danusiadanusia Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 zaglądam z nadzieją, że Kasia wstawiła zdjęcia:):) bardzo prosimy Quote
jotpeg Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 z bazarku na Klusię i Pandzię mam już 140 zł, czekam jeszcze na jedną wpłatę, ale możecie mi już wysłać nr konta do przelewu :p Quote
Bambino Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ha, piękne zdjecia naszych dziewczynek to nie taka prosta sprawa. Pandi raczej unika aparatu, więc jak sobie da zrobić, to raczej zdjęcia dupci. A Kluska, jak tylko poproszę zeby sie do mnie obróciła, to zaraz jest przy kolanach. Ale coś pokombinuję. Najwyżej upnę je na smyczy do płotu, albo może sie napatoczy jakaś młodzież Quote
Doda_ Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Kochane dziewczyneczki :) bambino może wybierzcie sie na spacer z kimś i porobicie zdjecia :) Quote
danusiadanusia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Doda_']Kochane dziewczyneczki :) bambino może wybierzcie sie na spacer z kimś i porobicie zdjecia :)[/QUOTE] oj tak:):) super pomysł:):) Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Bambino']Ha, piękne zdjecia naszych dziewczynek to nie taka prosta sprawa. Pandi raczej unika aparatu, więc jak sobie da zrobić, to raczej zdjęcia dupci. A Kluska, jak tylko poproszę zeby sie do mnie obróciła, to zaraz jest przy kolanach. Ale coś pokombinuję. Najwyżej upnę je na smyczy do płotu, albo może sie napatoczy jakaś młodzież[/QUOTE] Coś o tym wiem:D "Mojemu" Baksikowi da się zrobić jako takie zdjęcia dopiero wtedy, jak są dwie osoby, bo albo biega po ogrodzie albo przychodzi na przytulaczki i całusy, więc co najwyżej mogę zrobić zdjęcie jego nosa albo pupci:evil_lol: Może faktycznie pomysł z przywiązaniem do płotu wyjdzie, a jeśli nie, to trzeba będzie kogoś wykorzystać ;) Quote
danusiadanusia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='paula_t']Coś o tym wiem:D "Mojemu" Baksikowi da się zrobić jako takie zdjęcia dopiero wtedy, jak są dwie osoby, bo albo biega po ogrodzie albo przychodzi na przytulaczki i całusy, więc co najwyżej mogę zrobić zdjęcie jego nosa albo pupci:evil_lol: Może faktycznie pomysł z przywiązaniem do płotu wyjdzie, a jeśli nie, to trzeba będzie kogoś wykorzystać ;)[/QUOTE] Kasiu:):) działaj proszę:)):):) Quote
danusiadanusia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 a co tu znowu tak pusto?, gdzie jest Doda? nawet nie zajrzała do nas:( Quote
danusiadanusia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Gusiaczek']BardzoDzieńDobry :)[/QUOTE] witaj:):) przynajmniej Ty wpadłaś dzisiaj!:):) gdzie jest reszta z tego klanu:):)? Quote
danusiadanusia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Olena84']Jestem jestem!!![/QUOTE] fajnie, że przynajmniej Ty jesteś:):) Quote
Doda_ Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='danusiadanusia']a co tu znowu tak pusto?, gdzie jest Doda? nawet nie zajrzała do nas:([/QUOTE] Jestem jestem ! Nie zajrzalam wczoraj w nocy bo w pracy bylam :placz: Quote
paula_t Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ciotki, jeśli któraś podjęłaby się napisania tekstu dla Pandorki (w końcu teraz już troszkę więcej o niej wiemy, a poza tym duplikaty skasują), to dopóki Bambino nie uda się zrobić zdjęć, myślę, że można wykorzystać te "starsze", bo są bardzo fajne :) Quote
danusiadanusia Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='paula_t']Ciotki, jeśli któraś podjęłaby się napisania tekstu dla Pandorki (w końcu teraz już troszkę więcej o niej wiemy, a poza tym duplikaty skasują), to dopóki Bambino nie uda się zrobić zdjęć, myślę, że można wykorzystać te "starsze", bo są bardzo fajne :)[/QUOTE] cieszę się, że lista obecności mobilizuje wszystkich:):) ja nawet nie mam czasu zadzwonić do Kasi, dopiero przyszłam do domu i jestem padnięta! Quote
Recommended Posts