Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o 22 godz. miałam kolejny fajny telefon o małą, Pani z Łodzi mogłaby już jutro po nią przyjechać. Powiedziałam że zarezerwowana i przełączyłam znowu na ciebie karolakola skoro trzymasz już sznurki. :lol:

Posted

Pani Bożena ktorej Antośkę podrzucono cały czas interesuje się losem malej, była nawet w Boguchwale podrzucić jej smakołyki. Żeby ona wiedziała jaki skarb miała u siebie :diabloti:, z drugiej strony kto mógł takie cudo wyrzucić.....

Posted

[quote name='karolakola']Rozmawiałam dzisiaj z Panią od Antosi, przyjadą po nią w piątek lub sobotę w godzinach popołudniowo wieczornych z pełnym "oprzyrządowaniem" :)[/QUOTE]

dodaj jeszcze że z Krynicy ;). Pani Bożena która małą znalazła często jeździ na narty do Krynicy, zapytaj Pani czy nie ma nic na przeciw, żeby mogła Antosię zobaczyć tam na miejscu.

Posted

[quote name='karolakola']Myślę że nie będzie problemu, powiem więcej - ci Państwo prowadzą szkołę narciarską więc może nawet na stoku się spotkają :)[/QUOTE]

i wszystko gra.:lol:

Posted

Cieszę się bardzo, że Antosia (która była przez 4 dni Antosiem :lol:) znalazła szczęśliwy(mam nadzieje) dom. Pani Beato dziękuję, że Pani o mnie pamięta. Jeśli by była możliwość to chciałabym zobaczyć Tośkę przed wyjazdem.

Posted

[quote name='bozenciap']Cieszę się bardzo, że Antosia (która była przez 4 dni Antosiem :lol:) znalazła szczęśliwy(mam nadzieje) dom. Pani Beato dziękuję, że Pani o mnie pamięta. Jeśli by była możliwość to chciałabym zobaczyć Tośkę przed wyjazdem.

Witamy bozenciap na wątku serdecznie, jak widzisz krzywda Antosi sie nie dzieje, pojedzie do fajnego domku i zostanie krynicką góralką :diabloti:. Wysłałam ci maila w sprawie kontaktu z p.Agnieszką od Antosi.
Wklejam ci tu również link do głównego wątku naszego przytuliska gdzie podajemy ogólne informacje na temat zwierząt i potrzeb, zaś każdy z psów ma osobny wątek i szczegółowe informacje o nim piszemy własnie tam. Jak będziesz chciała sie wciągnąć głębiej to serdecznie zapraszamy.:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/149096-Przytulisko-Cztery-Łapy-Boguchwała-super-psy-szukają-domków-prosimy-o-pomoc!/page193

Posted

[quote name='Becia66'] z drugiej strony kto mógł takie cudo wyrzucić.....[/QUOTE]
Też się nie mogę nadziwić... Na szczęście szybko znalazła TEN domek. Powodzenia mała księżniczko! Śliczna jest!

Posted

Tośka godzinę temu pojechała do domu. Jestem jeszcze spokojniejsza niż byłam poprzednio. Nowa pani co prawda młodsza niż mi się wydawało ale widać że poradzi sobie z takim wymagającym psem bo już widać pierwsze oznaki domieszki border collie, zero chwili świętego spokoju, i non stop rozróba :) Myślę że trafiła w naprawdę dobre ręce. Oczywiście mamy zaproszenie do Krynicy więc jakby Pani Bożena chciała złożyć Tośce wizytę poadopcyjną to nowy dom jest jak najbardziej na tak :) Pani Agnieszka troszkę się przestraszyła jak usłyszała że wiekszość dnia spędzać będzie na świeżym powietrzu z właścicielami ale myślę że nic złego nie p. Magda nie miała na myśli - prorokuję że będzie jej tam naprawdę dobrze w myśl zasady - zmęczony pies to szczęśliwy pies :)

Posted

[quote name='majuska']Lubię to :)[/QUOTE]

ja też to lubię. :lol: Ale adopcje się sypią jedna po drugiej, jak dobrze pójdzie to i Bella pojedzie do domu po sterylce :lol:.

Posted

Poranna relacja z nowego domu Tośki :

Antosia podróż zniosła bardzo dzielnie, jest cudowna, bardzo grzeczna, noc przespała w takiej ciszy że obawiałam się czy wszystko jest w porządku bo było tak jakby jej nie było. Obecnie od samego rana szalejemy w śniegu.

Tak sobie dziś myślę że Tośka jako mix psa pasterskiego nie mogła lepiej trafić:)