Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie nic bo noc mi soe nie spodoba :) na lumpy kade o ile jakiś znajdę.

mialam z kolezanka isc ale jednak jutro pracuje (Agi, pozdrawiam ;) ) wiec zajdę donkuzbki i Majki na kawe i dopiero na zakupy o ile zus mi kasę przeleje.
i upiekłam psu ciasteczka z wątróbki :D
w niedzielę umowilam sie wstępie z behawiorysta i jego psem na mala socjalizacje;)

Posted

A ja nie lubię na zakupy jeździć, bo ostatnio wracam z niczym albo obładowana dziecięcymi rzeczami, głównie jedzeniem i mlekiem sojowym dla siebie. Ostatnio aż jakiś facet mi pomagał taszczyć siaty bo ledwo się turlałam z Manią w nosidle i dwoma ciężkimi reklamówami (mleko w promocji było to 4 litry wzięłam, plus słoiki i inne pierdółki). I wstyd bo jak zwykle zapomniałam gdzie mój samochód na wielkim parkingu   :oops:

Prześlij mi trochę chęci i talentu do pieczenia bo moje biedne psiska gotowce z zoologa dostają   :siara:

Nie zapomnij o zdjęciach w niedzielę :eviltong:

Posted

Oczywiscie na zakupach dostalo sie psu- sarnia noga, bleh. Hance- kaszki, jakas seria a dobranoc z lipą, TZOwi bokserki kupilam na mikołajki... A ja sobie od biedy stanik kupilam ale tylko aby cokolwiek dla siebie kupić, nawet nie zmierzylam z zalamania :|

Posted

Ze nic mi sie nie podoba w sklepach, nic z radością sobie nie kupilam. Nawet szminkę chcialam to nie bylo ladnego odcienia. Ani mojego ulubionego peelengu do ryjka z Perfecty.

Posted

Jak juz pisalam Anginie- penis nie ma chociaz paznokci :D

cyckonosz bialy, inne brzydkie byly :D jestem wybrenda... A na lumpy mialam isc ale nie ma fajnych żadnych. :( taka zawiedziona tymi zakupami jestem, ale piwo wypilam i trochę mi lepiej a jak wrocilam miala pyszny obiad od teściowej:)

Posted

Ale sama nazwa tego przysmaku budzi odrazę, a w połączeniu z zapachem powala  :megagrin: . Nogi cielęce tak nie śmierdzą :P

łeee, myślałam że kolorowy i pokażesz  :evil_lol: .

A ja dzisiaj nie jadłam obiadu  :placz:

Posted

Rozumiem,rozumie.Tyle,że ja już mam dośc zanim w ogóle wyjdę na zakupy ;) a jak teraz myseo prezentach Mikołajkowych i światecznych to odniechciewa mi się wszystkiego ;) Niby tyle rzeczy jest a jak tak połażę pół dnia po sklepach to okazuje się,że wszędzie to samo i nic ciekawego :(

Posted

Rico wyrzygal sarnią noge.. Dobrze ze bylam na salsie to nie musialam tego sprzątać :D

Aga, zakupy online- polecam :p

A o prezentach nie wpominajcie, w poniedzialek jedziemy po nie...

a ja kupilam sobie taki wozek-torbę na zakupy co te babcie maja :D we wtorek będzie. Glownie z myślą o salsie- Hanka w chuście a jej graty na przebranie, pampersy, butelki, termos, moje ubrania, chusty - trochę ważą. Tam mnie nie znaja, mogę wygladac jak wariatka, wazne ze będzie mi duuuuuzo lżej :)

Posted

hej babuleńko  :megagrin: . moja babcia się niedawno zaopatrzyła w taki wózeczek, wygodna sprawa :)

Też polecam zakupy online, jedyne które mi nie psują nerwów  :mdrmed:

Sarnia noga widocznie ciężkostrawna  :evil_lol: