pucka69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 dzwoniłam ! sekretarka włączona. odzwon prosze na podany na pw tel Quote
Elurin Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ja przypominam, że dwaj 1,5 miesięczni chłopcy też szukają domku, wspólnego, w Warszawie lub okolicy. Apso, może się skusisz? Quote
invictus hilaritas Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czy ktos wie czy swinka z nowego swinkowego forum ta z dlugim wloskiem znalazla juz dom? Quote
pucka69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 świnkowe forum nieczynne i nie mozna się dowiedzieć :( wklejam to co napisalam na makabrze - bo nikt tam nie wchodzi ;( "Wy tu sobie gadu-gadu o hamaczkach a my z Evelin i Czarnym Słoneczkim kolejną świnkę ratujemy!:smile: Tego świnka, co nam Kostek wkleiła. Wszystko jest dograne ( ciekawe co nie wypali ;-))- jutro przed pracą jade po świnkę i zabieram ją z klatką do pracy. Tanitka przywiezie mój koszyk co w nim świnki wiozła do Bianki, do Wrocławia - bo nie mialabym jak jeszcze transportera dla świnka wziac z domu, gdyz mam za malo rąk :smile: - brat Evelin zabiera świnke pociągiem do Białegostoku - bo akurat jest w Wawie na szkoleniu - Czarne Słoneczko je odbierze . Ona kompa teraz nie ma - jest w naprawie - ale mamy kontakt telefoniczny :smile:" Quote
Korenia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='pucka69']świnkowe forum nieczynne i nie mozna się dowiedzieć :( wklejam to co napisalam na makabrze - bo nikt tam nie wchodzi ;( "Wy tu sobie gadu-gadu o hamaczkach a my z Evelin i Czarnym Słoneczkim kolejną świnkę ratujemy!:smile: Tego świnka, co nam Kostek wkleiła. Wszystko jest dograne ( ciekawe co nie wypali ;-))- jutro przed pracą jade po świnkę i zabieram ją z klatką do pracy. Tanitka przywiezie mój koszyk co w nim świnki wiozła do Bianki, do Wrocławia - bo nie mialabym jak jeszcze transportera dla świnka wziac z domu, gdyz mam za malo rąk :smile: - brat Evelin zabiera świnke pociągiem do Białegostoku - bo akurat jest w Wawie na szkoleniu - Czarne Słoneczko je odbierze . Ona kompa teraz nie ma - jest w naprawie - ale mamy kontakt telefoniczny :smile:"[/quote] Jaka zorganizowana akcja :D:D Quote
pucka69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ta - a ja bez komórki! o kazdy nr tel musialam sie tz-a na skypie pytać :) Quote
Gosiapk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Mam uratowane z labo dwie myszoskoczki urodzone 1.01.2007, bez klatki. Jeśli znacie chętnego oddam w dobre rece. Przypominam tez, ze mam do oddania plastikowa klatke 60x40cm dla osoby ktora przygarnie ratowana swinke. Quote
Bajon Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja jeszcze korzystając z okazji chciałabym poinformować, że z Poznania jaszcze jedna osoba godna zaufania chciałaby wziąć trzy świnkoosoby. Dodam że ma już przygotowana klateczkę 120cm z wyposażeniem.Wszystko czeka na świniaczki. Niestety nie może pisać w tej chwili na DGM osobiście bo siadł jej komputer , a zależy jej żeby świniaczki jechały do Poznania jednym Puckowym transportem.;)i prosiła mnie ,żebym w jej imieniu zapytała czy będzie na początku września tyle świnek żeby dla nas poznaniaków starczyło? Czyli wyszłoby na to że 8 świnkoosób miałoby nowe domy w Poznaniu i okolicach:p Quote
Evelin Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Bajon'] czy będzie na początku września tyle świnek żeby dla nas poznaniaków starczyło? Czyli wyszłoby na to że 8 świnkoosób miałoby nowe domy w Poznaniu i okolicach:p[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: Pucka chyba będziesz musiała przedział wynająć..dla siebie i świnkoosób... to ile świń jest wolnych? Pucka ma 2 szt na tymczasie (Zytek i Zygmunt), będą jakies z labo na poczatku września (ile? -wiesz Elurin?)...A jakby zabrakło to mozna z ogłoszeń poszukać..skoro doświnienie konieczne w Poznaniu...Poznań:loveu: Tylko ile świń jednorazowo jest w stanie przewieźć Pucka? Odezwij sie Pucka...Może jeszcze kogoś do transportu trzeba będzie poszukać... Quote
pucka69 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 no nie wiem ile - rany!!! ile? mam koci transporter - tam duzo swin mozna napchać. 10? 15? :) pod warunkiem, ze nię beda sie gryzły Quote
Gosiapk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Pucka jak się czujesz? Lepiej? A może ktoś z Poznania chce 2 myszoskoczki? Quote
Evelin Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No tak Pucka,ale nie możesz wieźć dziewczyn i chłopaków razem... Chyba,że samych chłopaków...Czyli 8 może byc... Czy Hala jest wliczona? Quote
zasadzkas Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Pucka, ja Ci mogę pożyczyć transporter koci, spory na tę okoliczność ;) Quote
Evelin Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A jakby co to jeszcze ze 3 kartony wykombinujemy.... Quote
pucka69 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie rozumiem o co wam chodzi? jak to "lepiej sie czujesz"? ja cały czas czuje się bardzo dobrze. nie wierzysz ze upchnę tyle swin do transportera kociego? Evelin- jakie dziewczyny? myslalam ze mówimy o malych laboswinkach zasadzkas - myslisz ze pojade do znajomych z dwoma kocimi transporterami po kazdym w rece i wkazdym po kilka swin?:) gosiu - ja cię słysze z ta klatka - ale ja musze na tymczasy miec składaną, bo nie miałaby gdzie stac w momentach gdyby nikogo tam akurat nie bylo Quote
invictus hilaritas Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie spia, ogladaja film i obserwuja swinki.. Truska nie kaszle.. wiec moze tylko chrzaknela jednak a ja jak zawsze panikuje.. obserwuje ja nadal.. Quote
Bajon Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='pucka69']no i śpią ciotki!!!!!!!!!![/quote] Mam nadzieję Pucka że dasz radę się zabrać z labo facetami w tej ilości do stolicy Wielkopolski;) .My raczej mamy ograniczone możliwości pomocy w tym przedsięwzięciu :shake: Ale czekamy z niecierpliwością na przybycie nowych członków naszych rodzin :loveu: Quote
Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='pucka69']nie rozumiem o co wam chodzi? (...)[/quote] Pytałam jak się czujesz, bo napisałaś, że idziesz wcześniej spać i nie będzie Cię na dogo. A potem zobaczyłam, że jednak napisałaś na dogo, więc się zdziwiłam i pomyslałam, że już się lepiej czujesz i nie musisz iść do łóżka. :roll: Quote
zasadzkas Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Uprzejmie donoszę, że dostałam dziś paczkę dla Misi-Jasia. Pięknie dziękuję. Pachnie cudnie, aż się boję, czy Misi oddam :evil_lol: Kaskę wpłaci siostra, jak wróci z Torunia. Super te ziółka i sianko, rewelacja. Quote
Evelin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='pucka69'] Evelin- jakie dziewczyny? myslalam ze mówimy o malych laboswinkach [/quote] A jak trafi sie Balbinka? Ona chyba z labo też była...Balbina udowodniła ,że jest płci żeńskiej... Quote
Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Znacie kogoś kto lubi myszoskoczki i chciałby przygarnąć 2 dziewczyny (szaruski)? Quote
Hala Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Musicie mnie uprzedzić, jesli chcecie mi świniaki kupić...bo muszę się zaopatrzyć w klatkę, bądź klatki. W zeszłym miesiacu miałam to zrobić, ale przygarnęłam szynszyla. Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 I Opowiesz Nam Teraz O Szynszylu? Bardzo Prosimy .... Quote
Recommended Posts