ania0112 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 a o so chodzi z zębami? przeca ona jest fajna do ludzi. jak byłysmy u moniki to ona i zgredek się z nami witali i dawali do miniania Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 A spróbuj jej podotykać cycuchów :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Pysia napisał(a):A spróbuj jej podotykać cycuchów :diabloti: no co? dama jest! tak ma się dać każdemu macać? Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 proszę mi tu rudzielca nie oczerniać!!! no obca bab wzięła i w cycka uszczypnęła to co się dziwić, że się rudej usmiech rozszerzył :lol: Quote
ania0112 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 malawaszka napisał(a):proszę mi tu rudzielca nie oczerniać!!! no obca bab wzięła i w cycka uszczypnęła to co się dziwić, że się rudej usmiech rozszerzył :lol: też bym ugryzła ;) Ruda jest fajna do ludzi i generalnie jest fajna - tylko szczurek :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Nie baba i nie obco <foch> Cherry pochrapuje :evil_lol: Cichutko, delikatnie ale jednak :) Zaraz padnę bo chrapie Zmorka, chrapie mama a po nich słysze sybtelne podchapywanie hahahaha. Zdzira znowu sie wyłamuje bo nie chrapie.... Quote
wilczy zew Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Rudej masz nie brać dla siebie ale dla Ziry,to co moze byc maly szczur :lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Ruda by szybko wylądowała w gipsie ;) Zapomniałam napisać, że jak wczoraj wyszłam do pracy to Cherry została sama. Na 15 minut, ale jednak. Nie było skomlenia ani drapania w drzwi. Cisza. Wygląda na to, że spokojnie zostaje :) Quote
malawaszka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Pysia napisał(a):Ruda by szybko wylądowała w gipsie ;) ale że niby kto by jej to zrobił jak nawet Zira jej nie dogoni???? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Wesoło tu :) Drapanko dla zmęczonych dziewczynek :) Quote
Pysia Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 malawaszka napisał(a):ale że niby kto by jej to zrobił jak nawet Zira jej nie dogoni???? :evil_lol: Na dworze na otwartej przestrzeni. Właśnie mam możliwość obserwacji jak Zira zagania świetnie w kąt i radzi sobie doskonale nawet z szybszym psem.... A w domu tylko na kanapie Cherry jest bezpieczna. Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Pysia napisał(a):Na dworze na otwartej przestrzeni. Właśnie mam możliwość obserwacji jak Zira zagania świetnie w kąt i radzi sobie doskonale nawet z szybszym psem.... A w domu tylko na kanapie Cherry jest bezpieczna. to moze się zapiszcie na jakies pasienie :D Quote
JankaBezZiemii Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 na pewno mozna gdzieś adoptować owcę ;) Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):na pewno mozna gdzieś adoptować owcę ;) A Korabiewice nie maja?:) Quote
AnkaG Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 jedna mało, ze trzy chociaż owieczki :) Quote
Saththa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 no tylko owieczki sie szybko ucza jak sie tzreba zachowywac ireaguja na komendy pasterza a nie psa :D i trzeba je wymieniac co jakis czas :razz: Quote
danyww Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Proponuję pojechać z Zirą do W-wy na Wiejską. Baranów tam ci dostatek :evil_lol: ..miałaby Zirka roboty pełne łapy. :p Quote
wilczy zew Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Pysia napisał(a):Na dworze na otwartej przestrzeni. Właśnie mam możliwość obserwacji jak Zira zagania świetnie w kąt i radzi sobie doskonale nawet z szybszym psem.... A w domu tylko na kanapie Cherry jest bezpieczna. geny,to jednak geny Quote
Pysia Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Znaczy ma dobre skoro wylazło :) Ma ktoś może pilota do wyłączania psa? Albo dwóch? Chociaż wydaje mi sie ze do tego czarnego wystarczy to ten srebrny tez skapcanieje :diabloti: Quote
wilczy zew Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Pysia napisał(a):Znaczy ma dobre skoro wylazło :) Ma ktoś może pilota do wyłączania psa? Albo dwóch? Chociaż wydaje mi sie ze do tego czarnego wystarczy to ten srebrny tez skapcanieje :diabloti: Wydłup bateryjki :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Nie wydłubię bo potem nie umiałabym zamontować. A takie wariatki kocham :loveu: Quote
wilczy zew Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Pysia napisał(a):Nie wydłubię bo potem nie umiałabym zamontować. A takie wariatki kocham :loveu: Marudzisz :-) Quote
Pysia Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Śpią wszystkie trzy. Cherry na wszelki wypadek gdyby sie coś jednak na moim talerzu urodziło nie na łóżku, ale na psim posłaniu obok mnie ;) Zmorka jak zwykle pod moim fotelem a Zira.... No Zira w przedpokoju na kafelkach ;) Quote
Recommended Posts