Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
Wielkie dzieki, Kasiek. Zaraz wysle wam ladny tekscik ;o) I tylko blagam, nie Nietoperz! ;o)
To jest laleczka Negritka ;o)

Nie wiedziałam ze jest o niej watek na dogo, Jak zobaczyłam te uszy, to musiał byc Nietoperz! :)

Trzymamy kciuki!!

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niesamowita suńka!:jumpie: I te uszyska:-D cud - miód:loveu: . Jest młodziutka, w sumie to jeszcze szczeniak a juz tyle przeszła:-(

Agnieszko!jeśli weźmiesz do swego domku tą bidulkę odwzięczy Ci się wielkim psim przywiązaniem i ogromnym, kiedyś skrzywdzonym, serduchem.

Ps. Ja równierz trzymam kciuki za domek u Agi bo byłby to bardzo fajowy domek, wiem co mówię;)

Aga:calus:

Posted

no niestety...
aga doszla do wniosku, ze tak energiczna sunia sama w mieszkanku to nie je1st najpelszy pomysl...

faktem jest, ze Nagrita jest dosyc zywiolowa- napewno potrzeba jej duzo ruchu.

!!czyli szukamy dalej!!<< prosimy o ogloszonko,Chrupku>>

Posted

jest energiczna bo jest młoda i zamknieta w ciasnym boksie, kilka regularnych spacerow w ciagu dnia i probem byłby rozwiazany.

Moze niech jeszcze to przemysli?

Posted

zdaje sie, ze nie bardzo... powiedziala, ze poszuka jakiejs beidy jutro podczas dnia otwartego w krakowskim schronisku. i ze raczej jakiegos starszego...

dzis bylam u malej :loveu::loveu::loveu:

wpadam po USZY!!! ;o)

jesttak niesmaowita...
dzis utrwalam z nia siad i waruj, plus dodalysmy jeszcze lapke ;o)
mala jak tylko zobaczyla, ze jest cos w reku, to zaraz robila serie niekontrolowanych ruchow, polegajacych na przyspieszonym wykonaniu wszytskich 3 komend na raz ;o) no wiec lapy lataly w powietrzu, co chwila siadala, kladla sie... ;o) to bylo takie rozkoszne ;o)ale madra psinka, wszystko opanowala ;o) choc jak za dlugo ja meczylam, to sie odwrocila na piecie i poszla ;o) <<oczywisice kazalam jeje wrocic, ale tylko i wylacznie dla zasady ;o)>>

:loveu::loveu::loveu:cudo szuka domu!!!:loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]kolejny psacerek dopiero za 2 tyg bo jade balowac ;o)
cioteczki prosze nie zapomnijcie o niej!

Posted

schronisko-jozefow dzwonila dzisiaj do mnie miła dziewczyna powaznie zainteresowana adopcja suni
poprosilam o maila i powiedzialam ze szybko sie odezwiesz ...
do dzieła :razz:

Posted

Chrupek napisał(a):
schronisko jozefow , napisalas juz do tej kobiety ?

a moze ty wyjechalas?
kurde , nie wiem co robic. . .

pisała parę postów wcześniej że wyjeżdza - może niech te zainteresowane osoby kontaktują się bezpośrednio ze schronem - bo nie wiem kto tam jeszcze działa:shake: a szkoda by było gdyby szansa Negrusi przeszła koło nosa

Posted

MiK-Jozefow napisał(a):
Ja mogę napisac do tej kobiety bo razem z kasią jeżdże do schronu...
Pisac?? czy wystarczy link??

Pisz, pisz zawsze to cos od serca niz takie forum :)

Posted

No i wkońcu :loveu: :loveu: nasza piękność jedzie (najprawdopodobniej w środę) do nowego domku :multi: :multi: :multi:

Dzisiaj widziałam się z Marta (nową właścicielką suni) i zdecydowanie negritka rozkochała ją w sobie bo Marta chciała już dzisiaj ją zabierać :loveu: :loveu: :loveu:

Jednak na początku musi zostać wysterylizowana i wtedy będzie mogła pojechać do nowego domku :multi: :multi: :multi: