Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']Piekny jest... musimy go intensywnie oglaszac.. A czy ma watek na owczarek.pl?[/QUOTE]

Tak, ma, ale nikt tam nie zagląda... :(

Posted

Aha, ani razu nie spojrzał w obiektyw, to moim zdaniem też bardzo dobrze o nim świadczy :)
A robiłam co mogłam, nawet próbowałam miauczeć :)

Posted

[quote name='Zosia123']Tak, ma, ale nikt tam nie zagląda... :([/QUOTE]

Mam wrazenie, ze wiekszosc uczestnikow Owczarka bryluje teraz na FB, forum czesto jest pustawe.

Posted

Ratując jednego psa nie zmienimy świata...
Ale świat zmieni się dla tego jednego psa...

Nie wiem, kto to powiedział, ale za każdym razem jak to czytam, to łzy cisną mi się do oczu...

Posted

[quote name='Zosia123']Ratując jednego psa nie zmienimy świata...
Ale świat zmieni się dla tego jednego psa...

Nie wiem, kto to powiedział, ale za każdym razem jak to czytam, to łzy cisną mi się do oczu...

ja kiedys to mialam w podpisie. I zaraz znowu sobie dodam...

niestety to prawda ze teraz na forum owczarków zrobilo sie pustawo. Pouciekali na FB.

Posted

[quote name='Zosia123'][FONT=times new roman]237 zł miesięcznie :)[/FONT]

czyli brakuje juz niecale 70 zl ?? :) jesli tak, to mysle ze oneczek moze juz sie pakowac!

Posted

Już 257 zł :D Przed chwilą zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z ofertą deklaracji 20 zł dla Sylwestra :)
To niesamowite, jak ludzie z całej Polski zbiegają się, żeby pomóc jednemu psu :)

Tylko że tak, jak pisałam, zebranie deklaracji na sam hotel to za mało, musimy mieć zapas na weterynarza. Idealnie byłoby zebrać 350 zł miesięcznie.