Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pięknego Lessika nadal obserwuja 3 osoby na allegro... mógłby sie ktos decydować:mad: Quote
Becia66 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Piesku jesteś taki piękny, a domku brak...:-( Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']A czy mozecie mu zrobić zdjęcie jak stoi? TAk z boku w całości???? Proszę bardzo :cool3: Quote
basiagk Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Z każdym zdjęciem wydaje mi się coraz piękniejszy! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 On jest przepiękny!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 dokładnie dziewczyny , on jest przepiękny i tyle !!!!!!! Quote
Asior Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Anashar']Lessik: http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/lessik.html Asior - ale przecież u nas w schronie jest dużo ładnych ONków. Tylko nie ma jak ich wyprowadzić i zapoznać się z nimi... Maćku, ale nie ma takich...dlugowłosych ....sa takie raczej mixy Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie ma Lessika????????????????:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie trzymaj nas w niepewności bo zawału dostanę:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: A gdzie pojechał kto go zabrał wiesz??? Jejku jak sie cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu::p:p:p:p Quote
Madziek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 zdaje się, że ta pani z suchego boru o której chyba pisałam wcześniej :-) także Lessik ma duuuży ogród do biegania i odwiedziny ciotki Darii zagwarantowane, prawda Daria?:cool3: Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Same dobre wieści!!! :D Zaraz zabieram się za zmniejszenie fotki i dodanie go na opolskim wątku do psiaków w nowym domu!! Quote
dariaopole Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Madziek napisał(a):zdaje się, że ta pani z suchego boru o której chyba pisałam wcześniej :-) także Lessik ma duuuży ogród do biegania i odwiedziny ciotki Darii zagwarantowane, prawda Daria?:cool3: Yupi Yupi Yeah yeah !!!! Jasne że pojadę i jak Lessinka będzie w złych warunkach to.....:mad: Kochane, mam teraz ograniczony dostęp do neta i fulll roboty także wybaczcie że rzadko bywam na dogo i nie jestem na bieżąco, że już nie wspomnę że do schronu by przydało się wybrać :) oprócz Lessika mam tam jeszcze kilka ulubieńców :cool3: Quote
Agata Hanel Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Szczęśliwe zakończenia są takie miłe:loveu: Quote
dariaopole Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 hahahahah napisła do mnie dziewczyna czy ogloszenia Lessika nadal aktualne i czy Lessik nie bedzie chorowal, i czy nie brudzi w domu i czy moze zostawac sam w domu????? !!!! Ludzie sa dziwni to jest pies ze schroniska !!!!! nigdy nie ma pewnosci ze wszystko bedzie ok, zwlaszcza jak sie bierze doroslego psa !!!! a skad mamy miec pewnosc ze nie zachoruje ??? masakra ,osłabiają mnie tacy ludzie :roll: Quote
Franca81 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Całe szczęście że Lessik już bezpieczny. ;) I że można odpowiadać, że "ogłoszenie już nieaktualne". :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :) Na owczarku.pl zalogowała sie nowa właśicielka Lessika:) Oto co napisała w jego watku: Tak więc chciałabym poinfoiromowac, że ten oto psiaczek został zaadoptowany przeze mnie. Mieszkam na wsi, mam duzy ogróde. Pies ma się świetnie, zaczyna biegac, lubi chodzić na spacery, z dnia na dzień coraz bardziej się rozkręca Jest wspaniały Dostał na imie BASKO Mam nadzieje,że załozy mu watek na PSP i bedzie mozna miec na bierzaco informacje:) Quote
Madziek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 też dostałam wieści z nowego domku :) przekazałam link tutaj na Dogo i też mam nadzieję, że nie długo tu poczytamy co u BASKO słychać no i fotki obejrzymy :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Daria napisz do moda o przeniesienie watku:) Quote
dariaopole Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Już jestem, zaraz napiszę ....tylko kto jest modem ??? :hmmmm: Quote
Recommended Posts