AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Elisabeta - wstępny plan był taki że Magda będzie w schronisku przy odbiorze Tiny i późnij się zabierze do niej w odwiedziny do psiaków ;). Jednak właśnie względy pogodowo-czasowe spowodowały, że dziewczyny zmieniły decyzję... Quote
Elisabeta Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Alfa, wszystko zrozumiałam. Jest ok. ;) Tak, Jaszko. Odliczamy. W napięciu. Tylko jakie to pakowanie manatków?... Bidula nic swojego nie ma. :sad: Teraz wszystko się pięknie zmieni w życiu Tinki. :multi: Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Nic nie ma, ale będzie miała :loveu: Pierwsza noc w ciepłym legowisku. I rano obudzi się w pięknym miejscu, będzie śniadanie i głaski i spacer....:loveu: Jestem ciekawa pierwszych zdjęć, ale i pierwszych relacji - jaka jest? Quote
AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Tak Tina mieszka teraz...[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Ypasdce0-ck[/URL] Quote
AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Kasia pojedzie po Tinkę nawet wcześniej, zabierze ją ok. 14-tej :multi:. Schronisko już powiadomione, ma być wszystko gotowe :lol:. [B]I poprosiłam Kasię o milion zdjęć dla nas !!!!!!![/B] Quote
Mattilu Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 jestem na zaproszenie i deklaruję 10 zł na miesiąc stałej. Więcej niestety naprawdę nie mogę w tej chwili :oops: Pod jednym warunkiem, że bank nie pobiera opłat od przelewów z zagranicy - jeśli pobiera, to nie mogę pomóc, bo opłaty zeżrą to co chcę przesyłać :-( Poproszę info o koncie na pw. Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To już nawet nie godzina!!! Schronisko a Tychach chyba wzorcowe. Quote
AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='Mattilu']jestem na zaproszenie i deklaruję 10 zł na miesiąc stałej. Więcej niestety naprawdę nie mogę w tej chwili :oops: Pod jednym warunkiem, że bank nie pobiera opłat od przelewów z zagranicy - jeśli pobiera, to nie mogę pomóc, bo opłaty zeżrą to co chcę przesyłać :-( Poproszę info o koncie na pw.[/QUOTE] Witamy serdecznie! Dziękujemy za deklarację ale muszę chyba podejść do banku i zapytać o te opłaty bo tak na teraz to nie mam zielonego pojęcia jak to jest... Na wszelki wypadek na razie nie wpisuję Cię na listę ;). Zostaniesz z nami, prawda? Bardzo prosimy... Tak, Jaszko - to chyba jedno z najlepszych schronisk w Polsce. Dlatego tam są psiaki tak długo... W innych schronach pewnie część z nich dawno byłaby uśpiona a tu o nie dbają, starają się... Jeszcze ok. godzinki i będzie :painting: a później :Dog_run: Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ale odliczanie!:multi: A czy mnie nie pominięto podczas wysyłania konta?;) Quote
Elisabeta Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ja też nie mam konta. ;) Poczekajmy. Alfa na pewno przyśle, gdy będzie już taka potrzeba. :smile: Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 A to spokojnie. Tinka - jedź i nie bój się! Wszystko będzie dobrze! Quote
AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Kochane moje - na razie mój Pan Prezes szaleje / po co on mi wymyśla tyle roboty ????????/ - konto będzie później, ok? Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To ja wpłacę w poniedziałek, bo mnie jutro nie ma. Tina może już jedzie! Quote
Elisabeta Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ok, Alfa. ;) A Pan Prezes nie złożyłby u nas stałej deklaracji może? :evil_lol: Quote
Elisabeta Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Czytam o trudnym i zmiennym losie Waszego Uranka. Najważniejsze, że będzie szczęśliwe zakończenie. ;) Myślę o naszej Tince. Gdziekolwiek teraz jest... Quote
paula_t Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 I ja zaglądam w oczekiwaniu na wieści:) Quote
Jasza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Czekamy, czekamy!! :modla::modla::modla::modla: Quote
AlfaLS Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Jejku tak zagadałam Kasię, ze teraz mąż jej podkradł kompa a ona musi maszerować z psiakami :oops:. Nie mogę jej odbierać przyjemności opisania dzisiejszego dnia więc napiszę tylko, że Tina już cała i zdrowa u Kasi, po wejściu pomaszerowała na psie posłanko i pięknie się położyła. Jest wystraszona ale towarzystwo psie jej wyraźnie pomaga :lol:. Quote
Recommended Posts