morelee Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czy wiecie gdzie w Trójmieście jest jakiś klub psich zaprzęgów? Gdzie mozna by trenować z psem? Quote
husky-regan Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Troszke się wstrzymaj... Był Nordkapp, ale zaszły pewne zmiany, a oficjlane stanowisko co do nowego klubu chyba jeszcze nie zostało podane :razz: Quote
morelee Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='husky-regan']Troszke się wstrzymaj... Był Nordkapp, ale zaszły pewne zmiany, a oficjlane stanowisko co do nowego klubu chyba jeszcze nie zostało podane :razz:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=2]Dobra, wstrzymam się, w upały to i ja biegać nie lubię. Ale miałam nadzieje że właśnie upały skłonią zaprzęgowców do siedzenia przy kompie i napisania mi czegoś. Czy są jakieś namiary na ten Nordkapp? Niezależnie od jego oficjalnego stanowiska... [/SIZE][/FONT] Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Quote
morelee Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='husky-regan']Troszke się wstrzymaj... Był Nordkapp, ale zaszły pewne zmiany, a oficjlane stanowisko co do nowego klubu chyba jeszcze nie zostało podane :razz:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=2]Dobra, wstrzymam się, w upały to i ja biegać nie lubię. Ale miałam nadzieje że właśnie upały skłonia zaprzęgowców do siedzenia przy kompie i napisania mi czegoś. Czy są jakieś namiary na ten Nordkaap? Niezależnie od jego oficjalnego stanowiska... [/SIZE][/FONT] Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Quote
ahr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='morelee'][FONT=Arial][SIZE=2]Dobra, wstrzymam się, w upały to i ja biegać nie lubię. Ale miałam nadzieje że właśnie upały skłonia zaprzęgowców do siedzenia przy kompie i napisania mi czegoś. [/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Arial]Czy są jakieś namiary na ten Nordkaap? Niezależnie od jego oficjalnego stanowiska...[/FONT][/SIZE] Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr[/quote] [URL="http://www.nordkapp.pl"]www.nordkapp.pl[/URL] Quote
traczer Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W TROJMIESCIE po rozwiazaniu nordkappu powstał na bazie czynnych maszerow z tego klubu, Sportowy Klub Psich Zaprzegow Amberdog. Generalnie ekipa z traczera ([url]www.traczer.pl[/url]) i kilka nowych osob. Zapraszamy wszystkich ktorzy maja ochote trenowac, czy do wypraw czy do zawodow. W tym roku organizujemy MP dryland w Szymbarku oraz dwie wyprawy do Norwegii i oczywisice non stop trenujemy do sprintow, bikejoringu i w/w wypraw midowych po Norwegii. Od pazdziernika do konca sezonu zawody w Polsce i za granica. Na chwile obecna posiadamy 5 licencjonowanych zawodnikow i jednego instruktora. Kilkanascie syberian huskich, alaskan huskich, greysterow i pokrewnych esd jak i esp. Miłosnikom ras i sympatykom dziekujemy;) Quote
Mickey Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Igor, a macie stronę klubową ??? A wiesz jak wygląda sprawa przeniesienia się z klubu do klubu ??? Słyszałam o transferach... Na czym to polega ??? Quote
husky-regan Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Mickey']Igor, a macie stronę klubową ??? A wiesz jak wygląda sprawa przeniesienia się z klubu do klubu ??? Słyszałam o transferach... Na czym to polega ???[/quote] jest cos takiego jak regulamin zmiany barw klubowych ... [URL="http://www.mushing.pl"]www.mushing.pl[/URL] w dziale regulaminy ... Quote
anulus Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [CENTER][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]POMORSKI RAJD PSICH ZAPRZĘGÓW[/SIZE][/FONT][/U][/B] [I][FONT=Arial][SIZE=3]z cyklu[/SIZE][/FONT][/I] [FONT=Arial][SIZE=3]OGÓLNOPOLSKIE OTWARTE SPOTKANIA MASZERSKIE[/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=3]Rajd jest pierwszym z cyklu Spotkań Maszerskich, które zamierzamy zorganizować. W skład naszej luźnej i nieformalnej grupy wchodzą jak na razie Greta Rogoz, Wojtek Syguła, Adam Ludwik, Bartłomiej Piaseczny, Maciej Orlik oraz ja Maciej Słomiński.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Idea. [/FONT][/U][FONT=Arial]Celem spotkań jest zaproponowanie osobom czynnie zajmującym się psimi zaprzęgami alternatywy oraz dopełnienia dla wyścigów organizowanych przez PZSPZ. [B]Naszym celem nie jest stanie w opozycji do jakiejkolwiek formy aktywności z psem zaprzęgowym, rasy lub organizacji. [/B]Jesteśmy nastawieni na otwartość i współpracę. W szczególności nasza propozycja skierowana jest do osób nie widzących dla siebie miejsca w sporcie zaprzęgowym. Aktywnym zawodnikom proponujemy potraktowanie spotkań jako idealnych obozów treningowych. Chcemy, żeby Spotkania Maszerskie były miejscem wymiany doświadczeń, pracy z naszymi psami i wypoczynku. W miarę możliwości chcemy uniknąć formalizowania naszej inicjatywy. Nie wybieramy prezesów, kierowników sekcji itp.[/FONT][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=3]W chwili obecnej chcemy by spotkania miały charakter ruchu społecznego a nie organizacji.[/SIZE][/FONT] [U][FONT=Arial][SIZE=3]POMORSKI RAJD PSICH ZAPRZĘGÓW[/SIZE][/FONT][/U] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Termin[/FONT][/U][FONT=Arial]:28-30 listopad[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Miejsce[/FONT][/U][FONT=Arial]: woj. pomorskie;[/FONT][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=3]1- otomiońskie (baza: Otomin k. Gdańska) [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]2- lasy Nadleśnictwa Luzino (baza: Leśne Schronisko „Łowców Przygód”)[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Program[/FONT][/U][FONT=Arial]:[/FONT][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=3]Piątek 28.11.2008[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]10.00-spotykamy się w Otominie[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]11.00-wyruszamy na trasę[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]14.00-wspólna biesiada przy ognisku[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]16.00-wyjazd do Porzecza[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Sobota 29.11.2008[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]ok.11.00-wyjazd na trasę. Start i powrót w Porzeczu[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Niedziela 30.11.2008- podobnie jak w sobotę[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Noclegi [/FONT][/U][FONT=Arial]: namioty lub Leśne Schronisko „Łowców Przygód”[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Trasa[/FONT][/U][FONT=Arial] – ok. 20-25km dziennie chcemy oznakować. Można dowolnie skracać lub wydłużać (to nie wyścig). [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Wymagania [/FONT][/U][FONT=Arial]: brak…no może jedno. Dobrze jest jeżeli uczestnik posiada zaprzęg złożony z minimum jednego psa.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Regulamin [/FONT][/U][FONT=Arial]: brak. Należy oczywiście stosować się do ogólnych zasad współżycia. Właściciel ponosi całkowitą odpowiedzialność za ewentualne szkody wyrządzone przez psa.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Koszt[/FONT][/U][FONT=Arial] : do 50 zł. zależnie od ilości uczestników[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][U][FONT=Arial]Kontakt i zgłoszenia[/FONT][/U][FONT=Arial]: Maciej Słomiński[/FONT][/SIZE] <FONT face=Arial><FONT size=3> Quote
Amor Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mam rocznego haszczaka jego zdjecie można zobaczyć w galerii.Adres podany w sygnaturze.Poza tym nie ma doświadczenia w psich zaprzęgach.Czy z takim młody psiakiem też mogłabym się wybrać? Quote
anulus Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Witam!! [SIZE=3][U][FONT=Arial]Kontakt i zgłoszenia[/FONT][/U][FONT=Arial]: Maciej Słomiński[/FONT][/SIZE] kom.697 067 700 058 685 91 10 e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [URL="http://www.yukon.com.pl"]www.yukon.com.pl[/URL] co do pytania to zproszenie jest dla wszystkich chetnych w róznych formach wspolpracy także zapraszam anulus Quote
iwi10 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja już się nie mogę doczekać:multi::multi: Quote
Blow Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 I jak i jak?????:cool3:Czy ktoś może zdać relację?Jakieś zdjęcia?:p Quote
Arielka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Za to ja zapraszam na treningi do Straszyna w kazdy czwartek (pod Pruszczem Gdanskim), oraz okazjonalnie do lasu oliwskiego. Trenujemy nasze psiaki w różnych miejscach, więc milo będzie sie z kimś spotkać na trasie :) Quote
Itske Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 O! to ja mam do Was blisko :-), może za dwa miesiace mogę dołączyć? Mam pastucha, ale do owiec trochę daleko (najbliżej Kielno), a to też może być fajna forma aktywności. Quote
Marlena:) Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Hej, przepraszam za OFF, ale nasz zaprzęgowy podopieczny, jak husky i grenlandzki mix o dużym potencjale szuka domu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236884-Pi%C4%99kny-mix-husky-i-grenlanda-pies-zaprz%C4%99gowy-z-du%C5%BCym-potencja%C5%82em-DO-ADOPCJI%21?p=20089636#post20089636[/url] Quote
Recommended Posts