phase Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ja za kubrakami jestem, swojej Żabie kupiłam; przynajmniej na normalny spacer można z nią iść do lasu a nie 5 min i do domu.. Ale każdy ma swoje zdanie i je szanuję. Jedynie oczywiście trzeba mieć co do tego ubierania umiar. Śnieżek gorący chłopak! :) Quote
NikaEla Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='phase'] Ale każdy ma swoje zdanie i je szanuję. Jedynie oczywiście trzeba mieć co do tego ubierania umiar. :)[/QUOTE]Ostatnio widziałam bernardyna w ubranku. :mdleje: Moja psica na szczęście dobrze znosi i silne mrozy i upały. Quote
sylwija Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 przegięcie z bernardynem, ale może chory, może musi ja mam ubranko dla mojego Lemika, bo jest bardzo delikatny i już niestety stareńki, no i Tola koniecznie musi na dworze, bo po prostu bardzo marznie, cała się trzęsła.. [quote name='phase'] Śnieżek gorący chłopak! :smile:[/QUOTE] bo w nim pólnocniak siedzi ;) Quote
sylwija Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 już tylko do 21ej można licytować zapraszamy na bazarek - https://www.facebook.com/events/248763188616513/?source=1 Quote
NikaEla Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Zaproszę na bazarek dla Rudolfa i Baloniarek (w podpisie) , na pewno Śnieżek nie będzie miał mi za złe ;) Quote
phase Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Nikaragua']Ostatnio widziałam bernardyna w ubranku. :mdleje: [/QUOTE] O Boże.... :shake: Szczerze - nawet nie umiem sobie tego wyobrazić... Quote
sylwija Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='phase']O Boże.... :shake: Szczerze - nawet nie umiem sobie tego wyobrazić...[/QUOTE] Tymon wielki, teraz futrzasty , chodził w ubranku, bo był chory i ogolony, może temu bernardynowi też coś dolega, dlatego musi.. [quote name='Nikaragua']Wspaniały wynik bazarku na FB :)[/QUOTE] Świetny :) powinny na konto Stowarzyszenia Help Animals wpływać teraz pieniążki z info, ze dla Śnieżka i Rudolfa :) Quote
sylwija Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 kupiłam karmę: dla Toli i Śnieżka - Festival - 116 (czyli Śnieżek 58) Quote
sylwija Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 wczoraj kota znalazłam domowego, chorego, zaniedbanego - https://www.facebook.com/events/1405335519716648/?source=1 każda pomoc potrzeba, więc proszę o udostępnianie :( Quote
sylwija Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 a jak się nic nie zmieni, to Śnieżek się będzie pakował do domku :) Quote
NikaEla Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='sylwija']a jak się nic nie zmieni, to Śnieżek się będzie pakował do domku :)[/QUOTE]:B-fly::kciuki: Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='sylwija']a jak się nic nie zmieni, to Śnieżek się będzie pakował do domku :)[/QUOTE] Zatem niech się nie zmienia! kciuki trzymam :) Quote
phase Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='sylwija']a jak się nic nie zmieni, to Śnieżek się będzie pakował do domku :)[/QUOTE] :multi: :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Nikaragua']Kiedy Śnieżek miałby zmieniać dom?[/QUOTE] Z tego co mi się zdaje to w sobotę ;) Quote
sylwija Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 tak na sobotę się umawiamy.. ciekawe, jak będzie..znaczy, jak się przyjdzie rozstawać, jak Śnieżek się zachowa musi zaakceptować zmianę Quote
sylwija Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 dokładnie Jutro Śnieżek zamieszka na warszawskim Mokotowie Quote
NikaEla Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Livka']I jak rozstanie ?[/QUOTE] no właśnie??? [quote name='Livka']Uzupełniłam wydatki.[/QUOTE] po bazarku z FB powinno być na zero :) Quote
Recommended Posts