sunia2000 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Zosia Figunia mi wczoraj chciała dać10zł na Sylwka, jeszcze nie brałam, wezmę jak już będzie pewne że wyjeżdza. Ta dyszka to chyba miała byc stała:) Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Jest coraz lepiej u sylwusia :) niewiele mu brakuje na hotelik, bedzie dobrze. a na weta moze bazarkami uzbieramy ? Quote
aronkowa Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Witam się u Sylwusia :-) i swoją deklarację 10zł z Olusia/Owenka przenoszę na na kolejnego staruszka Quote
kikou Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='sunia2000']Zosia Figunia mi wczoraj chciała dać10zł na Sylwka, jeszcze nie brałam, wezmę jak już będzie pewne że wyjeżdza. Ta dyszka to chyba miała byc stała:)[/QUOTE] fiu fiu fiu ale wspaniale:ylsuper: [quote name='Doda_']Jest coraz lepiej u sylwusia :) niewiele mu brakuje na hotelik, bedzie dobrze. a na weta moze bazarkami uzbieramy ?[/QUOTE] ja też myślę że jak hotelik zabezpieczony to na choróbska: leki i weta nazbieramy bazarkami pomocą ze skarpety jakiejś albo doraźną "żebraniną" [quote name='aronkowa']Witam się u Sylwusia :-) i swoją deklarację 10zł z Olusia/Owenka przenoszę na na kolejnego staruszka[/QUOTE] suuuper :Cool!: a ja do mojej piątki dodaję 3 złotóweczki żeby było równo i mamy komplet :) Quote
Zosia123 Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='aronkowa']Witam się u Sylwusia :-) i swoją deklarację 10zł z Olusia/Owenka przenoszę na na kolejnego staruszka[/QUOTE] Super, bardzo dziękuję! :loveu: [quote name='kikou']a ja do mojej piątki dodaję 3 złotóweczki żeby było równo i mamy komplet :)[/QUOTE] kikou :buzi: [quote name='Figunia']Potwierdzam, to będzie stała.:lol:[/QUOTE] Dziękuję :multi: To co, mówicie że mam szukać wolnego dnia na kolejną podróż pod Częstochowę ;) Quote
halszka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ..ale pięknie się dzieje.. :) Sylwus powolutku może się pakować,super :) Quote
kolejna kobietka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Sylwester bedzie mial, dzieki Paulince z fb, wyroznione dzisiaj ogloszenie :multi: Zmienic z Wroclawia na Czestochowe tak? Quote
kolejna kobietka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Juz ma wyroznione :), jak bedzie juz w hoteliku to edytuje opis: Quote
Zosia123 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Juz ma wyroznione :), jak bedzie juz w hoteliku to edytuje opis: Dziękuję! :D Ja w ten weekend na pewno nie pojadę, bo pracuję jutro i pojutrze. Zobaczę jak w następny. Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ale tu sie dzieje :) ciesze sie bardzo, ze Sylwkowi sie uda! Teraz rozumiem ze juz zastanawiacie się nad terminem transportu?? Quote
Zosia123 Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Doda_']Ale tu sie dzieje :) ciesze sie bardzo, ze Sylwkowi sie uda! Teraz rozumiem ze juz zastanawiacie się nad terminem transportu??[/QUOTE] Na razie trochę choruję, ale nad terminem też myślę :) Quote
kolejna kobietka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='halszka']Dzień dobry:) pokazujemy z rana Sylwusia :)[/QUOTE] I z dzisiejszego rana rowniez :) Quote
Zosia123 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='piescofajnyjest']jak to chorujesz????[/QUOTE] No w sumie to nie wiem, co mi jest, jestem w trakcie różnorakich badań. Niewykluczone że to po prostu stres i przepracowanie :) Quote
Recommended Posts