Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala znalazla swoj kat w Lodzi- czekamy na relacje!

Dzis przechodzilam sobie po jednym z wybiegow i zobaczylam sliczna carniutka sunie, ktora na moj widok, zaczela istny taniec radosci... z daleka wygladala troche charcikowato- chudziutka, male cialko, dlugie, chude nozki... pomyslalam sobie, ze jeszcze mieszanca chartow to u nas nie bylo...
ale wystarczylo jedno cmokniecie, zeby przekonac sie, ze chart z niej zaden.
a dlaczego cmokniecie? bo przeslicznie nastawila uszka.......

zakochalam sie w niej z miejsca...

poszlysmy na spacerek- panienka fantastycznie orientowala sie w tyemacie obrozki, smyczki <choc troche podgryzala smycz>... widac, ze jeszt wychowana ;o)- ladnie siada, grzecznie wraca do nogi no i przede wszytskim jest strasznym lakomczuchem <dobrze rokuje na przyszlosc :evil_lol:>

mala ma mnostwo energii[ wszytskie zdjecia sa rozamazane] i uwielbia zabawy ;o) jest mlodziutka <dopiero wyzynaja sie jej zabki stale>, bedzie dosc sporym psiakiem <lapki ma niczego sobie, ale raczej filigranowej postury>

czy znajdzie swoje miejsce w czyims sercu?

slodziak z niej koszmarny :eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong:!!

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany!!!Ja się w niej zakochałam z miejsca!:crazyeye: Bardzo bym chciała ją wziąść do siebie,niestety to nie ten czas:shake: a co ona ma na pyszczku?takie paski jakieś,czy to kaganiec?

Posted

no wiec, jak juz pisalam, sama nie wiem co to.moim zdaniem jakas blizna, ale mala nie dala sie unieruchomic na czas dluzszy niz 0,5 sekundy ;o)

zapytam moze kogos kolejnym razem, choc watpie, czy beda cos wiedziec. no i sprawdze ja w ksiazeczce. ale jest piekniusia, co?? diabelek kochany!

czy ktos bylby w stanie stworzyc apetyczny banerek? a allegro? ja nie mam takiej opcji... ;o(

Posted

jeszcze kilka fotek <<jej sie nie da zrobic nierozmazanych ;o)>>

zobaczcie jaka szczuplutka:

oj! chyba jakis motylek! <<trzeba wam wiedziec, ze przyszly wlasciciel nie moze po zadnym pozorem byc hodowca motyli ;]>>

ciekawe co dluzsze- uszy czy jezor :loveu::loveu:

Guest Jacol123
Posted

Słodzizna! Podnoszę, bo ona powinna koniecznie znaleźć wspaniały dom i to szybko.