Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']wiewoira, kiedy planujesz zawieźć Tolo do dexterki ? w tym miesiącu ?[/QUOTE]

Jak tylko dexterka potwierdzi że wszystko gotowe to bedziemy organizować transport :)

Posted

[quote name='wiewoira']Jak tylko dexterka potwierdzi że wszystko gotowe to bedziemy organizować transport :)[/QUOTE]

to jedziemy twoim czy moim samochodem i jak to zaplanujemy? na pw możemy się umowić. ja mam urlop od 15go..

Posted

[quote name='Doda_']to jedziemy twoim czy moim samochodem i jak to zaplanujemy? na pw możemy się umowić. ja mam urlop od 15go..[/QUOTE]

Kliknę do Ciebie ;)

Buziole na dobranoc Toleczki :buzi:

Posted

[quote name='Doda_']Ty śpiochu, rano rano!:evil_lol:[/QUOTE]

Jak robiłam tylko nocki to też dla mnie to było rano choć jak by na to popatrzeć z boku był to wieczór bo tak jakoś ok 6 kładłam się spać a inni wstawali ...
Teraz to dla mnie również środek nocy hahah

Wstępnie mogę powiedzieć że Toleczek bedzie odebrany ze schronu już w przyszły piątek,zawieziony na SPA,wyprany,wyczesany i spędzi nockę w luksusowym hoteliku ... a w sobotę zabierzemy chłopaka i przetransportujemy miśka do dexterki ;)

Posted

[quote name='Ajula']super, będę kibicować
Na stałą deklarację już nie mogę się zapisać, ale będę pamiętać o Tolusiu i jakiś grosik za jakiś czas wpłacę.[/QUOTE]
:modla:
Kochana każda pomoc jest dla nas ważna również to że jesteś i kibicujesz :loveu:

[quote name='ewa gonzales']Kciukamy ogromnieeee :buzi::buzi:

[/QUOTE]

Ewuniu Twoje kciukacze i dobre myśli zawsze są z nami za co Ci ogromne dzięki :modla::modla::modla:

[quote name='Cantadorra']Doda, skąd Ty masz tyle energii? Ludzie, przecież Ty robisz za 3 chłopów, wszędzie Ciebie pełno. Daj mi trochę swojej energii, poproszę o doładowanie :)[/QUOTE]

Ja w kolejce na podział się ustawiam :)

Posted

[quote name='wiewoira']....
Wstępnie mogę powiedzieć że Toleczek bedzie odebrany ze schronu już w przyszły piątek,zawieziony na SPA,wyprany,wyczesany i spędzi nockę w luksusowym hoteliku ... a w sobotę zabierzemy chłopaka i przetransportujemy miśka do dexterki ;)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę:)
Toleczku, wytrzymaj jeszcze tych kilka dni...

Posted

[quote name='Cantadorra']Doda, skąd Ty masz tyle energii? Ludzie, przecież Ty robisz za 3 chłopów, wszędzie Ciebie pełno. Daj mi trochę swojej energii, poproszę o doładowanie :)[/QUOTE]

ja od 4 lat robię same nocki a w weekendy od 8:00 szkoła :evil_lol:
wybrałam nocki dlatego że w mojej pracy 'dniówki' zaczynają się od 11-12 , do wieczora.
Bardzo mało czasu miałabym dla moich zwierząt, tylko praca-dom-praca. A tak to prawie cały dzień jestem z nimi, w nocy w robocie. . idę spać rano i wstaję rano :evil_lol:

wiewoira , dam Ci znać co do wyjazdu, napisz tylko o której w sobote .

Posted

Kochani donoszę że Tolek dostał dofinansowanie od Skarpety Talcott ;) Jedynie 6 tygodni od udzielenia pomocy należy wpłacić 30 zł na konto skarpety co oczywiście uczynię :)

Posted

Drogie ciocie i wujkowie,mam pytanko połączone z prośbą :oops: kto z Was płaci "abonament" w Skarpecie Owczarkowej ???? Może ktoś mógłby poprosić Skarpetę o pomoc bo wtedy nie bedzie trzeba robić zwrotu a przecież wiadomo że każdy grosik sie licz a Toleczek z tymi grosikami na razie średnio stoi :(
Proszę pomóżcie jeśli możecie :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='wiewoira']Drogie ciocie i wujkowie,mam pytanko połączone z prośbą :oops: [B]kto z Was płaci "abonament" w Skarpecie Owczarkowej ???? [/B]Może ktoś mógłby poprosić Skarpetę o pomoc bo wtedy nie bedzie trzeba robić zwrotu a przecież wiadomo że każdy grosik sie licz a Toleczek z tymi grosikami na razie średnio stoi :(
Proszę pomóżcie jeśli możecie :modla::modla::modla:[/QUOTE]

ciocia napisz oczywiście do Bela51 :):):) trzymam kciuki z całych sił :) !!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia napisz oczywiście do Bela51 :):):) trzymam kciuki z całych sił :) !!!![/QUOTE]

Marticzko ciocia Bela51 ogromnie nam już pomogła przy Jurasiu nie chciała bym jej tak obciążać,może ktoś inny da rady pomóc :cool3: