Ada-jeje Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Smolka juz w domku docelowym ale nie bede odbierac tej przyjemnosci Ewie i poczekamy na jej relacje. A ja juz wiem hehe. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [LEFT]Ja nie będę czekać tylko już się będę cieszyć;) :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/LEFT] Quote
ewadr Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zgadza się, Dianka jest już w swoim nowym domku. Państwo Monika i Krzysztof to rzeczywiscie fantastyczni ludzie, na miejscu rozwiały sie wszystkie moje watpliwości. A dianka zachwała się wspaniale. Weszła jak na swoje podwórko, obleciała cały ogród, pokłóciła się z małą biała kulką, która rządzi całą gromadą, obszczekała konia i poczuła się jak u siebie. Naprawdę było widać jak jej sie smieje pyszczek. Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Obysmy tylko takie nowiny mogly czytac na forum. Diance chyba nie musimy zyczyc niczego bo jej zyczenia zostaly spelnione. Ale dla panstwa z Jankowic zyczymy wiele przyjemnosci z powiekszonej gromadki. :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
devilindisguise Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Uff ;) w końcu wszyscy popadali i poszli spać. Wcześniej było 3 godziny istnego szaleństwa :cool3:. Dianke zaakceptowały wszystkie nasze psiaki i to z wielką wzajemonością. Sunia jest super :loveu: , jest bardzo wesoła i aż dziwne , że po takich przejściach nikogo i niczego się nie boi. Na wieczór mieliśmy trochę obaw jak przyjmie nowe miejsce do spania, ale po trzech nieśmaiłych podejściach w końcu legła :p i śpi jak zabita. PS. W niedziele wieczorkiem napisze jak jej minął pierwszy weekend ;) Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A jesli to mozliwe to troche fotek bysmy chetnie zobaczyli i nie tylko Smolki ale reszte zwierzynca tez. Czekamy rowniez na dalsze wiesci. Quote
Origami-7 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi: :multi: Tak się cieszę , że Dianeczka ma już kochający domek:multi: :multi: Quote
devilindisguise Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czy znalazłby się ktoś życzliwy i wstawił fotki, które przesłałabym mailem. Męcze się z tym od soboty i nic mi nie wychodzi :-( A będzie co oglądać :loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Poniewaz ja sama tego tez nie potrafie ale zaraz na PW podam ci meila do Uli, ona to wrzuci, ja tez mam fotki od moich dzikusek ktore to odwiozlysmy do Grojca ale niestety jestem noga do wstawiania fotek na dogo. Quote
devilindisguise Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dianka miewa się wyśmienicie. Jest ulubienicą naszej młodszej córki i to z wielką wzajemnością. Co tu dużo pisać, po prostu super piesio :loveu: . Jest bardzo czujna, obszczekuje wszystkich poruszających się drogą. Wczoraj odwiedził nas znajomy, wszedł na podwórko jak gdyby nigdy nic i został trochę poszarpany :lol: Z psiakami nie ma żadnych awantur ale raczej na razie chodzi swoimi ścieżkami. Quote
devilindisguise Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='iwop']dawaj te fotki :loveu: [email protected] właśnie idą :multi: dzienks :diabloti: Quote
devilindisguise Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 iwop napisał(a):nic nie ma...:oops: wysłałam 1/2 godziny temu, spróbuję jeszcze z innego maila Quote
iwop Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Piękne zdjęcia szczęsliwego psa :loveu: Wklejam tylko częśc - reszta jutro bo jestem padnięta :oops: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
devilindisguise Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za pomoc ;) Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 iwop kochanie dziekujem ci za wstawienie fotek i czekamy jutro na reszte. A do was nowi wlasciele Smolki musze przyjechac osobiscie bo jestem pod wrazeniem ze najchetniej dzis wsiadlabym w samochod i do was przyjechala. Quote
Ulaa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Hej! Przepraszam, że nie zareagowałam natychmiast, ale mam ostatnio kocioł straszny. Smółko-Dianka widać, że jest przeszczęśliwa i znalazła swój raj na ziemi :loveu: Zaraz wstawię resztę fotek. Musicie zobaczyć tą z konikiem. Ona naprawdę tak dobrze od razu się z nim dogaduje? Moje psy mimo starań wkładanych w socjalizację z końmi, nadal zachowują się skandalicznie w ich obecności. Pocieszam się, że może myślą, że to krowa, którą należy wypasać :evil_lol: Ale sunieczka przecież musiała dogadać ze wszystkimi mieszkańcami swojego nowego domku :multi: Quote
Ulaa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Zmieniłam tytuł, prosimy modów o przeniesienie :multi: Quote
Recommended Posts