San_(jagodowa:) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przylepka sunieczka potrzebuje domku,więc sie pokazuje:lol: Quote
saga_86 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sunieczka piękna, ale smoła, podpalenie to dla mnie jakieś science fiction:crazyeye: :shake: Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sunieczka jechala dzis na sesje zdjeciowa, bo w najblizsza srode ukaze sie w naszym przelomie jako piesek do adopcji. Dowiedzialam sie tez dzisiaj ze psina w lesie koczowala. Tak wiec trzymajmy kciuki za smolke zeby sie udalo. Quote
Ulaa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 P. Ania, wetka, dzwoniła do mnie wczoraj. Sesja nie wyszła z powodu awarii aparatu, wyslałam te zrobione przez nas - więc w gazecie ukażą się zdjęcia z tego wątku. Quote
Ada-jeje Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To dobrze ze mialas zrobione zdjecia bo cala akcja opoznila by sie o conajmniej tydzien a tak to juz sie ukaza teraz. Mam w takim razie prosbe do ciebie Ulka bo ja tez po slubie pani Ani mam jechac na sesje zdjeciowa do lecznicy a jak wiesz chyba sama nie dam rady to moze tez bysmy wykorzystali zdjecia ktore robilas dzikuskom. Ale na to jeszcze jest troche czasu. A co bys powiedziala na zrzutke na Kwiaty i kartke dla pani Ani z zyczeniami, przeciez mozna by chyba po slubie do lecznicy zaniesc. Quote
Ulaa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 mam jeszcze kilkanaście fotek, zaraz je wstawię Quote
devilindisguise Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Straszny przypadek :smhair2: Gdyby coś to możecie liczyć na moją pomoc Quote
Ulaa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dalszy ciąg fotek Smółki w domku tymczasowym: teraz zaczepiam ciotkę Arletę :cool3: widzicie w tle malutką Shilkę? :loveu: która tak wspaniale przyjęła biedną Smółkę i teraz pelni rolę jej zabawki... Odprowadzę gości kawałek a potem wrócę do pana :lol: a tak naprawdę to SZUKAM DOMU!! [SIZE=2]i jeszcze biedne plecki z bliska i nóżka Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Serdecznie witamy dogomaniakow z Jankowic na naszym watku. Dziekujemy rowniez za chec pomocy dla biednych zwierzaczkow, napewno z pomocy skorzystamy jak rowniez nie omieszkamy panstwa odwiedzic w najblizszym czasie. Quote
devilindisguise Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Dziękujemy za tak miłe przywitanie ;) devil in disguise to: Monika :evil_lol: i Krzysiek :diabloti: Będzie nam niezmiernie miło spotkać się kolejny raz, postaramy się pomóc na miarę naszych możliwości Pozdrowionka i czekamy ;) Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nasza Smolka bedzie miala wspanialych nowych opiekonow czyli pani Monika i pan Krzasztof z Jankowic chca sunie zaadoptowac, warunkiem jednak jest ze pani weterynarz potwierdzi odrosniecie siersci, poniewaz u panstwa mieszkaja juz trzy sunie w domu i jedna w pomieszczeniu gospodarczym i dodtkowo w tym pomieszczeniu sa dwie budy a jedna z nich jest wolna. Sunia bylaby w dobrych rekach nigdy nie bedzie glodna a dotatkowo caly dzien wszystkie psiaki gonia po ogrodzie (duzym) tylko na noc musialaby by spac w pomieszczeniu gospodarczym. I jest jeszcze konik na posesji z ktorego to nasza Smolka musialaby zaakceptowacz wzajemnoscia. Stad pytanie przyszlych wlascieli o odrosniecie sierci. Czekamy co na to powie nasza pani weterynarz?. Quote
Ulaa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Rewelacja!!!!!!! :multi::multi::multi: Nie uwierzycie pewnie, ale zeszłej nocy przeglądałam sobie katalog z Katowic i otworzył mi się na westach, suczka - niejaka Arwena. :lol: Czyżby dobra wróżba? WITAMY!!! [SIZE=2]PS. Macie piękny avatarek. Czy to logo hodowli? Quote
devilindisguise Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rozmawialiśmy dziś z Panem weterynarzem na temat tej suczki i wszystko z sierścią powinno być ok. Jeżeli w najbliższym czasie nikt się nie znajdzie, to jest duże prawdopodobieństwo, że sunia zamieszka z nami :loveu: Wszystko powinno być już jasne za kilka dni AVATAR ? - można powiedzieć, że to logo hodowli. Quote
Ada-jeje Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Brawo !!! do milego zobaczenia tak wstepnie w przyszla niedziele, o ile moglby do nas dolaczyc pan z Alwerni ale to jeszcze uzgodnimy telafonicznie, chyba ze w najblizszych dniach Smolka nie znajdzie domku to napewno zobaczymy sie wczesniej. Quote
ewadr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dziś ukazało się ogłoszenie w Przełomie w sprawie Dianko-Smółki. Dzwoniło sporo osób. Osobiscie dwie propozycje brałabym pod uwagę. Pani z Chrzanowa około rok temu straciła, po osmiu latach, ukochaną sunię i dojrzeli już z męzem żeby zabrać nowego psa. Plus, ze zna ich pani Ania z lecznicy. i małzeństwo z Trzebini, ale oni mają małego pieska, który bywa bardzo zazdrosny, a Dianka potrzebuje dużo pieszczot i czasu dla siebie. Myslę żeby poczekać jeszcze jeden dwa dni i zdecydować. Quote
malagos Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rewelacja! Luksus, ze mozna wybierać domek! Bardzo sie cieszę! Quote
Ada-jeje Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ewadr wez rowniez pod uwage p.Monike i p Krzysztofa z Jankowic, co prawda tam juz sa pieski ale jest to rodzina odpowiedzialna i wie jak postepowac z psami. Mysle ze przed wydaniem pojdziesz sprawdzic domek i warunki jakie tam sa bo przez telefon nie wiele mozna zobaczyc a kazdy stara sie byc mily i pokazac siebie z najlepszej strony. Oprocz tego bardzo wazne jest zeby panstwo zgodzili sie na sterylke. Quote
ewadr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oczywiscie, ze sprawdzę. Ze sterylką nie ma problemu. Nie wiem jakie psy mają pańswto z Jankowic, ale Dianka bywa agresywna w stosunku do duzych psów. Quote
Origami-7 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oby znalazła się w jak najlepszym domku.!!!! Quote
Ada-jeje Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 W Jankowicach sa trzy male sunie i jedna duza stara okolo 13 lat, oni maja chodowle westow a pani Monika jest inzynieem zootechnikem o ile dobrze zapymietalam. Sa to naprawde wspaniali ludzi i zapraszaja nas do sibie zeby zobaczy ich male zoo bo jest rowniez konik a posesja bardzo duza. Quote
devilindisguise Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ada-jeje napisał(a):W Jankowicach sa trzy male sunie i jedna duza stara okolo 13 lat, oni maja chodowle westow a pani Monika jest inzynieem zootechnikem o ile dobrze zapymietalam. Sa to naprawde wspaniali ludzi i zapraszaja nas do sibie zeby zobaczy ich male zoo bo jest rowniez konik a posesja bardzo duza. Tak dla sprostowania Mamy 3 małe sunie i 2 większe ;) ( 11 letnią basecice, która potrzebuje już raczej spokojnej starości i 6 letnią kundelke wielkości smółki ) Bardzo się cieszymy, że jest tylu chętnych:multi: , psinka na pewno znajdzie domek na stałe. Quote
Ulaa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dobrze, ze jest tylu chętnych, bo piesków też niemało :roll: Do wyboru do koloru. Świetnie, że tyle osób chce Smółkę :multi: Ewa napewno wybierze jej super domek, jakby co, to służymy pomocą :cool3: Quote
ewadr Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jedziemy jutro z Dianka do Jankowic sprawdzić czy jej się tam spodoba i czy polubi się z pieskami, Quote
Ada-jeje Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 pieknie,pieknie to jedziecie tam juz przed nami. Ewa jutro do ciebie przedzwonie potrzebny mi statut, bylysmy u prawnika a statut u ciebie hehe. A w poniedzialek ja jade ze swoimi dzikuskami do Grojca a Ulka bedzie mi towarzyszyc bo chcemy wpasc do pana Burmistrza w Alwerni. Taka dal nam porade pan prawnik zeby najpierw obskoczyc Burmistrzow a to troche zajmie bo prawie kazdy z nich przyjmuje tylko w poniedzialki. Quote
Recommended Posts