Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danusia napisz w pierwszym poście, w którym jest rozliczenie

ok!! rozliczenie Pandusi jest w 27 poście str. 2 :):) jak Paula ( kinga_kinga7) przeczyta to naniesie numer posta w pierwszym - Jej poście - post 27 jako rozliczenie:):)

Posted

dzisiaj mam zebranie w szkole, więc  do 20.00 mnie nie ma, dostałam smsa od Kasi, że trzeba dopłacić , zresztą Kasia ma wszystko opisać:):) Kasiu a ja proszę o zdjęcia dziewczyn:):) odezwę się chyba jutro pa pa.....

Posted

Tak, jak pisałam na wątku Klusi ostatnio brakuje mi czasu. Końcówka poprzedniego tygodnia i ostatni tydzień były dość czasochłonne i jak sobie pomyslałam, że jeszcze muszę otworzyć net, to niedobrze mi się robiło. 

U dziewczynek naprawdę wszystko ok. Otrzymałam wszystkie miesięczne opłaty : i sierpniową i wrzesniową i październikową i rzecz jasna poprzednie też.

Tak, jak napisałam opłatę na październik dostałam. Pozostało do dopłacenia za: pobyt w hoteliku ( 2 x 2 doby)  80 zł. + szczepienie p-ko wściekliźnie 25 zł - 18 zł  ( 4 doby, których Panda nie była u mnie, bo była w hoteliku ) = 87 zł. 

Wklejam rzecz jasna kilka jesiennych zdjęć. To, co pisałam na wątku Klusi, że dwa z tych zdjęć ( kojce ) są zdjęciami archiwalnymi, bo w chwili obecnej kojce te nie wyglądają już tak, jak na zdjęciach - Dziewczynki stwierdziły, że czas wielki zębami i łapkami zrobić mały "remoncik".  Ale ogólnie ściany i drzwi kojca stoją, buda też.      

Pandusia jest kochaną dziewczynką, wesołą, bardzo wdzięczną za głaskanki.

6a95acc40a5baa58m.jpg

1ada8399cfb453c6m.jpg

4d2f6c79a69c525em.jpg

Tutaj z Neską i Groszką - Groszka miała w zeszły piatek sterylkę

c28da1114104f340m.jpg

Zaswiadczenie o szczepieniu

353796e97f118cb0m.jpg

Paragon

80597d7687631883m.jpg

6cb24aa970b3694bm.jpg

Tutaj z Melbą

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f7532592c5876e52]f7532592c5876e52m.jpg[/URL]

Również z Melbusią

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a01b940d9c737de1]a01b940d9c737de1m.jpg[/URL]

Oprócz Pandy dupki, jeszcze Łatek i Neska

Posted

Tak, jak pisałam na wątku Klusi ostatnio brakuje mi czasu. Końcówka poprzedniego tygodnia i ostatni tydzień były dość czasochłonne i jak sobie pomyslałam, że jeszcze muszę otworzyć net, to niedobrze mi się robiło. 

U dziewczynek naprawdę wszystko ok. Otrzymałam wszystkie miesięczne opłaty : i sierpniową i wrzesniową i październikową i rzecz jasna poprzednie też.

Tak, jak napisałam opłatę na październik dostałam. Pozostało do dopłacenia za: pobyt w hoteliku ( 2 x 2 doby)  80 zł. + szczepienie p-ko wściekliźnie 25 zł - 18 zł  ( 4 doby, których Panda nie była u mnie, bo była w hoteliku ) = 87 zł. 

Wklejam rzecz jasna kilka jesiennych zdjęć. To, co pisałam na wątku Klusi, że dwa z tych zdjęć ( kojce ) są zdjęciami archiwalnymi, bo w chwili obecnej kojce te nie wyglądają już tak, jak na zdjęciach - Dziewczynki stwierdziły, że czas wielki zębami i łapkami zrobić mały "remoncik".  Ale ogólnie ściany i drzwi kojca stoją, buda też.      

Pandusia jest kochaną dziewczynką, wesołą, bardzo wdzięczną za głaskanki.

6a95acc40a5baa58m.jpg

1ada8399cfb453c6m.jpg

4d2f6c79a69c525em.jpg

Tutaj z Neską i Groszką - Groszka miała w zeszły piatek sterylkę

c28da1114104f340m.jpg

Zaswiadczenie o szczepieniu

353796e97f118cb0m.jpg

Paragon

80597d7687631883m.jpg

6cb24aa970b3694bm.jpg

Tutaj z Melbą

f7532592c5876e52m.jpg

Również z Melbusią

a01b940d9c737de1m.jpg

Oprócz Pandy dupki, jeszcze Łatek i Neska

czyli PANDI zalega za październik 83,- zł. Kasiu zrobię przelew  w poniedziałek:):) pozdrawiam

Posted

OK. Olenki posty, bardzo mnie ożywiają  :lmaa: . Olenuś, jak w następne, upalne lato zrobisz sobie wycieczkę przez gorące miasta, to myślę, że się spotkamy  :klacz:  :kiss_2:

Posted

dziewczyny! a ja miałam wczoraj wolne DEN i miałam Kasi zrobić przelew, ale niestety nie zrobiłam:(:( za to wiem, że będę miała wnusię:):):) byliśmy na USG a wieczorem z wrażenia zapomniałam:):) bardzo się cieszę!!!!! od razu mówiłam, że chcę dziewczynkę:):) sama mam 2 córcie:):) później doszłam do wniosku, że ponieważ to ich pierwsze dziecko a nasze wnucze, to niech będzie tylko zdrowe!! Marzenia babcine się spełniają:):) BABCIE GÓRĄ!!!! z radości wszystkich całuję i ściskam:):):)