Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj (14.09.) uregulowałam należność za hotel Huzara za wrzesień - 300,00 zł.

Po tej operacji na koncie Huzara pozostało 217,81 zł.

AAA.png

Posted

Dzisiaj na konto Huzara przelałam kwotę 192,37 zł z bazarku dla Huzara, Aschity i Halinki, który skończył się 31 sierpnia.

Dwie osoby dotychczas nie wpłaciły za otrzymane fanty, a ponieważ nie wiem czy w ogóle wpłacą, nie czekam dłużej. Jeśli wpłacą, to uzyskaną kwotę podzielę na 3 i wpłacę na konto każdego psiaczka.

• Upvote 1
Posted

U Huzara wszystko w porządeczku, żyje sobie spokojnie wśród psich kolegów i koleżanek.

Na FB oglądałam jego uśmiechniętego pychola w otoczeniu innych psiaków, na dniach mam nadzieję wkleić na nasz wątek fotki ze ślicznymi bursztynowymi oczyskami Huzia :)

Posted
14 minut temu, Usiata napisał:

U Huzara wszystko w porządeczku, żyje sobie spokojnie wśród psich kolegów i koleżanek.

Na FB oglądałam jego uśmiechniętego pychola w otoczeniu innych psiaków, na dniach mam nadzieję wkleić na nasz wątek fotki ze ślicznymi bursztynowymi oczyskami Huzia :)

Wieści dobre, dzięki Usiata :)  Dobrze byłoby, żeby jeszcze ktoś się o niego zapytał, a tu nic, ani jednego telefonu   gif zmartwiony.gif

Posted
O 19.09.2016 o 19:17, elik napisał:

Wieści dobre, dzięki Usiata :)  Dobrze byłoby, żeby jeszcze ktoś się o niego zapytał, a tu nic, ani jednego telefonu   gif zmartwiony.gif

Cierpliwości trzeba, u mnie w kalendarzu wychodzi, że jakie dwa tygodnie w październiku będę miała luźniejsze to spróbuję Huzia poogłaszać trochę, może coś zaskoczy? zobaczymy...

Posted
O 16.09.2016 o 12:29, elik napisał:

Dzisiaj na konto Huzara przelałam kwotę 192,37 zł z bazarku dla Huzara, Aschity i Halinki, który skończył się 31 sierpnia.

Dwie osoby dotychczas nie wpłaciły za otrzymane fanty, a ponieważ nie wiem czy w ogóle wpłacą, nie czekam dłużej. Jeśli wpłacą, to uzyskaną kwotę podzielę na 3 i wpłacę na konto każdego psiaczka.

Brakujące kwoty wpłynęły na konto bazarkowe w związku z czym konto Huzara zwiększyło się o 9,67 zł.

W sumie z mojego bazarku Huzarowi przypadło 202,03 zł

Posted

Dzisiaj -5.10.-  na konto Huzara wpłynęła kwota 40,00 zł od ania75 - dekllaracja IX i X

Bardzo serdecznie dziękujemy

gif z sercem.gif

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Ayame Nishijima napisał:

Hej Dziewczyny, 

Nie było mnie przez jakiś czas i nie miałam jak zrobić przelewu. Cieszę się, że nasz chłopak ma się dobrze. Dziś wieczorem wpłacę swoją deklarację dla Huzara. 

Witaj, dobrze, że znów jesteś :)

Posted

Dzisiaj przelałam na konto Huzara  173,48 zł tj. 1/3 kwoty pozostałej po mojej podopiecznej suni Aschita, która grzeje już doopkę w DS.

Huzarku czas także i na Ciebie :)

• Upvote 1
Posted

11.10. uregulowałam należność za hotel Huzara za październik - 220,00 zł - kwota pomniejszona o pozostałość z 300,00 zł przekazanych przez Usiata na konto hotelu na badanie Huzara. 

Badanie odbyło się wczoraj, czekamy na wyniki.

Huzar X..png

Posted

Huzio jest megaprzylepą *) wystarczy tylko rękę wyciągnąć i już leci; w człowieka wpatrzony jak w obrazek :)

Trzeba nam intensywniej szukać Mu domku, jutro popracuję nad tekstem do ogłoszeń.

Wyniki badań Huzia będą w czwartek, a tutaj ostatnie fotki Huzarka *)

1.jpg

1.jpg

5.jpg6.jpg 

3.jpg

• Upvote 1
Posted

Huzio na fotkach jest piękny niewątpliwie, ale w bezpośrednim kontakcie z człowiekiem jest takim słodziakiem, że trudno od Niego odejść; to naprawdę baaardzo kontaktowy psiak, ech *)  

Posted
5 godzin temu, Ayame Nishijima napisał:

Elik, daj znać czy przelew poszedł. Ponowiłam dziś, bo poprzednio pomyliłam konta. 

Jak na razie nie mam nowego kontraktu więc wstrzymuję wpłaty na konto Huzara. 

A fotki faktycznie super. 

Oczywiście dam znać, jak zawsze, gdy wpłata pojawi się na koncie Huzara.

Współczuję z powodu kontraktu :( Trzymaj się.

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

I ja zaglądam do Huzara. Kciuki zaciśnięte, aby mądry domek adoptował super psiaka  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki Już elik o to zadba, aby domek był odpowiedni  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Witaj na wątku Huzara :)  Dzięki, ale przyprawiasz mnie o zakłopotanie :)  My tu wszyscy dbamy o to, aby Huzar znalazł kochających go opiekunów :) Wiem, że to może potrwać, ale ostatecznie dopniemy swego :)

Posted
7 godzin temu, Ayame Nishijima napisał:

Elik, daj znać czy przelew poszedł. Ponowiłam dziś, bo poprzednio pomyliłam konta. 

Jak na razie nie mam nowego kontraktu więc wstrzymuję wpłaty na konto Huzara. 

A fotki faktycznie super. 

I dzisiaj 100,00 zł od Ciebie zameldowało się na koncie Huzara :)

Także dzisiaj na konto Huzara wpłynęło 50,00 zł od ania68

Bardzo serdecznie dziękujemy

ca%25C5%2582uski%2Bserca.gif