Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ciebie Beatko tez nagramy, bo zawsze wygladasz przeuroczo...szczegolnie moja Mama (babcia Ulki junior) Cie chwali, ze tak przefajnie opowiadasz o psach i taka jestes 'slodka' jak Krolewna Sniezka. Quote
Alpina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cioteczki a może byście tak dały link do tego nagrnia albo co... "Straśnie " chcę go obejrzeć a u mnie niet tego programa..:placz::placz::placz: Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Marcepanek pieknie sie prezentowal na kolanach u Beatki :loveu: Mam nadzieje, ze znajdzie domek :kciuki: PS. Beatko wygladalas slicznie w tej sukience jak dziewczyna z maturalnej klasy :iloveyou: Quote
irenaka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Alpinko, nie wiem czy uda mi się wkleić link, ale może się uda: http://ww6.tvp.pl/7400,20070621515157.strona Tam jest do pobrania filmik z programem. Co do cioteczki Beatki, to Ona zawsze pięknie wygląda, ale wczoraj to była rewelacja. Sukieneczka Beatki była dopasowana do szelek i smyczki Marcepanka i naprawdę pięknie się razem prezentowali. Mam jednego pana chętnego do zabrania Marcepanka, ale jeszcze nie mogę nic konkretnego napisać, bo domek nie sprawdzony. Dzisiaj jeszcze Marcepanek będzie miał robione badania krwi i w przyszłym tygodniu czyszczenie zębów. Bardzo się tego boję, bo Marcepanek nie jest już młody, ale muszę to zrobić ponieważ ma stany zapalne, bardzo go to boli i nie może jeść. Spłakałam się wczoraj okropnie z powodu tego domu. Serce mi chyba pęknie, bo to kolejny pies którego tak bardzo pokochałam. Mam tylko nadzieję, że będzie szczęśliwy. Quote
Ulka18 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Irenko, trzymam kciuki, zeby Marcepanek dzielnie zniosl badania, sciaganie kamienia oraz jak najszybciej znalazl dobry dom :kciuki: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ulka18 napisał(a):Irenko, trzymam kciuki, zeby Marcepanek dzielnie zniosl badania, sciaganie kamienia oraz jak najszybciej znalazl dobry dom :kciuki: Po rozmowie irenki z tym panem uważąm ,że domek będzie dobry tylko Irenka jak zwykle jest przewrażliwiona ale jak rozmawiała to sie oczywiście popłakała tak ją ten pan rozbroił więć ,pan jest chyba okej ale zobaczymy. Quote
irenaka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Beacia! Wiesz, że nie ma nic "gorszego" jak mieć psa na tymczasie i się z nim rozstawać. Ja tego psychicznie nie wytrzymuję, każdy chętny na psa wydaje mi się zły i jestem jak "Kaszpirowski", muszę prześwietlić i być pewna, że to dobry dom. A ten pan faktycznie był bardzo sympatyczny. Zobaczymy. Quote
Alpina Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Irenko dziękuję Ci pięknie - udało się i obejrzałam ...:multi: Ale się uśmiałam z tego Kaszpirowskiego...Ty już zaczynaj odliczanie...Adin..Dwaa ...Tri.... :) :( :( :(Dziewczyny wejdżcie na moje posty...Przeczytajcie historię onka Barego....Wydawało się, że znalazł nowy, wspaniały dom a trafił do piekła...Teraz chory, zagłodzony czeka na kulkę w głowę...:( :( :( Quote
Ulka18 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Na wszelki wypadek wystawiam Marcepanka ponownie, bo mial przedtem obserwatorow, wiec moze i teraz ktos sie zainteresuje na powaznie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=209265516 Wiem, ze Irenka wyda Marcepanka tylko w naprawde dobre rece. Wiem tez, co to znaczy miec psa na tymczasie ;) i nie móc sie z nim rozstac :oops: Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Agusiu bardzo Ci dziękuję za pomoc. Od piątku usiłuję się dodzwonić do pana który zdecydował się po programie na adopcję Marcepanka i nic. Myślę, że się rozmyślił, szukam dalej. Mam straszne zaległości w zdjęciach. Marcepanek nawet nie ma wklejonych zdjęć z Beatką przed programem. Nadrabiam zaległości i wszystkich Was pozdrawiam. Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Marcepanek "pomaga" pańci sprzątać. Ostatnio jest to jego ulubiona pozycja. Quote
Alpina Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Noo..Widzę że on tak samo pomaga w sprzątaniu jak moje...Hiii...Hiii... Quote
irenaka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wczoraj Marcepanek miał czyszczone ząbki. Przy okazji okazało się, że trzeba usunąć dwa, ale mały był bardzo dzielny, tylko ja oczywiście jako typowa "nadwrażliwa", żeby nie określić tego dosadniej beczałam. Bardzo dziękuję cudownej Pani Dr. Joannie Helak (słynnej jako dr.Asia) oraz nie mnie wspaniałej Paulince (chyba nie musi studiować weterynarii taka jest dobra), za cudownie przeprowadzony zabieg. Po Marcepanku już dzisiaj nie widać, że miał jakiś zabieg i zjadł całą miseczkę jedzonka (łącznie z wylizaniem). Dziękuję, dziękuję!!!!!! Co do domku dla Marcepanka to nadal nic, jakieś fatum czy co? Może trzeba jakiś sabat czarownic zwołać, żeby odczarować zły los? Quote
PaulinaB Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pani Irenko te studia to raczej mi sie przydadzą, bo tak naprawde jestem zielona i tylko mam dobre checi:) CIesze sie ze Marcepanek szybko doszedl do siebie i czuje sie dobrze, mały napewno znajdzie dobry domek, tylko trzeba jeszcze troche na ten domek poczekac bo Marcysiowi nalezy sie domek wspanialy i wyjatkowy! Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Irenko, Marcepanek jest caly czas na allegro. Ma jednego obserwatora. Mam nadzieje, ze znajdzie dom :kciuki: Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Marcepanek czuje się już znakomicie. Zjada takie duże porcje, że aż jestem zdziwiona. Taki mały a taki żarłok. Ale najwyraźniej bolały go ząbki, bo teraz jest naprawdę super. Gryzie nawet witaminki Wita-Vet i bardzo mu smakują. Quote
Alpina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Irenko dzisiaj jak zwykle proszę Cię o link do programu...:razz: Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Nie wiem, czy już dzisiaj będzie ten program w internecie, ale jak tylko się pojawi to wstawię link. Quote
Alpina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 OK. Dziękuję ślicznie... Marcepanek pokazuj się na pierwszej... Quote
Romi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kundel bury i kocury z dnia 28.06.2007 r. link do strony: http://ww6.tvp.pl/7400,20070628518037.strona link do ściągnięcia nagrania: http://ww6.tvp.pl/video/2007/06/28/127900/film.asf Quote
Recommended Posts