NikaEla Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Z trwających bazarków na razie jest 130zł, czyli dla Śnieżka przypadnie 65zł, na szczepienie wystarczy. Miejmy nadzieję, że zadeklarowane na FB wpłaty wpłyną na konto Livki. Quote
Livka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Nikaragua napisał(a):Z trwających bazarków na razie jest 130zł, czyli dla Śnieżka przypadnie 65zł, na szczepienie wystarczy. Miejmy nadzieję, że zadeklarowane na FB wpłaty wpłyną na konto Livki. Na chwilę obecną oprócz wpłaty Karoliny nie ma innych wpływów na koncie Śnieżka, ale pewnie dziś około południa się to zmieni ;) Zobaczymy ile się uzbiera i zrobię przelew na konto Sylwii :) Quote
Livka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Śnieżek ślicznie dziękuje za wpłaty Nikaragui i Liwii B. :Rose: Quote
mari23 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Nikaragua napisał(a):Zaglądam wieczorową porą do Śnieżka a ja nocną porą zaglądam... Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 a Śnieżek mroźnym porankiem ;) biedaczek jeszcze nie wie, że w piątek kastracja.. ;) i całkiem on rasowy, czyż nie? Quote
Aldrumka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Śniezek cudny, ale ile tych rudych piękności do Ciebie na Sylwestra przybyło ;) Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 i tak rodzinka pomniejszona, była mam i 4 szczeniaki, 2 na szczęście ma już domki - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247772-Potrzebna-pomoc-Tola-z-sad%C3%B3w-ze-szczeniakami-z-nory Quote
sylwija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 trochę się robi niewesoło, jutro kastracja, koszt ok. 150 (pewnie mniej trochę) .. Śnieżek się oczywiście nie przejmuje, jak widać ;) Quote
NikaEla Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wczoraj posłałam z bazarku Stachowego 100zł (50 dla Toli i 50 dla Śnieżka) Quote
Livka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Już są na koncie Śnieżka pieniążki z bazarku Stachowego Nikaragui - ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Zaraz leci przelew do Sylwii - 200 zł :) Quote
Ty$ka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 :mdleje: Ale u Was droga kastracja... :( U nas do 100zł. Za tyle małe suki się sterylizuje. Quote
NikaEla Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Livka napisał(a):Już są na koncie Śnieżka pieniążki z bazarku Stachowego Nikaragui - ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Zaraz leci przelew do Sylwii - 200 zł :)To dobrze, że nie zgięły na łączach ;) Szkoda, że nie ma wpłaty z FB za nadanie imienia. Jutro trzymamy wszyscy kciuki za kastrację. Quote
sylwija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Ty$ka napisał(a)::mdleje: Ale u Was droga kastracja... :( U nas do 100zł. Za tyle małe suki się sterylizuje. kotkę za 160 sterylizowałam Śnieżek będzie taniej, ale ile dokładnie jutro się okaże, pewnie 120-130.. jeszcze Tola czeka - ona chyba 200 będzie kosztować to i tak Kozienice, w Warszawie bym drożej zapłaciła, ale ładnie robią :) dziękuję za wsparcie :multi: karmę, na którą wpłaciła Karolina z FB, to jeden worek z tych, co dla moich psów kupowałam wcześniej (w hurtowni wychodzi taniej, niż gdybym miała jeden worek gdzieś zamawiać) Śnieżek kategoria wagowa - 10 kg, więc je Miniwell :) jutro przesyłam zdjęcia i teksty do ogłoszeń do Ziutki , więc proszę o wskazania, rady, opisy , bo mój gust specyficzny :evil_lol: powiem Wam tak, ja tak narzekam, na te finanse, bo faktycznie jest ciężko, ale bez Was to byłoby dopiero.. masakrycznie.. dziękuję Quote
Ty$ka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja bym pomogła z opisami, ale wiesz jakie one są ;) Dłuuugie :D Quote
mari23 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 sharka napisał(a):Pozdrawiam białe i rude piękności :) i ja się przyłączam do pozdrowień dla Śnieżka i Toli z dzieciaczkami :) Quote
sylwija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Ty$ka napisał(a):Ja bym pomogła z opisami, ale wiesz jakie one są ;) Dłuuugie :D dawaj długie :) jeszcze mam 6 kotów na dt http://www.dogomania.pl/forum/threads/247442-moje-kocie-tymczasy-potrzebna-pomoc-przy-szukaniu-domk%C3%B3w-ogoszenia i Rudolfa w hotelu - http://www.dogomania.pl/forum/threads/248372-Rudolf-pilnie-potrzebne-deklaracje-pilnie-potrzebny-dom , też ogłoszeń potrzebują , więc każda pomoc mi się przyda ;) niczym nie pogardzę ;) zamówione mam pakiety tylko opisy muszę i zdjęcia zapodać :) i kaido będzie mogła u siebie zaktualizować :) Quote
sharka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 tutaj widać jaki jest niewielki: (albo to zdjęcie z onką) w tytule ogłoszenia proponuję słowo niewielki lub mały, a jako zdjęcie główne - zdjęcie pycholka na trawie, żeby przyciągnąć uwagę. Ale się nie wymądrzam ;) Quote
sylwija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 sharka napisał(a):. Ale się nie wymądrzam ;-) 'wymądrzanie' mile widziane :) Ty$ka napisał(a):Ok, to jutro nad tym przysiądę :). super :) Quote
Recommended Posts