Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Gdzie jest rozliczenie :oops:?

Póki co nie ma jeszcze rozliczenia, bo nie ma czego rozliczać:( Jak tylko pojawią się pierwsze wpłaty i fv od weta zrobię rozliczenia. Wieczorem poproszę też fundację , aby sprawdzili swoje konto, być może pojawiły się jakieś wpłaty dla Sary. ROZLICZENIE BĘDZIE W POŚCIE NR 2 :)

Sara jest już u nas. Sterylizacja odbyła się bez problemów, suczka bardzo szybko się wybudziła i zaraz potem normalnie funkcjonowała. Po powrocie do nas pochodziła troszkę po ogrodzie, zrobiła siusiu i poszła spać :) Bardzo się cieszę,że cały zabieg obył się bez komplikacji.

Posted

[quote name='kejciu']Bazarek z ciastkami wątróbkowymi dla Sary

link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251447-Ciastka-wątróbkowe-dla-SARY-do-15-03-2014?p=21933190#post21933190

Bardzo proszę o reklamowanie, zapraszanie, ja niestety z braku totalnie w chwili obecnej czasu nie będę miała w tym tygodniu chwili aby to zrobić.

Czy może ktoś wrzucić na wątek reklamowy?

Bazarek już obskoczyłam ;)

[quote name='dexterka']
Sara jest już u nas. Sterylizacja odbyła się bez problemów, suczka bardzo szybko się wybudziła i zaraz potem normalnie funkcjonowała. Po powrocie do nas pochodziła troszkę po ogrodzie, zrobiła siusiu i poszła spać :) Bardzo się cieszę,że cały zabieg obył się bez komplikacji.

Dzielna dziewczynka :happy1:
Oby tak dalej :thumbs:

Posted

dexterka napisał(a):

Cieszę się bardzo,ze operacja była bez komplikacji. Sunieczko, zdrowiej ! :)
a co sie stalo z Panem? bo czytałam, że wyszedł i już nie wrócił. Wiadomo, co się z nim stało?

Posted

Sara z każdym dniem czuje się coraz lepiej, na szczęście nie ma tendencji do majstrowania przy ranie. Chyba też powoli akceptuje sytuację w jakiej się znalazła. Powolutku zapoznajemy ja z psami, póki co zachowując duży dystans. Nie wykazuje żadnych agresywnych zachowań. Po sterylce spadł jej nieco apetyt , w poniedziałek weczorem nic nie zjadł , wczoraj też nie , dopiero dzisiaj coś jej się przestawiło i wpędzlowała cała michę :) Myślę,że ktoś kto ją adoptuje będzie miał cudownego przyjaciela :)

A tak Sarunia prezentowała się dzisiaj:

Posted

Ale fajne foty :happy1:
Sarunia rzeczywiście jakby weselsza ociupinkę ;)
Na ostatnim zdjęciu wyraźnie się uśmiecha :loveu:

SKARPETA OWCZARKOWA dofinansuje sterylizację suni kwotą 150 zł
Dexterko, czy możesz jeszcze wziąć od weta na taką kwotę rachunek dla nas ?
Dane do rachunku masz :)

Posted

Śliczna smoczyca:):):)

Przyda się???

[quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW.