Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczka jechala dzis na sesje zdjeciowa, bo w najblizsza srode ukaze sie w naszym przelomie jako piesek do adopcji. Dowiedzialam sie tez dzisiaj ze psina w lesie koczowala. Tak wiec trzymajmy kciuki za smolke zeby sie udalo.

Posted

P. Ania, wetka, dzwoniła do mnie wczoraj. Sesja nie wyszła z powodu awarii aparatu, wyslałam te zrobione przez nas - więc w gazecie ukażą się zdjęcia z tego wątku.

Posted

To dobrze ze mialas zrobione zdjecia bo cala akcja opoznila by sie o conajmniej tydzien a tak to juz sie ukaza teraz. Mam w takim razie prosbe do ciebie Ulka bo ja tez po slubie pani Ani mam jechac na sesje zdjeciowa do lecznicy a jak wiesz chyba sama nie dam rady to moze tez bysmy wykorzystali zdjecia ktore robilas dzikuskom. Ale na to jeszcze jest troche czasu. A co bys powiedziala na zrzutke na Kwiaty i kartke dla pani Ani z zyczeniami, przeciez mozna by chyba po slubie do lecznicy zaniesc.

Posted

Dalszy ciąg fotek Smółki w domku tymczasowym:

teraz zaczepiam ciotkę Arletę :cool3:

widzicie w tle malutką Shilkę? :loveu: która tak wspaniale przyjęła biedną Smółkę i teraz pelni rolę jej zabawki...

Odprowadzę gości kawałek

a potem wrócę do pana :lol:

a tak naprawdę to
SZUKAM DOMU!!

[SIZE=2]i jeszcze biedne plecki z bliska

i nóżka

Posted

Serdecznie witamy dogomaniakow z Jankowic na naszym watku.
Dziekujemy rowniez za chec pomocy dla biednych zwierzaczkow, napewno z pomocy skorzystamy jak rowniez nie omieszkamy panstwa odwiedzic w najblizszym czasie.

Posted

Dziękujemy za tak miłe przywitanie ;)

devil in disguise to: Monika :evil_lol: i Krzysiek :diabloti:

Będzie nam niezmiernie miło spotkać się kolejny raz, postaramy się pomóc na miarę naszych możliwości

Pozdrowionka i czekamy ;)

Posted

Nasza Smolka bedzie miala wspanialych nowych opiekonow czyli pani Monika i pan Krzasztof z Jankowic chca sunie zaadoptowac, warunkiem jednak jest ze pani weterynarz potwierdzi odrosniecie siersci, poniewaz u panstwa mieszkaja juz trzy sunie w domu i jedna w pomieszczeniu gospodarczym i dodtkowo w tym pomieszczeniu sa dwie budy a jedna z nich jest wolna. Sunia bylaby w dobrych rekach nigdy nie bedzie glodna a dotatkowo caly dzien wszystkie psiaki gonia po ogrodzie (duzym) tylko na noc musialaby by spac w pomieszczeniu gospodarczym. I jest jeszcze konik na posesji z ktorego to nasza Smolka musialaby zaakceptowacz wzajemnoscia. Stad pytanie przyszlych wlascieli o odrosniecie sierci. Czekamy co na to powie nasza pani weterynarz?.

Posted

Rewelacja!!!!!!! :multi::multi::multi:

Nie uwierzycie pewnie, ale zeszłej nocy przeglądałam sobie katalog z Katowic i otworzył mi się na westach, suczka - niejaka Arwena. :lol:
Czyżby dobra wróżba?

WITAMY!!!

[SIZE=2]PS. Macie piękny avatarek. Czy to logo hodowli?

Posted

Rozmawialiśmy dziś z Panem weterynarzem na temat tej suczki i wszystko z sierścią powinno być ok. Jeżeli w najbliższym czasie nikt się nie znajdzie, to jest duże prawdopodobieństwo, że sunia zamieszka z nami :loveu:

Wszystko powinno być już jasne za kilka dni

AVATAR ? - można powiedzieć, że to logo hodowli.

Posted

Brawo !!! do milego zobaczenia tak wstepnie w przyszla niedziele, o ile moglby do nas dolaczyc pan z Alwerni ale to jeszcze uzgodnimy telafonicznie, chyba ze w najblizszych dniach Smolka nie znajdzie domku to napewno zobaczymy sie wczesniej.

Posted

dziś ukazało się ogłoszenie w Przełomie w sprawie Dianko-Smółki.
Dzwoniło sporo osób.
Osobiscie dwie propozycje brałabym pod uwagę.
Pani z Chrzanowa około rok temu straciła, po osmiu latach, ukochaną sunię i dojrzeli już z męzem żeby zabrać nowego psa. Plus, ze zna ich pani Ania z lecznicy.
i małzeństwo z Trzebini, ale oni mają małego pieska, który bywa bardzo zazdrosny, a Dianka potrzebuje dużo pieszczot i czasu dla siebie.
Myslę żeby poczekać jeszcze jeden dwa dni i zdecydować.

Posted

ewadr wez rowniez pod uwage p.Monike i p Krzysztofa z Jankowic, co prawda tam juz sa pieski ale jest to rodzina odpowiedzialna i wie jak postepowac z psami. Mysle ze przed wydaniem pojdziesz sprawdzic domek i warunki jakie tam sa bo przez telefon nie wiele mozna zobaczyc a kazdy stara sie byc mily i pokazac siebie z najlepszej strony. Oprocz tego bardzo wazne jest zeby panstwo zgodzili sie na sterylke.

Posted

Oczywiscie, ze sprawdzę. Ze sterylką nie ma problemu. Nie wiem jakie psy mają pańswto z Jankowic, ale Dianka bywa agresywna w stosunku do duzych psów.

Posted

W Jankowicach sa trzy male sunie i jedna duza stara okolo 13 lat, oni maja chodowle westow a pani Monika jest inzynieem zootechnikem o ile dobrze zapymietalam. Sa to naprawde wspaniali ludzi i zapraszaja nas do sibie zeby zobaczy ich male zoo bo jest rowniez konik a posesja bardzo duza.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
W Jankowicach sa trzy male sunie i jedna duza stara okolo 13 lat, oni maja chodowle westow a pani Monika jest inzynieem zootechnikem o ile dobrze zapymietalam. Sa to naprawde wspaniali ludzi i zapraszaja nas do sibie zeby zobaczy ich male zoo bo jest rowniez konik a posesja bardzo duza.

Tak dla sprostowania

Mamy 3 małe sunie i 2 większe ;) ( 11 letnią basecice, która potrzebuje już raczej spokojnej starości i 6 letnią kundelke wielkości smółki ) Bardzo się cieszymy, że jest tylu chętnych:multi: , psinka na pewno znajdzie domek na stałe.

Posted

Dobrze, ze jest tylu chętnych, bo piesków też niemało :roll: Do wyboru do koloru. Świetnie, że tyle osób chce Smółkę :multi: Ewa napewno wybierze jej super domek, jakby co, to służymy pomocą :cool3:

Posted

pieknie,pieknie to jedziecie tam juz przed nami. Ewa jutro do ciebie przedzwonie potrzebny mi statut, bylysmy u prawnika a statut u ciebie hehe. A w poniedzialek ja jade ze swoimi dzikuskami do Grojca a Ulka bedzie mi towarzyszyc bo chcemy wpasc do pana Burmistrza w Alwerni.
Taka dal nam porade pan prawnik zeby najpierw obskoczyc Burmistrzow a to troche zajmie bo prawie kazdy z nich przyjmuje tylko w poniedzialki.