Małgonia Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Napisałabym juz cos do kuzynki ale boje sie ze zas ten jej "ojciec jej dziecka" odpisze, a ja go nie lubie :nonono2: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ona może czasami nie czuc sie na siłach po narkozie pisać więć duze prawdopodobienstwo ze On Ci odpisze .... Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ona może czasami nie czuc sie na siłach po narkozie pisać więć duze prawdopodobienstwo ze On Ci odpisze .... Wcale nie musiała mieć narkozy, tylko znieczulenie miejscowe :eviltong: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Wcale nie musiała mieć narkozy, tylko znieczulenie miejscowe :eviltong: Fakt :P Quote
Małgonia Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Narkoze miala ze względu na chorobe przez ltora tez planowana cesarka byla :) Majka juz jest, 3300kg i 55cm :) wlosy ma :) ciemne. Chudzinka taka, zdj mam ale nie nadaje się do Internetow :D Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 ale super !!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego sie nie nadaje ? Quote
*Monia* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Uszyyyyyy :loveu: Dla Ciebie każde dziecko poniżej 4 kg będzie chudzinka, tak jak i dla mojej ciotki :evil_lol: Zrób cenzurę i pokazuj małego człowieczka ;) Quote
Małgonia Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Jutro bo juz na telefonie jestem :) Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Nie wiem czy nie zaduze ale nie chce mi sie zmniejszac :( Oto Maja, ur 30.10.2014,jednak 3,190kg, 55cm :) JESTEM CIOCIĄ :D Ale po nich to spdziewalam sie dłuższego dziecka, bo oboje są wysocy :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jakie śliczności :loveu: 55cm, to też nie mało :) Gratulację CIOCIU :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 jaka słodka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aż się nie chce wierzyć że mam w brzuchu takie maleństwo ;) Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Jakie śliczności :loveu: 55cm, to też nie mało :) Gratulację CIOCIU :) teraz wszystkie dzieci ktore sa mniejsze od Hanki to małe są dla mnie :D Aga, uwierzysz ja urodzisz :DBędziesz podziwiac jaki to cud, ze wyszedł z Ciebie taki mały człowieczek, co oddycha, je, płacze i spi ::) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Aga, uwierzysz ja urodzisz :DBędziesz podziwiac jaki to cud, ze wyszedł z Ciebie taki mały człowieczek, co oddycha, je, płacze i spi : :) I sra :evil_lol: :megagrin: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 teraz wszystkie dzieci ktore sa mniejsze od Hanki to małe są dla mnie :D Aga, uwierzysz ja urodzisz :DBędziesz podziwiac jaki to cud, ze wyszedł z Ciebie taki mały człowieczek, co oddycha, je, płacze i spi : :) Ueee no bo Hanka to już duża baba jest :loveu: :loveu: Tylko żebym nie miała szoku poporodowego .... Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 I sra :evil_lol: :megagrin: buhahahahaha mogłas juz sobie darować :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 buhahahahaha mogłas juz sobie darować :megagrin: Nie mogłam :siara: :grins: Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Ja sobie specjalnie darowałam! :D Quote
*Monia* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jaka mina niezadowolona, chyba by jeszcze wolała posiedzieć w brzuchu :evil_lol: I sra :evil_lol: :megagrin: duuuużo i co chwilę :megagrin: Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 I czasem poza pieluchę :D ale ja to tylko raz mialam Bujak do prania :Dd Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Stasiu ostatnio tak strzelił że bratowa była cła do przebrania i połowa łóżka do prania , to był strzał w dal normalnie jak torpeda :D Quote
*Monia* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 I czasem poza pieluchę :D ale ja to tylko raz mialam Bujak do prania :Dd ile razy musiałam w nocy pościel zmieniać... Stasiu ostatnio tak strzelił że bratowa była cła do przebrania i połowa łóżka do prania , to był strzał w dal normalnie jak torpeda :D hahaha, Maniula jak była maleńka lubiła strzelać we mnie przy przebieraniu :megagrin: Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 A nam się dwojka nie zdazyla podczas przeboerania :D ikac owszem, Osikiwala na poczatku. Mi tylko jeszcze w szpitalu jak pierwszy raz przeboeralam bez niczyjej pomocy to jeszcze smolke tą mi walnela na flanelowa pieluchę pod dupkę co miala rozścielona:D w nocy, ja polspiaca. Ahhh :) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 A mi, odpukać Theoś takich niespodzianek nie robił ;) Do wanienki zsikał mi się chyba 2x i tyle :) Ale "dwójki" na szczęście do wanienki już nie zrobił :D Za to teraz jak jest duży, to 3x już przebierałam jego i pościel, bo wypił mleko i po chwili puścił pawia :mdleje: Quote
Recommended Posts