schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 mala znalazla swoj kat w Lodzi- czekamy na relacje! Dzis przechodzilam sobie po jednym z wybiegow i zobaczylam sliczna carniutka sunie, ktora na moj widok, zaczela istny taniec radosci... z daleka wygladala troche charcikowato- chudziutka, male cialko, dlugie, chude nozki... pomyslalam sobie, ze jeszcze mieszanca chartow to u nas nie bylo... ale wystarczylo jedno cmokniecie, zeby przekonac sie, ze chart z niej zaden. a dlaczego cmokniecie? bo przeslicznie nastawila uszka....... zakochalam sie w niej z miejsca... poszlysmy na spacerek- panienka fantastycznie orientowala sie w tyemacie obrozki, smyczki <choc troche podgryzala smycz>... widac, ze jeszt wychowana ;o)- ladnie siada, grzecznie wraca do nogi no i przede wszytskim jest strasznym lakomczuchem <dobrze rokuje na przyszlosc :evil_lol:> mala ma mnostwo energii[ wszytskie zdjecia sa rozamazane] i uwielbia zabawy ;o) jest mlodziutka <dopiero wyzynaja sie jej zabki stale>, bedzie dosc sporym psiakiem <lapki ma niczego sobie, ale raczej filigranowej postury> czy znajdzie swoje miejsce w czyims sercu? slodziak z niej koszmarny :eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong:!! Quote
Karilka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zdjęcia zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia;). I liczymy na domek cioteczki!!! Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jest cudna, na pewno szybko ktoś się w niej zakocha!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 no ale jak mam ja nazwac....??? Hilfe! mala do gory! Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wygląda zupełnie jak nietoperz, może Netoperka? Quote
ziele77 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 O rany!!!Ja się w niej zakochałam z miejsca!:crazyeye: Bardzo bym chciała ją wziąść do siebie,niestety to nie ten czas:shake: a co ona ma na pyszczku?takie paski jakieś,czy to kaganiec? Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 no wiec, jak juz pisalam, sama nie wiem co to.moim zdaniem jakas blizna, ale mala nie dala sie unieruchomic na czas dluzszy niz 0,5 sekundy ;o) zapytam moze kogos kolejnym razem, choc watpie, czy beda cos wiedziec. no i sprawdze ja w ksiazeczce. ale jest piekniusia, co?? diabelek kochany! czy ktos bylby w stanie stworzyc apetyczny banerek? a allegro? ja nie mam takiej opcji... ;o( Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 zadnych nietoperkow ! ;o) jesli jzu to raczej w strone Fenki... ale mi to by cos wloskiego pasowalo, ona ma taki srodziemnomorski charakter ;o) poza tym ja kocham Italie ;o) Quote
KaL Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To moze po prostu Negrita? Tak pieknie blyszczy czernia! Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 negrita jest sympatyczne- takie skrzyzowanie usmolonego nagietka z margerita <jakos takie mam skojarzonko> ;o) ładne, ładne... jeszcze jakies propozycje? Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 nikt sie nie zainteresuje slicznotka?? Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 up up up skarbenku! no i jak z tym imieniem... chyba sie przekonalam do negritki ;] tak. ZOSTAJE NEGRITKA ;] Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 jeszcze kilka fotek <<jej sie nie da zrobic nierozmazanych ;o)>> zobaczcie jaka szczuplutka: oj! chyba jakis motylek! <<trzeba wam wiedziec, ze przyszly wlasciciel nie moze po zadnym pozorem byc hodowca motyli ;]>> ciekawe co dluzsze- uszy czy jezor :loveu::loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a mnie skojarzyła się ze starożytnym Egiptem, khe, khe. Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Agnie Koty napisał(a):a mnie skojarzyła się ze starożytnym Egiptem, khe, khe. W Twoim spostrzeżeniu coś jest! może przez to coś na pyszczku!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 no przypomina troche boga egipskiego, szakala.... <on sie chyba nazywal anubis> do gory maluta Quote
Guest Jacol123 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Słodzizna! Podnoszę, bo ona powinna koniecznie znaleźć wspaniały dom i to szybko. Quote
anilla Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a co to za dziwny trójkąt na tym jej pięknym pycholku?? aaa blizna (niedoczytałam :oops: ) a czy jest szansa ze jej to zarośnie? Quote
schroniskoJozefow Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 nie wiem........ wypytam ;o] pytanie w jakich okolicznosicach to powstalo... Quote
schroniskoJozefow Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 do gory mala! w niedzielke wpadam po ciebie! Quote
Recommended Posts