Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z trwających bazarków na razie jest 130zł, czyli dla Śnieżka przypadnie 65zł, na szczepienie wystarczy.
Miejmy nadzieję, że zadeklarowane na FB wpłaty wpłyną na konto Livki.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Z trwających bazarków na razie jest 130zł, czyli dla Śnieżka przypadnie 65zł, na szczepienie wystarczy.
Miejmy nadzieję, że zadeklarowane na FB wpłaty wpłyną na konto Livki.

Na chwilę obecną oprócz wpłaty Karoliny nie ma innych wpływów na koncie Śnieżka, ale pewnie dziś około południa się to zmieni ;)
Zobaczymy ile się uzbiera i zrobię przelew na konto Sylwii :)

Posted

Już są na koncie Śnieżka pieniążki z bazarku Stachowego Nikaragui - ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Zaraz leci przelew do Sylwii - 200 zł :)

Posted

Livka napisał(a):
Już są na koncie Śnieżka pieniążki z bazarku Stachowego Nikaragui - ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Zaraz leci przelew do Sylwii - 200 zł :)
To dobrze, że nie zgięły na łączach ;)
Szkoda, że nie ma wpłaty z FB za nadanie imienia.

Jutro trzymamy wszyscy kciuki za kastrację.

Posted

Ty$ka napisał(a):
:mdleje: Ale u Was droga kastracja... :( U nas do 100zł. Za tyle małe suki się sterylizuje.

kotkę za 160 sterylizowałam
Śnieżek będzie taniej, ale ile dokładnie jutro się okaże, pewnie 120-130..
jeszcze Tola czeka - ona chyba 200 będzie kosztować

to i tak Kozienice, w Warszawie bym drożej zapłaciła, ale ładnie robią :)

dziękuję za wsparcie :multi:
karmę, na którą wpłaciła Karolina z FB, to jeden worek z tych, co dla moich psów kupowałam wcześniej (w hurtowni wychodzi taniej, niż gdybym miała jeden worek gdzieś zamawiać)

Śnieżek kategoria wagowa - 10 kg, więc je Miniwell :)

jutro przesyłam zdjęcia i teksty do ogłoszeń do Ziutki , więc proszę o wskazania, rady, opisy , bo mój gust specyficzny :evil_lol:

powiem Wam tak, ja tak narzekam, na te finanse, bo faktycznie jest ciężko, ale bez Was to byłoby dopiero.. masakrycznie..
dziękuję

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ja bym pomogła z opisami, ale wiesz jakie one są ;) Dłuuugie :D

dawaj długie :)
jeszcze mam 6 kotów na dt http://www.dogomania.pl/forum/threads/247442-moje-kocie-tymczasy-potrzebna-pomoc-przy-szukaniu-domk%C3%B3w-ogoszenia i Rudolfa w hotelu - http://www.dogomania.pl/forum/threads/248372-Rudolf-pilnie-potrzebne-deklaracje-pilnie-potrzebny-dom , też ogłoszeń potrzebują , więc każda pomoc mi się przyda ;) niczym nie pogardzę ;) zamówione mam pakiety tylko opisy muszę i zdjęcia zapodać :)
i kaido będzie mogła u siebie zaktualizować :)

Posted

tutaj widać jaki jest niewielki: (albo to zdjęcie z onką)

w tytule ogłoszenia proponuję słowo niewielki lub mały, a jako zdjęcie główne - zdjęcie pycholka na trawie, żeby przyciągnąć uwagę. Ale się nie wymądrzam ;)