Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Tropa już się rozgladnełam a teraz przekazuję wieści z bazarku który był robiony dla Tolcia

UWAGA<UWAGA !!!
Ogłaszam że z bazarku od cioci b-b i kombucza69 [SIZE=3][SIZE=3]Toluś uzyskał 240,35 zł !!!!!!

Ciociki kochane baaaardzo Wam dziękujemy i wirtualnie ściskamy
:loveu:

Posted

Zaglądam do Tolusia i głaski wysyłam :loveu:
Ależ on odżył i wypiękniał :crazyeye:
Cieszę się, że zabieg się udał i chłopak szybko wraca do formy :happy1:
Dexterko, czy pieniążki od SKARPETY OWCZARKOWEJ za hotelowanie Tolusia dotarły ?

Posted

[quote name='DONnka']Zaglądam do Tolusia i głaski wysyłam :loveu:
Ależ on odżył i wypiękniał :crazyeye:
Cieszę się, że zabieg się udał i chłopak szybko wraca do formy :happy1:
Dexterko, czy pieniążki od SKARPETY OWCZARKOWEJ za hotelowanie Tolusia dotarły ?

DONnko pieniążki wczoraj dotarły . Bardzo serdecznie dziękujemy :))

Posted

Pycha wieści tu!!! TOLCIUCHNA ŚLICZNY I ZADOWOLONY, UFFF:):):)

Przyda się???

[quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW.

Posted

Uzupełniłam finanse Tolcia w poście pierwszym zapraszam do sprawdzenia i jak co to piszcie gdyby coś sie nie zgadzało lub czegoś brakowało :razz:
No i zapraszam do częstych wizyt tu u Toleczka,każda wizyta mile widziana :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Toluchna jak tam u ciebie smoczku????

Idzie wiosna, jest coraz cieplej , Tolek pewnie całe dnie wygrzewa się na słońcu jak pozostałe pieski :)

Posted

Toluś rzeczywiście korzysta ze słoneczka i wygrzewa kosteczki ;) Obecnie jesteśmy na etapie wyboru witamin dla niego i Jurasia ;) Oczywiście czekamy na termin rtg i wtedy bedzie też wiadomo co bedzie trzeba podawać Tolkowi na stawy.
Oczywiście jak ktoś ma pomysła na bazarek i jego zrealizowanie to razem z Tolciem bedziemy bardzo wdzięczni bo każda kuracja na stawy jest droga i kasa szybko się rozchodzi co każdy wie.
Jak na razie przesyłam pozdrowienia od Tolka i całej ekipy hotelowej u Dexterki ;)

Posted

Doda_ napisał(a):
Idzie wiosna, jest coraz cieplej , Tolek pewnie całe dnie wygrzewa się na słońcu jak pozostałe pieski :)

To prawda, pogoda jest fantastyczna, a Tolusiek wreszcie może korzystać z życia i rozkoszować się nim :)

Posted

Wiewoiro dziękuję,że podczas mojej nieobecności napisałaś co u Tolusia. Jutro rano będę u wetki to umówię się z nią juz na dokładniejszy termin rtg. Będę w Opolu w następnym tygodniu, więc ,może uda się zgrać te dwa terminy.
Toluś ma się dobrze, uwielbia się wylegiwać na słoneczku. Widac ,że miał kiedyś swój ogród z którego mógł korzystać do woli. Uwielbia też zabawki, a potrafi sobie je zrobić ze wszystkiego- starej piłki , plastikowej doniczki, patyka , kamienia... Pewnie bawil się tym co miał dostępne. No i turlanie i tarzanie to jego ulubione zajęcie nr 2 :)

A tak słodko z piłeczką wygląda:

Posted

Jaki on piękny i kochany !!!! Misiu słodki :loveu: Trzymajcie kciuki żeby w zdjęciach nie wyszło nic poważnego i żeby witaminki i dobre warunki mogły doprowadzic wszystko do porządku :)

Posted

ciągle nie potrafię wejść na stronę swojego banku- łącze co chwilę siada i nie potrafię się zalogować
próbuję po kilka razy dziennie, ale mnie wyrzuca
także moja dycha będzie, jak sprzęt zechce pójść na współpracę
w obcych kompów boję się wchodzić na konto

Posted

udało mi się zalogować w banku, zrobiłam przelew najpierw dla Tolka zamiast za energię:stupid:
teraz to se mogę co najwyżej :flaming: bo oczywiście po tym jednym przelewie mnie wywaliło i znowu nici z połączenia....

Posted

Raczyna napisał(a):
udało mi się zalogować w banku, zrobiłam przelew najpierw dla Tolka zamiast za energię:stupid:
teraz to se mogę co najwyżej :flaming: bo oczywiście po tym jednym przelewie mnie wywaliło i znowu nici z połączenia....

Dziękuję kochana że Tolka na pierwszym miejscu postawiłaś :) Mam jednak nadzieję że uda Ci sie połączyć bo jeszcze Ci prąd odetną :(