Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Elisabeta - wstępny plan był taki że Magda będzie w schronisku przy odbiorze Tiny i późnij się zabierze do niej w odwiedziny do psiaków ;). Jednak właśnie względy pogodowo-czasowe spowodowały, że dziewczyny zmieniły decyzję...

Posted

Alfa, wszystko zrozumiałam. Jest ok. ;)
Tak, Jaszko. Odliczamy. W napięciu.
Tylko jakie to pakowanie manatków?...
Bidula nic swojego nie ma. :sad:
Teraz wszystko się pięknie zmieni w życiu Tinki. :multi:

Posted

Nic nie ma, ale będzie miała :loveu:
Pierwsza noc w ciepłym legowisku.
I rano obudzi się w pięknym miejscu, będzie śniadanie i głaski i spacer....:loveu:

Jestem ciekawa pierwszych zdjęć, ale i pierwszych relacji - jaka jest?

Posted

Kasia pojedzie po Tinkę nawet wcześniej, zabierze ją ok. 14-tej :multi:.
Schronisko już powiadomione, ma być wszystko gotowe :lol:.

[B]I poprosiłam Kasię o milion zdjęć dla nas !!!!!!![/B]

Posted

jestem na zaproszenie i deklaruję 10 zł na miesiąc stałej. Więcej niestety naprawdę nie mogę w tej chwili :oops:

Pod jednym warunkiem, że bank nie pobiera opłat od przelewów z zagranicy - jeśli pobiera, to nie mogę pomóc, bo opłaty zeżrą to co chcę przesyłać :-(

Poproszę info o koncie na pw.

Posted

[quote name='Mattilu']jestem na zaproszenie i deklaruję 10 zł na miesiąc stałej. Więcej niestety naprawdę nie mogę w tej chwili :oops:

Pod jednym warunkiem, że bank nie pobiera opłat od przelewów z zagranicy - jeśli pobiera, to nie mogę pomóc, bo opłaty zeżrą to co chcę przesyłać :-(

Poproszę info o koncie na pw.[/QUOTE]
Witamy serdecznie! Dziękujemy za deklarację ale muszę chyba podejść do banku i zapytać o te opłaty bo tak na teraz to nie mam zielonego pojęcia jak to jest... Na wszelki wypadek na razie nie wpisuję Cię na listę ;).
Zostaniesz z nami, prawda? Bardzo prosimy...

Tak, Jaszko - to chyba jedno z najlepszych schronisk w Polsce. Dlatego tam są psiaki tak długo... W innych schronach pewnie część z nich dawno byłaby uśpiona a tu o nie dbają, starają się...

Jeszcze ok. godzinki i będzie :painting: a później :Dog_run:

Posted

Jejku tak zagadałam Kasię, ze teraz mąż jej podkradł kompa a ona musi maszerować z psiakami :oops:.

Nie mogę jej odbierać przyjemności opisania dzisiejszego dnia więc napiszę tylko, że Tina już cała i zdrowa u Kasi, po wejściu pomaszerowała na psie posłanko i pięknie się położyła. Jest wystraszona ale towarzystwo psie jej wyraźnie pomaga :lol:.