Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och i ach co za przepiekny ogrod zoologiczno botaniczny, chyba nie wytrzymam i wydaje mi sie ze jeszcze w tym tygodniu musze go zobaczyc. Najprawdopodobniej w czwartek kiedy to bede odwozic swoja dzikuske do Grojca wstapie do was, naturalnie moj przyjazd poprzedze telefonem.
Gratulacje!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):

Zaraz wstawię resztę fotek. Musicie zobaczyć tą z konikiem. Ona naprawdę tak dobrze od razu się z nim dogaduje? Moje psy mimo starań wkładanych w socjalizację z końmi, nadal zachowują się skandalicznie w ich obecności. Pocieszam się, że może myślą, że to krowa, którą należy wypasać :evil_lol:

Nie do końca dogadują się z konikiem :shake: . Miecio ba tak ma na imie, poczęstował wczoraj Dianke małym kopniakiem. No ale dochodziło już do tego, że Dianka wisiała na jego ogonie. Taraz czuje do niego naprawde duży respekt;). Baliśmy się tego najbardziej, bo każdy nasz piesek musiał przez to przejść;) na szczęście obyło się bez ofiar;) . Dziś kupiliśmy nową śliczną budke i Dianka będzie w naszej przydomowej części ogrodu. / p. Ewa, która ją do nas przywiozła będzie wiedzieć o co chodzi / Napewno z biegiem czasu sytuacja się wyklaruje i wszystko wróci do normy. Z doświadczenia wiem bo mam kilka psów i jak zamieszkał u nas Miecio to był istny cyrk na kółkach, ale już po jakimś miesiącu pieski przestały się nim interesować;)

Posted

Cieszę się, że Dianka sie dogadała ze zwierzakami:multi: i nic sobie nie robi z rządzenia królowej Tojki.
My strasznie za nią tęsknimy, dom stał się taki pusty i cichy. Najbardziej teskni Kinga i nasza Shila, bardzo lubiły razem ganiac po ogrodzie.
Ale najważniejsze, że Dianka jest szczęśliwa.
Postanowiłyśmy wszystkie suczki na tymczasie nazywać Dianka, bo widać to szczęśliwe imię.

Posted

ewadr napisał(a):
Cieszę się, że Dianka sie dogadała ze zwierzakami:multi: i nic sobie nie robi z rządzenia królowej Tojki.
My strasznie za nią tęsknimy, dom stał się taki pusty i cichy. Najbardziej teskni Kinga i nasza Shila, bardzo lubiły razem ganiac po ogrodzie.
Ale najważniejsze, że Dianka jest szczęśliwa.
Postanowiłyśmy wszystkie suczki na tymczasie nazywać Dianka, bo widać to szczęśliwe imię.

A jak będzie chłopczyk, to jak? Dianek :evil_lol:?

Wczoraj byłam z Fredkiem u weta, zastałam Maćka i akurat zgadaliśmy się tak o Diance, przy okazji rozmowy na temat ogłoszenia w przełomie. Maciek również był zachwycony i pod silnym wrażeniem domku Smółki, wyglądalo to tak jakby sam chciał być zaadoptowany przez Devilindisque ;):lol: No ale kto by nie chciał? Te wszystkie szczęśliwe uśmiechnięte pycholki mówią same za siebie :loveu:

Posted

jak juz wspomnialam na watku Chrzanowskim bylam dzis z wizyta u Smolki-Dianki. Dianka przywitala mnie calkiem radosnie mimo ze widzialam ja zaledwie dwa razy. Chce nadmenic ze Dianka jest tam pieskiem priorytetowym, jedzenie trzy razy dziennie bo trzeba ja odkarmic jak poinformowala mnie pani Monika. Miejsce do mieszkania ktore bylo zaproponowane dla Dianki przez panstwo nie sprawdzilo sie bo Dianka przeskakiwala przez ogrodzenie i panstwo obawiali sie ze moze sobie zrobic krzywde, totez specjalnie dla Dianki zostala zakupiona przepiekna buda a raczej domek dla psa. A ze ja mam refleks zolwia to nawet nie zrobilam fotki tego przytulnego domku dla Dianki zebyscie i wy mogly zobaczyc. Ale moze i dobrze sie stalo bo jestescie zmuszone pojechac same zeby zobaczyc to cudo.