Nadziejka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce7.gif[/IMG]raduje się ogromnie i sciskam kciuki za wszystko :modla::thumbs: :thumbs: Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kochany Leo, taki piekny wiosenny dzień na pewno okaże sie szczęsliwy dla Ciebie. Życzę z calego serca Twojej Nowej Rodzinie samych radosnych wspólnych chwil :loveu: Quote
yolanovi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Xibalba']Dziękuję :) trzymanie kciuków wciąż bardzo potrzebne@[/QUOTE] Teraz najbardziej potrzebne kciuki, więc zaciskam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Xibalba Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Witam wieczorową porą. Oto fragment wiadomości, jaką otrzymałam od nowych opiekunów: "Podróż minęła super, Leo chwilę był niespokojny, ale potem się rozluźnił i zasnął na kolanach żony(...) W domu wypróbowuje różne miejsca do spania, ale najlepiej mu zawsze tam gdzie my jesteśmy. Jest kochany i chyba już nam zaufał. A my? Już go kochamy! Dziękujemy jeszcze raz za zaufanie. Proszę się nie martwić, Leoś znalazł już swoją kochającą rodzinę". I co ja mam na to powiedzieć. Łza się w oku kręci ze wzruszenia, gdy pomyślę, że moje marzenie mogło się spełnić. Dziękuję wspaniałym ludziom za adopcję Leosia i wierzę, że nie może być inaczej jak tylko dobrze :) Quote
Xibalba Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 No i oczywiście wrzucę zdjęcia, gdy tylko dostanę :) Quote
yolanovi Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Takie wiadomości cieszą ogromnie, niemniej jednak kciuki jeszcze trzymam. Ale dobrze, że jest dobrze ;) Quote
Doda_ Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 piękna wiadomosc... Leo, duzo szczescia Ci zycze! Quote
Klementynkaa Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 moja babska intuicja mówi, że będzie dobrze. do tej pory się nie myliła! :) tylko błagam, zmień tytuł wątku bo serce skacze do gardła na widok tego... Quote
Xibalba Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='Klementynkaa']moja babska intuicja mówi, że będzie dobrze. do tej pory się nie myliła! :) tylko błagam, zmień tytuł wątku bo serce skacze do gardła na widok tego...[/QUOTE] Też mocno w to wierzę :) Dzięki za sugestię,już zmieniłam@zdaje się, że to Ty byłaś na wizycie z Yolanovi. DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
Nadziejka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 :thumbs: :thumbs: :thumbs: bedzie dobrze malutku :iloveyou: Quote
yolanovi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Kochani, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do nowego domku Leosia. Pan mi powiedział, że decyzja o adopcji Leosia to strzał w dziesiątkę. Układa się super. Leoś zaskoczył prawie natychmiastową adaptacją do nowych warunków i otoczenia, nawet nie zaliczył wpadki z brudzeniem w domu, załatwia się elegancko na dworze. Zaprosiłam Państwa tu ma wątek Leosia i mam nadzieję, że się odezwą, fotki podrzucą. Ogólnie Państwo zachwyceni i zakochani w Leosiu, myślę, że z wzajemnością. Imię zostaje bo też się spodobało :) Quote
Nadziejka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ale wiesci :buzi: :buzi: Leosiuniu :buzi: sciskamy ogromnie za wszystkooooo :modla: Quote
Xibalba Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Ja też dzwoniłam do nowych opiekunów. Długo rozmawiałam z panem domu :) I cóż, myślę, że podjęłam słuszną decyzję. Teraz mogę spać spokonie :) Jak pisała yolanovi, Leo świetnie znosi proces adaptacji do nowych warunków, zaskakuje wręcz swoim zachowaniem, tym, że tak ładnie zachowuje się w domu, że nie hałasuje, nie brudzi, pies ideał, a jak kocha! Całym sobą i co najważniejsze nowi opiekunowie też odwzajemniają tę miłość, a przecież o to właśnie chodzi :) Oby wszystkie psy trafiały do takich domków, świat byłby piękniejszy@ Quote
Cantadorra Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Cieszę się niezmiernie, że Leoś ma swój domek i tak świetnie się wkomponował. Trzymam kciuki, żeby to trwało wiecznie :) Quote
Xibalba Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='Cantadorra']Cieszę się niezmiernie, że Leoś ma swój domek i tak świetnie się wkomponował. Trzymam kciuki, żeby to trwało wiecznie :)[/QUOTE] Oby wiecznie i zawsze tak pięknie :) Quote
Doda_ Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Super wieści :) :) :) tylko dlaczego mało takich domków ????? a zwierzaków w potrzebie sporo . . . no to czekamy na zdjecia z nowego domku :) Quote
Gusiaczek Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Doda_']Super wieści :) :) :) tylko dlaczego mało takich domków ????? a zwierzaków w potrzebie sporo . . . no to czekamy na zdjecia z nowego domku :)[/QUOTE] O tak! mało domków, ale super, że jednak są, zdarzają się .... na zdjęcia też czekam :) Quote
Xibalba Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (edited) Witam wszystkich :) Pierwsze zdjęcia od nowych opiekunów Leo. Widać, że Leo jest bardzo zadowolony ze spaceru. [IMG][IMG]http://i.imgur.com/mwh4MlBl.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://i.imgur.com/0d3hx0Gl.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://i.imgur.com/ul70ryyl.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://i.imgur.com/DAUaJmyl.jpg[/IMG][/IMG] Edited March 16, 2014 by Xibalba Quote
Recommended Posts