Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

hej hej. no właśnie...jak Koks znosi zimę? i ja chciałąm jeszcze o odczulanie wypytać... bo zupełnie niespodziewanie w domu pojawił się kot, którego zupełnie niespodziewanie możemy zachować, na którego zupełnie spodziewanie mam straszne uczulenie...

Posted

Betbet - żadnego odczulania nie przechodziłem, mój organizm chyba sam dał rade, czasem jak za bardzo koksa pomęczę i wytarmoszę mam lekką wysypkę czerwonych plam na skórze dłoni ale bardzo sporadycznie, poza tym jak narazie wszystko ustąpiło :)

Posted

aaa to fajnie:D no ja właśnie probuje odczulanie metodą drobnych kroczów z kotem:)

ależ on piękny, Bożeeeeeeeeeee i jak cudownie "znosi" zimę. To jego spojrzenie...Niesamowity jest!

Posted

Pięknota to jest!!!!! I madry w dodatku, mój się wybrał po lodzie za mewkami...... zatoka, tylko z lekka zamarznięta była, już myslałam, że bedzie kolejnym pieskiem na krze:]

• 9 months later...
  • 6 months later...
Posted

Jest jednym z najpiekniejszych psów jakie widziałam w życiu. Na zdjęciach i na żywo. Nie kokietuję. Fantastyczne foty, piekny i szczęśliwy pies. Fantastycznie że sie odzywacie!!
Matko... to już 2 lata?

Posted

niedawno właśnie wspominaliśmy cię Brązowa ;) Koksiu własnie ziuzia wyciagnięty na swojej kanapie, łapki w górze...hihihiih przygarnięcie Koksia to była jak dotad jedna z naszych lepszych zyciowych decyzji. tymczasem Sardynion miewa dobrze, kocha swoje stado, jego stado kocha jego....czasem miewa rozwolnienie, czasem boli łapka, czasem zaszczeka groźnie z balkonu na zataczającego się pijaka albo wrzeszczące dzieciaki..czasem zrobi jakąś zadymę ze znienawidzonym biszkoptowym labradorem ;) ...czasem pogoni gołębie, kaczki, gawrony lub lisa ( a co ;) ).....nie będę go chwalić , bo jak chwalę to zawsze odstawia jakis numer ;)...zaszczepiony, zakropiony na kleszcze...wybiegany...choć już nie biega tak duzo - obił albo źle stanął , nie dojdziemy,łapę i poza tym 7lat na karku, więc zamiast 15stu rzutów zabawką dostaje 5.....z papy wyziew okrutny ( czy to normalne, ze tak psu capi..mega CAPI z pyska ?).....co jeszcze..toleruje niektóre suczki i wteeedy ma meeega ubaw we dwoje...jest jedna suczka chow chow na osiedlu, taka jaśńie niedotykalska, ale bardzo koksia ciekawa...koksiu na jej widok dostaje kuźla i strzela przed nią popisuwy......dziadzio z babunią rozpieszczają smakołykami....boi się burz wichur ....stukających drzwi w łazience...jak coś chce to prosi....na różne potrzeby rózne miny ;)....i przede wszystkim uwilebia jak udaję psa i się z nim bawię...dostaje głupawki i rozpędza się po całym domu w te i we wte....musze to nagrać ;)no i tyle ;) buuuziole dziewczyny!