Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Lara, po maluszku został nawet lekki plusik, który niebawem przeznaczymy na kolejnego podopiecznego.
Także swoją wpłatę możesz spokojnie przekazać na inną potrzebną bidę:)

Oki, dzięki za info :) Cieszę się, że tak ułożyła się sytuacja dla Bursztynka :)

Posted

Pan dzisiaj do mnie dzwonił, mały jest Aniołkiem :) Zaaklimatyzował się na całego, wybrał sobie Pana jako przewodnika stada i chodzi za nim krok w krok - nawet do łazienki ;) Dzieciaki nie dokuczają, uwielbia 6letniego syna, z którym najlepiej mu się bawi i biega po całym domu. Państwo w weekend zrobili zamówienie w Zooplusie, kupili cały worek suchej i mokrej karmy, a mały... wybrzydza ;)

Nie załatwia się w domu, a na spacerach postawił się jakiemuś większemu psiakowi - zjeżył się cały i zaczął warczeć ;)

Został tez pierwszy raz na 2-3 godziny sam w domu, nic nie zniszczył, spał spokojnie, tylko obszczekał Państwa na dzień dobry co to oni sobie wyobrażają, na tak długo go zostawiac... ;)

Ah Piniorku, dobrze trafiłeś!!!!

A tu zmęczony po zabawie... ;)

Posted

Jaka słodka kruszynka :)

ps. Te kable tam z tyłu to może niech pochowają... Moja pod naszą nieobecność wykończyła kilka kabli, na szczęście jej się nic nie stało, ale przewrażliwiona jestem. Np. kabel od radia zgryzła, a wtyczka była w kontakcie...

Posted

Z tymi kablami miałam identyczne skojarzenia-obawy :lol:

Super wieści - trzymaj się swojego domku Bursztynku :lol:

A jak ma na imię- Pinio ? (miałam świnkę Pinię :evil_lol:)

Posted

Wspólna drzemka w deszczowy weekend... :)

Czyli mały ma się świetnie :) Jest strasznym leniuchem, większość dnia przesypia i harcuje w nocy :)

Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko chciałyśmy powstałą na koncie Bursztynka nadpłatę (85zł) przeznaczyć na kolejnego podopiecznego, który od wczoraj jest pod naszą opieką. W dniu dzisiejszym założymy mu wątek.
Jeżeli, któraś z cioteczek chciałaby przeznaczyć swoją wpłatę na innego psiaka - proszę o informację.

• 3 weeks later...
Posted

Rozmawiałam jeszcze w międzyczasie z Panem telefonicznie - potwierdzał, że wszystko w jak najlepszym porządku i że są w szoku bo maluch jest wyjątkowo grzeczny - buszuje głównie nocami, a dzień przesypia ;) Teraz może damy Państwu trochę oddechu, zamierzałam pisać gdzieś w okolicy świąt :)