irenaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Alpina bardzo dziękuję za pamięć o moim Marcepanku. Nie mogę już nawet myśleć o rozstaniu z nim. Tak mi strasznie ciężko z jego powodu. Dzisiaj Marcepanek jest w Gazecie Wyborczej a ja nawet nie potrafię się tym cieszyć. Quote
Alpina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wierzę... Ale pewnie jak go zatrzymasz, to tymczas u Ciebie spalony... Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Irenko czy miałas jakies telefony czy znowu czas wakacji psiaka nie sprzyja. Quote
irenaka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Marcepanek zaczyna poważnie starać się o względy mojej Dianki. Nie odstępuje jej już na krok. Są naprawdę razem bardzo szczęśliwi. Razem śpią, jedzą i rozrabiają. Już dla Marcepanka nie jestem to najważniejsza na świecie. Wczoraj wyciągnęłam wszystkie zabawki Diany(wcześniej schowane żeby czasem z zazdrości nie atakowała) i była naprawdę super zabawa. Dianka Marcepankowi oddaje wszystko, nawet ukochanego piszczącego kaczora. Jestem strasznie zadowolona, że taka jest zgoda między psiakami. A teraz zdjęcia mojej parki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Irenka tak dobrze jak u ciebie Marcepanek nie będzie miał nigdzie ,jakos przebolejemy strate domku tymczasowego ,mamy jeszcze hotelik Quote
irenaka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Beatko! Marcepanek jest cudo, oczywiście nie oddam go nikomu bez pewności, że będzie mu dobrze i będą go kochać. Ale z drugiej strony jak pomyślę, że już nie będę mogła przygarnąć żadnego błąkającego się psiaka z osiedla to mnie rozpacz ogarnia. Nikt takimi psiakami się nie interesuje, nikt nie przygarnie i nie pomoże. Jeszcze zostaje przekonać mojego TZ do wizji dwóch psiaków pod naszym dachem. Wczoraj jak wróciłam z Niepołomic to Marcepanek był na mnie obrażony. Zobaczcie jego minkę po moim powrocie. Quote
Ulka18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Irenko, ja na wszelki wypadek dam Marcepanka na allegro, bo te zdjecia na pewno podbija serca niejednego allegrowicza. A Ty w tym czasie bedziesz przekonywac TZ ;) Cudne sa te zdjecia, a najfajniejsze to 'ziewajace' :wink: Quote
Alpina Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Trzymaj się Marcepan.. I proszę mi się nie obrażać na Pancię!:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214994670 Quote
Lucyja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Irenko zdjęcia są boskie :) Jak ja uwiebiam oglądac foty na który piesiory wylegują łóżka swoich państwa :cool1: Trzymam kciuki, żeby Marcepanek znalazł dom tak dobry jak Twój tymczasowy. Quote
Ulka18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Marcepanek jest taki kochany na tych zdjeciach :loveu: Az dziw, ze nie znalazl jeszcze domku....jedynym wytlumaczeniem jest to, ze jest wakacyjny zastoj w adopcjach. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 black_sheep napisał(a):Zrobiłam bannerek:) black,jestes nie samowita Quote
Recommended Posts