Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurna, nie mam pojęcia, popatrzę później..

jutro jadę z moją Shirką na operację i będziemy czekać, nie chcę jej zostawiać na noc w klinice
a dzwoniła wczoraj Pani, która podobno od 3 tygodni o Śnieżku myśli i zaprosiła go na kawę :)

Posted

Wieczorem puszczę jakiś przelewik - trochę kaski się nazbierało :)
Specyfikacja jak zawsze na pw ;)
Muszę tylko na wszystkich wątkach pouzupełniać wydatki ... ten ciągły brak czasu ... ehhh :shake:

Posted

bylismy w odwiedzinach u Pauliny, która myśli o adopcji Śnieżka
Śnieżek strasznie spięty.. bardzo nieufny i bojący,
ale Paulina się nie zraża ;)
więc zobaczymy, wysyłam dziś ankietę, jeszcze kilka mam pytań, kilka rzeczy trzeba omówić i zobaczymy :)

Posted

nam już zaufał bezgranicznie, jest nawet taki pieszczoszek rozpuszczony, ale nowi ludzie go niepokoją
jak go Pani głaskała, to się prawie w ścianę wciskał, ale jak między mną i TZem się usadowił, to zaraz bardziej odprężony
więc,czy wyjdzie domek, czy nie wyjdzie, to i tak dobre doświadczenie, może jeszcze w weekend go zabierzemy gdzieś, do rodziców może..
żeby się trochę socjalizował..

Posted

a Śnieżkowi ciepło, ładną ma sierść, nawet myśleliśmy, czy aby nie kupić ubranka, ale nam odradzili, bo on nawet brzuszek ma zarośnięty i nie marznie wcale, zresztą nie siedzi na dworze, tylko biega jak oszalały :D

Posted

Z ubrankami dla psów to moim zdaniem przesada. Dawniej nikomu to do głowy nawet nie przychodziło i dobrze miały. Nie uczłowieczajmy psiaków na siłę.

Trzymam dalej kciuki za domek. Jeśli dom będzie dobry to ośmieli się kawaler na pewno dość szybko.