Kasiek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 schroniskoJozefow napisał(a):Wielkie dzieki, Kasiek. Zaraz wysle wam ladny tekscik ;o) I tylko blagam, nie Nietoperz! ;o) To jest laleczka Negritka ;o) Nie wiedziałam ze jest o niej watek na dogo, Jak zobaczyłam te uszy, to musiał byc Nietoperz! :) Trzymamy kciuki!! Quote
MiK-Jozefow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Byłyśmy na spacerku z Negritką =D Oczywiscie wklejam zdjatka :) :loveu: :loveu: :) Z konisiem :loveu: Śliczności :oops: Quote
akteris Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Niesamowita suńka!:jumpie: I te uszyska:-D cud - miód:loveu: . Jest młodziutka, w sumie to jeszcze szczeniak a juz tyle przeszła:-( Agnieszko!jeśli weźmiesz do swego domku tą bidulkę odwzięczy Ci się wielkim psim przywiązaniem i ogromnym, kiedyś skrzywdzonym, serduchem. Ps. Ja równierz trzymam kciuki za domek u Agi bo byłby to bardzo fajowy domek, wiem co mówię;) Aga:calus: Quote
anilla Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='MiK-Jozefow'] Śliczności :oops: i to jeszcze jakie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
schroniskoJozefow Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 mysle, ze dzis bedzie wszytsko wiadomo... Quote
schroniskoJozefow Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 no niestety... aga doszla do wniosku, ze tak energiczna sunia sama w mieszkanku to nie je1st najpelszy pomysl... faktem jest, ze Nagrita jest dosyc zywiolowa- napewno potrzeba jej duzo ruchu. !!czyli szukamy dalej!!<< prosimy o ogloszonko,Chrupku>> Quote
Kasiek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jest energiczna bo jest młoda i zamknieta w ciasnym boksie, kilka regularnych spacerow w ciagu dnia i probem byłby rozwiazany. Moze niech jeszcze to przemysli? Quote
schroniskoJozefow Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 zdaje sie, ze nie bardzo... powiedziala, ze poszuka jakiejs beidy jutro podczas dnia otwartego w krakowskim schronisku. i ze raczej jakiegos starszego... dzis bylam u malej :loveu::loveu::loveu: wpadam po USZY!!! ;o) jesttak niesmaowita... dzis utrwalam z nia siad i waruj, plus dodalysmy jeszcze lapke ;o) mala jak tylko zobaczyla, ze jest cos w reku, to zaraz robila serie niekontrolowanych ruchow, polegajacych na przyspieszonym wykonaniu wszytskich 3 komend na raz ;o) no wiec lapy lataly w powietrzu, co chwila siadala, kladla sie... ;o) to bylo takie rozkoszne ;o)ale madra psinka, wszystko opanowala ;o) choc jak za dlugo ja meczylam, to sie odwrocila na piecie i poszla ;o) <<oczywisice kazalam jeje wrocic, ale tylko i wylacznie dla zasady ;o)>> :loveu::loveu::loveu:cudo szuka domu!!!:loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]kolejny psacerek dopiero za 2 tyg bo jade balowac ;o) cioteczki prosze nie zapomnijcie o niej! Quote
anilla Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 szkoda - miałam nadzieję, że już jest w domu :( takie cudo nie może się zmarnować w schronie... Quote
Irkowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 schronisko-jozefow dzwonila dzisiaj do mnie miła dziewczyna powaznie zainteresowana adopcja suni poprosilam o maila i powiedzialam ze szybko sie odezwiesz ... do dzieła :razz: Quote
Irkowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 schronisko jozefow , napisalas juz do tej kobiety ? a moze ty wyjechalas? kurde , nie wiem co robic. . . Quote
anilla Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Chrupek napisał(a):schronisko jozefow , napisalas juz do tej kobiety ? a moze ty wyjechalas? kurde , nie wiem co robic. . . pisała parę postów wcześniej że wyjeżdza - może niech te zainteresowane osoby kontaktują się bezpośrednio ze schronem - bo nie wiem kto tam jeszcze działa:shake: a szkoda by było gdyby szansa Negrusi przeszła koło nosa Quote
MiK-Jozefow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja mogę napisac do tej kobiety bo razem z kasią jeżdże do schronu... Pisac?? czy wystarczy link?? Quote
Kasiek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 MiK-Jozefow napisał(a):Ja mogę napisac do tej kobiety bo razem z kasią jeżdże do schronu... Pisac?? czy wystarczy link?? Pisz, pisz zawsze to cos od serca niz takie forum :) Quote
MiK-Jozefow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Juz napisałam no i teraz tylko trzymamy kciuki :-) Quote
MiK-Jozefow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Juz napisałam :) teraz tylko wypada trzymać kciuki :) Quote
MiK-Jozefow Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Narazie nie ma zadnej odpowiedzi od tamtej Pani :-( Quote
MiK-Jozefow Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No i wkońcu :loveu: :loveu: nasza piękność jedzie (najprawdopodobniej w środę) do nowego domku :multi: :multi: :multi: Dzisiaj widziałam się z Marta (nową właścicielką suni) i zdecydowanie negritka rozkochała ją w sobie bo Marta chciała już dzisiaj ją zabierać :loveu: :loveu: :loveu: Jednak na początku musi zostać wysterylizowana i wtedy będzie mogła pojechać do nowego domku :multi: :multi: :multi: Quote
MiK-Jozefow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja też bardzo się cieszę :multi: mala wkońcu będzie miała domek :loveu: Quote
Recommended Posts