Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha, piękne zdjecia naszych dziewczynek to nie taka prosta sprawa. Pandi raczej unika aparatu, więc jak sobie da zrobić, to raczej zdjęcia dupci. A Kluska, jak tylko poproszę zeby sie do mnie obróciła, to zaraz jest przy kolanach. Ale coś pokombinuję. Najwyżej upnę je na smyczy do płotu, albo może sie napatoczy jakaś młodzież

Posted

[quote name='Bambino']Ha, piękne zdjecia naszych dziewczynek to nie taka prosta sprawa. Pandi raczej unika aparatu, więc jak sobie da zrobić, to raczej zdjęcia dupci. A Kluska, jak tylko poproszę zeby sie do mnie obróciła, to zaraz jest przy kolanach. Ale coś pokombinuję. Najwyżej upnę je na smyczy do płotu, albo może sie napatoczy jakaś młodzież[/QUOTE]

Coś o tym wiem:D "Mojemu" Baksikowi da się zrobić jako takie zdjęcia dopiero wtedy, jak są dwie osoby, bo albo biega po ogrodzie albo przychodzi na przytulaczki i całusy, więc co najwyżej mogę zrobić zdjęcie jego nosa albo pupci:evil_lol:
Może faktycznie pomysł z przywiązaniem do płotu wyjdzie, a jeśli nie, to trzeba będzie kogoś wykorzystać ;)

Posted

[quote name='paula_t']Coś o tym wiem:D "Mojemu" Baksikowi da się zrobić jako takie zdjęcia dopiero wtedy, jak są dwie osoby, bo albo biega po ogrodzie albo przychodzi na przytulaczki i całusy, więc co najwyżej mogę zrobić zdjęcie jego nosa albo pupci:evil_lol:
Może faktycznie pomysł z przywiązaniem do płotu wyjdzie, a jeśli nie, to trzeba będzie kogoś wykorzystać ;)[/QUOTE]
Kasiu:):) działaj proszę:)):):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']a co tu znowu tak pusto?, gdzie jest Doda? nawet nie zajrzała do nas:([/QUOTE]

Jestem jestem !
Nie zajrzalam wczoraj w nocy bo w pracy bylam :placz:

Posted

Ciotki, jeśli któraś podjęłaby się napisania tekstu dla Pandorki (w końcu teraz już troszkę więcej o niej wiemy, a poza tym duplikaty skasują), to dopóki Bambino nie uda się zrobić zdjęć, myślę, że można wykorzystać te "starsze", bo są bardzo fajne :)

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, jeśli któraś podjęłaby się napisania tekstu dla Pandorki (w końcu teraz już troszkę więcej o niej wiemy, a poza tym duplikaty skasują), to dopóki Bambino nie uda się zrobić zdjęć, myślę, że można wykorzystać te "starsze", bo są bardzo fajne :)[/QUOTE]
cieszę się, że lista obecności mobilizuje wszystkich:):) ja nawet nie mam czasu zadzwonić do Kasi, dopiero przyszłam do domu i jestem padnięta!