Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']ile potrzeba za transport? tzn, ile za kilometr?
zrobie jutro wieczorem bazarek tylko musze wiedziec ile za kilometr...[/QUOTE]

ja wieczorem zorientuję się ile to dokładnie kilometrów z Białej Podlaskiej woj. lubelskie do Kasi:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']dziewczyny musimy uzbierać jeszcze deklaracje!!! PANDORKA ma[COLOR=#ff0000] stałych 45,- zł. a domek kosztuje 140,- zł. dla niej :(:(kto jeszcze wspomoże dziewczynę? [/COLOR][/QUOTE]

[quote name='danusiadanusia']błagam o pomoc finansową! zbieramy deklaracje i wpłaty jednorazowe! miejsce w hoteliku czeka a brakuje pieniędzy!! a gdzie transport, to jest ok. 800 km:(:( musimy coś działać!!!![/QUOTE]

kto pomoże?
zrobię bazarek w opcji KT, ale z tydzień pewnie potrwa zanim będą jakieś pieniądze.

Posted

Bardzo się cieszę, że udało się dogadać ze schronikiem:multi:
Ode mnie też poleciała deklaracja :)
Z ogłoszeniami się wstrzymujemy do czasu, aż Pandorka będzie w DT?

Posted

[quote name='paula_t']Bardzo się cieszę, że udało się dogadać ze schronikiem:multi:
Ode mnie też poleciała deklaracja :)
Z ogłoszeniami się wstrzymujemy do czasu, aż Pandorka będzie w DT?[/QUOTE]
tak, tylko co będzie dalej:( jak ona ma tylko chyba 45,- zł. deklaracji:(:( co z nią robić?

Posted

[quote name='danusiadanusia']tak, tylko co będzie dalej:( jak ona ma tylko chyba 45,- zł. deklaracji:(:( co z nią robić?[/QUOTE]

Moim zdaniem kwota 140 zł jest niska w porównaniu do innych hotelików.

Brakuje 95 zł stałych deklaracji. Może udało by się bazarkami "załatać"???

Posted

[quote name='Gabi79']Moim zdaniem kwota 140 zł jest niska w porównaniu do innych hotelików.

Brakuje 95 zł stałych deklaracji. Może udało by się bazarkami "załatać"???[/QUOTE]
ale to trzeba co miesiąc robić bazarki, a bazarki też teraz idą kiepsko:( co robić? dziewczyny pomóżcie!

Posted

[quote name='Olena84']Dam 20zł stałej...[/QUOTE]

o Boże!!! jak się cieszę:):) bardzo dziękujemy :):) Pandorka też ma bliżej do hoteliku:):) kto jeszcze będzie aniołem dziewczynki? pomóżmy jej.. w niedzielę jak dobrze pójdzie planuję zabrać ją ze schroniska razem z Kluseczką:):) mamy mało czasu o pieniążków brak:(:(

Posted

[quote name='Olena84']Hmm, a wysyłaliście pw po prośbie?[/QUOTE]

tym zajmowała się Paula czyli kinga_kinga7, ale czy ogarnęła to nie wiem:(:( a masz kogoś komu można wysłać pw? to działaj proszę:) w grupie siła i może wspólnymi siłami damy radę!

Posted

Jestem tu z zaproszenia z końcem miesiąca ok.25 prześle jednorazową wpłatę tylko 15zł,bo u mnie też jest stałych psiaków cztery sztuki ,dwie podobne kluseczki i dwa duże lobek i owczarek ,więc nie mogę brać się za stałe deklaracje jest mi z tego powodu b.przykro:oops:

Posted

[quote name='Besia11']Jestem tu z zaproszenia z końcem miesiąca ok.25 prześle jednorazową wpłatę tylko 15zł,bo u mnie też jest stałych psiaków cztery sztuki ,dwie podobne kluseczki i dwa duże lobek i owczarek ,więc nie mogę brać się za stałe deklaracje jest mi z tego powodu b.przykro:oops:[/QUOTE]
dziękujemy bardzo:) każda złotówka na wagę

Posted

Pandorka też już dzisiaj ma pierwsze własne pieniążki:) serdecznie dziękujemy:)
11.03. - 100,- zł. BIANKAO - wpł. jednorazowa
11.03. - 10,- zł. GABI79 - deklaracja III, IV
11.03. - 40,- zł. Danusia - deklaracja III, IV