy mogę dać tam namiar na osobę, która się nim zajmuje? Czy macie jakies świeże zdjęcia które mogę wykorzystać w ogłoszeniu?
Pozdrawiam

Posted

ewa_z_zg napisał(a):
Witam! Mamy tego pieska na Forum Pomocy Goldenom Szansa. Zobowiązałam się ogłaszać psy, które się znalazły u nas, na allegro. W związku z tym mam pytanie- czy mogę wystawić pieskowi allegro i czy mogę dać tam namiar na osobę, która się nim zajmuje? Czy macie jakies świeże zdjęcia które mogę wykorzystać w ogłoszeniu?
Pozdrawiam

Przeczytaj post nr 122 :)
Znajdziesz tam odpowiedzi, na pytania, gdzie jest ogłaszany staruszek. :)

Posted

to jest numer telefonu do Pani ktora zajmuje sie Staruszkiem 500-440-370, niestety e-maila nie ma poco podawac, gdyz ta Pani zadko czyta poczte- tylko wtedy gdy jest syn bo jak sama powiedziala jest w tej kwesti zilona!!!!

Posted

nie wytrzymałam i zadzwonilam wczesniej niestety ta Pani sie nie odezwała :-( i co gorsze od dwoch dni niema zadnego telefonu w sprawie Staruszka !!!:-( Szukamy mu dalej domku!!!

Posted

Kochani niestety nie udalo sie ale licze ciagle na wasza pomoc, chyba jest ktos na tym swiecie kto moze przygarnac i pokochac Staruszka, gdybym mogla to bym sama go wziela ale moj dom jest juz przepelniony

Posted

bumerang napisał(a):
napewno jeszcze nic straconego!

Mam nadzieje, tylko on w tym schronisku popada w coraz większą depresje!!! Potrzebny jest pilnie kts kto go przygarnie moze u nowego wlasciciela odzyje i nabierze checi do zycia moze jego oczka i mordka jeszcze sie usmiechna