dexterka Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Olena84 napisał(a):Gdzie jest rozliczenie :oops:? Póki co nie ma jeszcze rozliczenia, bo nie ma czego rozliczać:( Jak tylko pojawią się pierwsze wpłaty i fv od weta zrobię rozliczenia. Wieczorem poproszę też fundację , aby sprawdzili swoje konto, być może pojawiły się jakieś wpłaty dla Sary. ROZLICZENIE BĘDZIE W POŚCIE NR 2 :) Sara jest już u nas. Sterylizacja odbyła się bez problemów, suczka bardzo szybko się wybudziła i zaraz potem normalnie funkcjonowała. Po powrocie do nas pochodziła troszkę po ogrodzie, zrobiła siusiu i poszła spać :) Bardzo się cieszę,że cały zabieg obył się bez komplikacji. Quote
bela51 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze poszło ! Trzymaj sie sunieczko kochana i zdrowiej:lol: Quote
dor_cia Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Wspaniała wiadomość :multi: zdrowiej szybciutko maleńka i wracaj do sił Quote
DONnka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='kejciu']Bazarek z ciastkami wątróbkowymi dla Sary link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251447-Ciastka-wątróbkowe-dla-SARY-do-15-03-2014?p=21933190#post21933190 Bardzo proszę o reklamowanie, zapraszanie, ja niestety z braku totalnie w chwili obecnej czasu nie będę miała w tym tygodniu chwili aby to zrobić. Czy może ktoś wrzucić na wątek reklamowy? Bazarek już obskoczyłam ;) [quote name='dexterka'] Sara jest już u nas. Sterylizacja odbyła się bez problemów, suczka bardzo szybko się wybudziła i zaraz potem normalnie funkcjonowała. Po powrocie do nas pochodziła troszkę po ogrodzie, zrobiła siusiu i poszła spać :) Bardzo się cieszę,że cały zabieg obył się bez komplikacji. Dzielna dziewczynka :happy1: Oby tak dalej :thumbs: Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dexterka napisał(a): Sara jest już u nas. Sterylizacja odbyła się bez problemów, suczka bardzo szybko się wybudziła i zaraz potem normalnie funkcjonowała. Po powrocie do nas pochodziła troszkę po ogrodzie, zrobiła siusiu i poszła spać :) Bardzo się cieszę,że cały zabieg obył się bez komplikacji. Cieszę się bardzo,ze operacja była bez komplikacji. Sunieczko, zdrowiej ! :) a co sie stalo z Panem? bo czytałam, że wyszedł i już nie wrócił. Wiadomo, co się z nim stało? Quote
yolanovi Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Dobre wieści cieszą. Saruniu zdrowiej i do domku uciekaj. Quote
dexterka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Sara z każdym dniem czuje się coraz lepiej, na szczęście nie ma tendencji do majstrowania przy ranie. Chyba też powoli akceptuje sytuację w jakiej się znalazła. Powolutku zapoznajemy ja z psami, póki co zachowując duży dystans. Nie wykazuje żadnych agresywnych zachowań. Po sterylce spadł jej nieco apetyt , w poniedziałek weczorem nic nie zjadł , wczoraj też nie , dopiero dzisiaj coś jej się przestawiło i wpędzlowała cała michę :) Myślę,że ktoś kto ją adoptuje będzie miał cudownego przyjaciela :) A tak Sarunia prezentowała się dzisiaj: Quote
wiewoira Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Piękna !! I jak ślicznie się uśmiecha na jednym zdj ;) Buziole dziewczyno :buzi: Quote
DONnka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ale fajne foty :happy1: Sarunia rzeczywiście jakby weselsza ociupinkę ;) Na ostatnim zdjęciu wyraźnie się uśmiecha :loveu: SKARPETA OWCZARKOWA dofinansuje sterylizację suni kwotą 150 zł Dexterko, czy możesz jeszcze wziąć od weta na taką kwotę rachunek dla nas ? Dane do rachunku masz :) Quote
Doda_ Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 bierze jakies antybiotyki? miala ropomacicze... jest piękna.. Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Trudni się nie zachwycić Sarą :loveu: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/nxm6.jpg Quote
Lili8522 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Piękna dziewczynka! Wyraz pyszczka jej się zmienił o 180 stopni! :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Śliczna smoczyca:):):) Przyda się??? [quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW. Quote
Recommended Posts