Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od 15 maja 2016 br. wątek Pandorki jest przeniesiony na wątek Klusi, czy wspólny, również rozliczenie Pandorki jest przeniesione ! Zapraszamy :)

Pandora jest prześliczną,przyjacielską i kochaną suczynką,ma ok 7 lat,jest bardzo przyjacielska w stosunku do psiaków - psów i suczek ;)
w schronisku czeka na swojego prawdziwego przyjaciela,czy go odnajdzie?

rcvo06.jpg

mab5vo.jpg

2hfj32h.jpg

igepuv.jpg

rozliczenie Pandusi jest w 27 poście str. 2 

Posted

[quote name='Fundacja SOS dla Jamników']Jamnik w typie corgi, albo corgi w typie jamnika. Wstawimy na strone.[/QUOTE]
pewnie, super!!!! :klacz: urocza mała "w typie". :loveu:

Posted

Mix jamnisia :) ma już swój profil na naszej stronie [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1606[/url]. ( z danymi osoby dającej ogłoszenia na Morusku), jeśli mają być inne prosimy o podanie ich , zmienimy :)

Posted

[quote name='yunona']Mix jamnisia :) ma już swój profil na naszej stronie [URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1606[/URL]. ( z danymi osoby dającej ogłoszenia na Morusku), jeśli mają być inne prosimy o podanie ich , zmienimy :)[/QUOTE]

dziękujemy ślicznie ! tel jest dobry ;)

Posted

Pandorka jest bardzo podobna do mojego Maluszka :p
Niestety ten typ ma tendencję do tycia, po włączeniu drakońskiej diety udało mi się odchudzić maluszka 3 kg. Pandorka też tego wymaga ze względu na kręgosłup.
Bardzo lubię takie paróweczki.

Posted

[quote name='Isadora7']Cichutko u Pandorki coś trzeba wymyślec aby było lepiej[/QUOTE]

no cichutko :( mam troszkę tych wątków i nie wyrabiam,zaproszenia na bazarki :shake: kto mógłby pomóc porozsyłać Pandorkę?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']no cichutko :( mam troszkę tych wątków i nie wyrabiam,zaproszenia na bazarki :shake: kto mógłby pomóc porozsyłać Pandorkę?[/QUOTE]

Cos pomyśle aby ją rozesłać