Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Już bryka szczęśliwa po śnieżnych zaspach w Krynicy :loveu:

Antosia ok. 3-miesięczna sunia przerzucona przez płot na jedną z posesji pod Rzeszowem. Jest w typie border colli, gdy urośnie będzie pieskiem średniej wielkości. Antosia jest kochaną, radosną sunieczką, lubi sie bawić i przytulać i zamyka oczka kiedy sie ją drapie po brzuszku i mięciutkim futerku. Uwielbia dzieci i zabawy z nimi, sama jeszcze jest małym dzieckiem i wymaga uwagi i opieki, dlatego jeśli nie zapewnisz jej domowych warunków - nie dzwoń, szkoda twojego i naszego czasu. Antosia potrzebuje kontaktu z opiekunem bo to ogromny pieszczoch i powinna zamieszkać razem z ludźmi. Ze względu na niskie temperatury jest obecnie zabrana przez jedną z wolontariuszek do domu gdzie jest otoczona troskliwą opieką i ma cieplutko.

Antosia przebywa w Boguchwale k/Rzeszowa, została odrobaczona i odpchlona, w najbliższym czasie będzie zaszczepiona.

Pani Bożena która ją znalazła podesłała mi jej zdjęcia już nieoznakowane, proszę pobrać i ogłaszać , namiary na karolakola i na mnie.
Miała Tośka szczęście że przerzucono ją do takiej posesji, w której otrzymała troskliwa opiekę i pomoc, nie chce myśleć co by było, gdyby trafiła do jakiegoś buraka który by ją przywiązał do budy.

Edited by Becia66
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']sanok24,
krosno24,
przemyślak........itp.

Karolciasz kochanie, bardzo dziękujemy za ogłoszenia, jak zawsze można na ciebie liczyć :loveu:.

Posted

karolakola napisał(a):
Becia, ona jest w Boguchwale na tymczasie ? bo trochę się pogubiłam. Jak tak to może w sobotę wpadłabym porobić jej trochę konkretniejszych zdjęć ?

Antosia jest u znajomej Magdy i Justynki więc podejrzewam że w Boguchwale lub okolicy. To jest ta pani Agnieszka która prosiła o pomoc dla Puko i Piko.

Posted

[quote name='Becia66']dlatego jeśli nie zapewnisz jej domowych warunków - nie dzwoń, szkoda twojego i naszego czasu. Antosia potrzebuje kontaktu z opiekunem bo to ogromny pieszczoch i powinna zamieszkać razem z ludźmi.

Bardzo dobrze napisane Becia, uważam że powinnyśmy tego typu formułkę standardowo dodawać do wszystkich ogłoszeń, może oszczędziłoby to nam kilku kretyńskich telefonów

Posted

karolakola napisał(a):
A możesz mi podesłac na priv namiary na tą p. Agnieszkę ? odezwę się do niej, może akurat uda się podjechać i coś dopstrykać

wysłałam na pw.

Posted

Tu macie dodatkowe Tośkowe, z dodatkowych informacji które uzyskałam uwielbia spacery, bardzo przyjaźnie nastawiona do innych psów, koty z dużą rezerwą - generalnie ignoruje.

W szukaniu domu pomoże mi moja znajoma działająca sporo w obszarze psich sportów, psów pracujących a więc border collie między innymi. Podjadą do p. Agnieszki z koleżanką - porobią porządne zdjęcia, roześlą wici wśród swoich kontaktów. Poprosiłam też o pomoc SOS Borderom - i na fb i na dogomanii.

Becia, wykasować Twój numer z ogłoszenia skoro ustaliłyśmy że przekierowujesz na mnie telefony o Tośkę ? Tak chyba byłoby najlepiej żeby nie robić zamieszania.

Posted

Miałam przed chwilą super telefon o Antosie, Pani dzwoniła z Krynicy - studiuje zootechnikę, planuje jeszcze behawiorystykę zwierząt . Aktywny tryb życia, jogging, wyjazdy w góry i te sprawy. z przyjazdem nie ma problemu, dom z ogrodem, ogrodzona posesja Wrażenia po rozmowie super. Co myślicie, Decydować się czy czekać co zdziałają dziewczyny wśród sportowego środowiska ?

Posted

Oki, młoda zarezerwowana , dzwoniłam do tej Pani - skakała z radości pod sufit :) Ma się do mnie odezwać kiedy przyjadą bo prowadzą szkołę narciarską, są ferie i urwanie głowy więc jakoś to sobie muszą zorganizować .

Posted

Tak ale powiedziałam że póki co zarezerwowana, na wszelki wypadek spisuję numery na liście rezerwowej. Też konkretny facet no ale ten dom też jest super i był pierwszy. Wyobraź sobie że chciał przyjechać aż z Olsztyna :-o