Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Zosia Figunia mi wczoraj chciała dać10zł na Sylwka, jeszcze nie brałam, wezmę jak już będzie pewne że wyjeżdza. Ta dyszka to chyba miała byc stała:)[/QUOTE]

fiu fiu fiu ale wspaniale:ylsuper:

[quote name='Doda_']Jest coraz lepiej u sylwusia :) niewiele mu brakuje na hotelik, bedzie dobrze.
a na weta moze bazarkami uzbieramy ?[/QUOTE]

ja też myślę że jak hotelik zabezpieczony to na choróbska: leki i weta nazbieramy bazarkami pomocą ze skarpety jakiejś albo doraźną "żebraniną"

[quote name='aronkowa']Witam się u Sylwusia :-) i swoją deklarację 10zł z Olusia/Owenka przenoszę na na kolejnego staruszka[/QUOTE]

suuuper :Cool!:

a ja do mojej piątki dodaję 3 złotóweczki żeby było równo i mamy komplet :)

Posted

[quote name='aronkowa']Witam się u Sylwusia :-) i swoją deklarację 10zł z Olusia/Owenka przenoszę na na kolejnego staruszka[/QUOTE]

Super, bardzo dziękuję! :loveu:

[quote name='kikou']a ja do mojej piątki dodaję 3 złotóweczki żeby było równo i mamy komplet :)[/QUOTE]
kikou :buzi:

[quote name='Figunia']Potwierdzam, to będzie stała.:lol:[/QUOTE]

Dziękuję :multi:

To co, mówicie że mam szukać wolnego dnia na kolejną podróż pod Częstochowę ;)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Juz ma wyroznione :), jak bedzie juz w hoteliku to edytuje opis:

Dziękuję! :D
Ja w ten weekend na pewno nie pojadę, bo pracuję jutro i pojutrze. Zobaczę jak w następny.

Posted

[quote name='Doda_']Ale tu sie dzieje :) ciesze sie bardzo, ze Sylwkowi sie uda!
Teraz rozumiem ze juz zastanawiacie się nad terminem transportu??[/QUOTE]

Na razie trochę choruję, ale nad terminem też myślę :)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']jak to chorujesz????[/QUOTE]

No w sumie to nie wiem, co mi jest, jestem w trakcie różnorakich badań. Niewykluczone że to po prostu stres i przepracowanie :)