Jo37 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Przelew z bazarku zrobiłam . Potwierdź tutaj jak dojdzie. http://www.dogomania.com/forum/topic/145017-dzisiaj-konieczimowy-bazarek-na-3-cele-książki-i-dzianiny-do-250115-godz2000/page-9 Quote
Elisabeta Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Jak dobrze przed świtem popatrzec w oczy naszej Tinki kochanej. :) :) Tina w śniegowych płatkach... ;) A teraz czekamy na wiosnę. Quote
Jasza Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Piękna. To ostatnie zdjęcie mogłoby trafić do banerka. Nie da się oderwać wzroku od tego spojrzenia. Kasiu - gdybyś w kilku zdaniach napisała, jaki dom byłby najlepszy dla Tiny? Z innymi zwierzętami, czy bez? Rodzina z dziećmi, czy starsze osoby? Tinie przydałyby się nowe ogłoszenia. Może dodatkowo papierowe, w jakiejś gazecie? To jest pies-ideał. 1 Quote
Elisabeta Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Jak Ziutka zrobi kolejny bazarek z banerkami Mistrza TZmestudio, to zamówię banerek dla Tinki.:) Z TYM zdjęciem, Jaszko. ;) Quote
Livka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ... a dla mnie pierwsza fotka to REWELACJA :) Tinka cudna :) Quote
AlfaLS Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Przelew z bazarku zrobiłam . Potwierdź tutaj jak dojdzie. http://www.dogomania.com/forum/topic/145017-dzisiaj-konieczimowy-bazarek-na-3-cele-książki-i-dzianiny-do-250115-godz2000/page-9 Pieniądze, w kwocie 54 zł. juz na koncie Tinki. Bardzo dziękujemy! Biegnę potwierdzić na wątku bazarkowym! A fotki cud, miód i orzeszki! Quote
Mattilu Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Jak Ziutka zrobi kolejny bazarek z banerkami Mistrza TZmestudio, to zamówię banerek dla Tinki. :) Z TYM zdjęciem, Jaszko. ;) Możesz spróbować poprosić TZmestudio i bez bazarku ;) Quote
Elisabeta Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Mattilu, poczekam na bazarek. ;) I Jasza poczeka cierpliwie... Tinka tym bardziej, bo nawet nie wie, co to jest banerek. ;) Lubię bazarki Ziutki dla Tymczasków Mestudio. One są często robione... A TZmestudio niech trochę odpocznie, bo właśnie banerkowy bazarek się zakończył. :) Quote
Mattilu Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 A moze tymczasem dla Tinki domek sie znajdzie ;) Quote
Elisabeta Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 O właśnie! Domek ważniejszy niż nowy banerek. :) Quote
Jasza Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Jak Ziutka zrobi kolejny bazarek z banerkami Mistrza TZmestudio, to zamówię banerek dla Tinki. :) Z TYM zdjęciem, Jaszko. ;) :):):) Quote
AlfaLS Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Kochani, zamówiłam na miau dwa pakiety ogłoszeń - po 130 portali - dla Tinki i Rockiego. Czekam na dane do przelewu ale musimy w miarę szybko napisać tekst i wybrać zdjęcia. Mogę liczyć na Waszą pomoc? Bardzo proszę... Quote
Elisabeta Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Kto napisze piękny tekst dla naszej pięknej Tinki?... :rolleyes: Quote
AlfaLS Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Kto napisze piękny tekst dla naszej pięknej Tinki?... :rolleyes: Bardzo prosimy - dziewczyna już chce ogłaszać... Quote
magda222 Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Magda od Ciebie wpłynęło w styczniu 120 zł. na zaległości u Tinki i Megi. Pisałam do Ciebie na gg pytanie jak mam to rozksiegować, nie dostałam odpowiedzi. Ja na razie na swojego "czuja" u Tinki napisałłam 50 zł, - żeby pokryć zaległości na chwilę wpłaty. Reszta, 70 zł. jest do wyjaśnienia, Widzę, że tu zaglądnełaś to proszę napisz mi jak to rozksięgować... Coś mi dogo świrowało i nie dało się inaczej wtedy napisać. [email protected] to mój email. Jak są jakieś niepotrzebne nadwyżki we wpłatach to Rockiemu by się przydało... Jest na minusie... Quote
Elisabeta Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nowy dzień się zaczyna, a ja zaglądam do Tinki. :) Quote
Elisabeta Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Jeszcze do Tinki kochanej zajrzę w sobotni wieczór. :) Quote
Elisabeta Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Zaglądam do Tinki w słoneczną, ale rześką niedzielę. :) Quote
Recommended Posts