kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
kaerjot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 brazowa1 napisał(a):Dianka ma pecha,co? Może jakiś amulet by się przydał? Quote
brazowa1 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 akucha napisał(a):Musi zdążyć... oj,wcale nie musi :shake: Quote
deedee77 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Yona napisał(a):Musi, musi... tak, musi!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 zADEN Z TYCH PSOW NIE POWINIEN,,,,, JAK SOBIE POMYSLE ZE TU NP W ANGLI LUDIE USTAWIAJA SIE W KOLEJKACH PO PSY I CZEKAJA NA ADOPCJE JAK PO DZIECKO,,,I JEST WIECEJ CHETNYCH NIZ PSOW,,,,,TO ZLOSC MNIE BIERZE,,,,BO WIEMY ZE W POLSCE STATYSTYKA JEST ODWROTNA Quote
brazowa1 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 po nasza Diane nikt nie ustawi sie w kolejke. Quote
brazowa1 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 bo i coz tu mozna dodac....nawet do nikogo nie mozna miec zalu,ze nie chce starej,grubej brzydkiej Diany.Jest tyle mlodych psiakow w kolejce po dom. Quote
Kasia25 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Co tam , gruba można odchudzić zawsze.... A , że więcej lat ma niż maluchy to i dobrze, spokojniejsza, mądrzejsza, same superlatywy! Quote
wiewiora1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 GRuba????Wczoraj wracajac o godz 2 w nocy do domu,,,w koncu napotkalam to smieszne stworzenie,,,,a mianowicie ,,,,grubego kloca na 4 lapach ,,bialego w cetki,,,,,,ten psiak jest najprawdopodobniej puszczany w nocy i chodzi tak jakby byl slepy,,albo tak mocno podziwial widoki nocne,,,,,chodzi troche jak po macku,,po ulicy podworku kolomnie,,,,jest mily bo zwrociwszy ze nie ma wl ,,szybko go wyglaskalam,,,,,Ale tak smiesznego psa to jeszcze nigdy nigdy nie widzialam,,, Mam nadzieje ze LIsy mu nie wkropia w nocy!!!:lol: Quote
Edi100 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Gabryjella napisał(a):Ach tak mnie jakoś melancholia naszła, to sobie hopnę, a co mi tam To i ja, bo jakoś tak Bida w tyle zostaje:( Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 szorstka Diana na gore....na wiosne nowe postrzyzyny,tylko co to jej pomoze....:shake: Quote
olenka_f Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 brazowa1 napisał(a):szorstka Diana na gore....na wiosne nowe postrzyzyny,tylko co to jej pomoze....:shake: może pomoże , trzeba wierzyć Quote
Recommended Posts