Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alpina bardzo dziękuję za pamięć o moim Marcepanku.
Nie mogę już nawet myśleć o rozstaniu z nim. Tak mi strasznie ciężko z jego powodu. Dzisiaj Marcepanek jest w Gazecie Wyborczej a ja nawet nie potrafię się tym cieszyć.

Posted

Marcepanek zaczyna poważnie starać się o względy mojej Dianki. Nie odstępuje jej już na krok. Są naprawdę razem bardzo szczęśliwi. Razem śpią, jedzą i rozrabiają. Już dla Marcepanka nie jestem to najważniejsza na świecie. Wczoraj wyciągnęłam wszystkie zabawki Diany(wcześniej schowane żeby czasem z zazdrości nie atakowała) i była naprawdę super zabawa. Dianka Marcepankowi oddaje wszystko, nawet ukochanego piszczącego kaczora. Jestem strasznie zadowolona, że taka jest zgoda między psiakami.
A teraz zdjęcia mojej parki.

Posted

Beatko!
Marcepanek jest cudo, oczywiście nie oddam go nikomu bez pewności, że będzie mu dobrze i będą go kochać. Ale z drugiej strony jak pomyślę, że już nie będę mogła przygarnąć żadnego błąkającego się psiaka z osiedla to mnie rozpacz ogarnia. Nikt takimi psiakami się nie interesuje, nikt nie przygarnie i nie pomoże. Jeszcze zostaje przekonać mojego TZ do wizji dwóch psiaków pod naszym dachem.
Wczoraj jak wróciłam z Niepołomic to Marcepanek był na mnie obrażony.
Zobaczcie jego minkę po moim powrocie.

Posted

Irenko, ja na wszelki wypadek dam Marcepanka na allegro, bo te zdjecia na pewno podbija serca niejednego allegrowicza. A Ty w tym czasie bedziesz przekonywac TZ ;)

Cudne sa te zdjecia, a najfajniejsze to 'ziewajace' :wink:

Posted

Irenko zdjęcia są boskie :) Jak ja uwiebiam oglądac foty na który piesiory wylegują łóżka swoich państwa :cool1:
Trzymam kciuki, żeby Marcepanek znalazł dom tak dobry jak Twój tymczasowy.

Posted

Marcepanek jest taki kochany na tych zdjeciach :loveu: Az dziw, ze nie znalazl jeszcze domku....jedynym wytlumaczeniem jest to, ze jest wakacyjny zastoj w adopcjach.