Jump to content
Dogomania

Jestem Pudlisia i mam juz swoj wymarzony domek -u Dorothy !!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Tak, o takim rozwiązaniu myślałam. Ale to jest podwójna praca dla Ciebie, więc nie wiem, czy to jest do zrobienia.[/QUOTE]
Wszystko jest do zrobienia :)Jutro...znaczy się dzisiaj wystawię ale po południu bo przed mają wlecieć goście...i to chyba z zaproszenie na ślub :roll:a ja goła jak mysz kościelna jestem:p

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Dorothy']nie ma ekg
tylko ksiazeczka i badania labo te same co tu na watku
i swiaddectwo szczepienia[/QUOTE]

kurcze Kiero mowila,ze znalazla i sa takie wykresy /czyli ekg/ moze sie pomylila...

[quote name='b-b']Wszystko jest do zrobienia :)Jutro...znaczy się dzisiaj wystawię ale po południu bo przed mają wlecieć goście...i to chyba z zaproszenie na ślub :roll:a ja goła jak mysz kościelna jestem:p[/QUOTE]

mi tez sie szykuje zaprosznie na slub chrzesniaka.../on ma kasy jak lodu.../co Mu dac :p:oops:

na koncie z dn. 24/1 wplata od Poker -30 zl.dla Pudlisi - serdeczne dzieki :loveu:

Edited by beataczl
Posted

Robię bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250557-robi-się?p=21808844#post21808844[/URL]
Anulę będę prosiła o podanie cen CW i KT :)

Posted

[quote name='b-b']Robię bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250557-robi-się?p=21808844#post21808844[/URL]
Anulę będę prosiła o podanie cen CW i KT :)[/QUOTE]
Zaraz wysyłam pw z cenami...:smile:

Posted

[quote name='b-b']Robię bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250557-robi-się?p=21808844#post21808844[/URL]
Anulę będę prosiła o podanie cen CW i KT :)[/QUOTE]

Cioteczko b-b może wklej zdjęcia używając linków z mojego PW (przekopiuj adres zdjęcia i wklej na dogo jako zdjęcie), bo chyba zgrałaś na swój komputer zdjęcia z mojego PW i je potem wgrałaś na inny serwer, co spowodowało pogorszenie jakości zdjęć. :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Cioteczko b-b może wklej zdjęcia używając linków z mojego PW (przekopiuj adres zdjęcia i wklej na dogo jako zdjęcie), bo chyba zgrałaś na swój komputer zdjęcia z mojego PW i je potem wgrałaś na inny serwer, co spowodowało pogorszenie jakości zdjęć. :)[/QUOTE]
Zdjęcia są Twoje tylko 4 albo 5 musiałam na nowo wgrać bo zmieniałam im rozmiar - miały za duży :)

Bazarek już ruszył:)

Posted

[quote name='b-b']Zdjęcia są Twoje tylko 4 albo 5 musiałam na nowo wgrać bo zmieniałam im rozmiar - miały za duży :)

Bazarek już ruszył:)[/QUOTE] Dzięki :)
PS właśnie przeczytałam, że od 1 lutego Poczta Polska zmienia ceny listów. List polecony ekonomiczny będzie kosztował 4,20zł, a polecony priorytetowy 5,50zł. Trzeba będzie wprowadzić nowe ceny przesyłek na bazarku :/

Posted

[quote name='Gosiapk']Dzięki :)
PS właśnie przeczytałam, że od 1 lutego Poczta Polska zmienia ceny listów. List polecony ekonomiczny będzie kosztował 4,20zł, a polecony priorytetowy 5,50zł. Trzeba będzie wprowadzić nowe ceny przesyłek na bazarku :/[/QUOTE]
O matko znowu?!:placz:
Nie wiem jak u Was na pocztach ale u mnie 3-4 kasy a jeden góra 2 ludzi w okienku siedzi... i wszystko taaaaaaak wolno robią :/
Gosiu o cena za wysyłkę jeszcze nie pisałam:)

Posted

[quote name='Gosiapk']Dzięki :)
PS właśnie przeczytałam, że od 1 lutego Poczta Polska zmienia ceny listów. List polecony ekonomiczny będzie kosztował 4,20zł, a polecony priorytetowy 5,50zł. Trzeba będzie wprowadzić nowe ceny przesyłek na bazarku :/[/QUOTE]
No to całkiem nieźle!:cool3: A nie wiesz,czy paczki też?

Posted

[quote name='b-b']O matko znowu?!:placz:
Nie wiem jak u Was na pocztach ale u mnie 3-4 kasy a jeden góra 2 ludzi w okienku siedzi... i wszystko taaaaaaak wolno robią :/
Gosiu o cena za wysyłkę jeszcze nie pisałam:)[/QUOTE]

podobnie ;)
podwyzka jak co roku tradycyjnie
zabieram w sygnaturke link do bazarku ...:)

Posted

[quote name='Bogusik']Powysyłałam ok.50 zaproszeń na bazarek i będę dalej rozsyłać...:smile:[/QUOTE]
Bogusiu kochana bardzo dziękuję ale ja właśnie wysyłam na dwa swoje bazarki :)

Posted

[quote name='b-b']Bogusiu kochana bardzo dziękuję ale ja właśnie wysyłam na dwa swoje bazarki :)[/QUOTE]
Ok, ja i tak strzeliłam gafę,bo nie podałam linka do bazarku...:oops: Co nagle,to po diable,jak mówi mądre polskie przysłowie...

Posted

[quote name='Bogusik']Ok, ja i tak strzeliłam gafę,bo nie podałam linka do bazarku...:oops: Co nagle,to po diable,jak mówi mądre polskie przysłowie...[/QUOTE]
:)
Nic się nie stało :) Cioteczki teraz dostaną :)

Posted

[quote name='Bogusik']Powysyłałam ok.50 zaproszeń na bazarek i będę dalej rozsyłać...:smile:[/QUOTE] Super :)

[quote name='Bogusik']Ok, ja i tak strzeliłam gafę,bo nie podałam linka do bazarku...:oops: Co nagle,to po diable,jak mówi mądre polskie przysłowie...[/QUOTE] O qurcze, cała robota na nic.

Posted

[quote name='Gosiapk']Tu lepsza wiadomość, bo paczki... o dziwo... tanieją :o o 2-3 złote.[/QUOTE]
No to chociaż tyle dobrze!

Jak tam nasza czarnulka?:)

Posted

[quote name='b-b']No to chociaż tyle dobrze!

Jak tam nasza czarnulka?:)[/QUOTE]

pewnie ma sie dobrze :)

Dorothy nie wchodzi, ...na fejsie czytalam,ze Malwa odeszla dzis :(
[*]

Posted

[quote name='b-b']Zdjęcia są Twoje tylko 4 albo 5 musiałam na nowo wgrać bo zmieniałam im rozmiar - miały za duży :)

Bazarek już ruszył:)[/QUOTE]

Widzę, że pierwszy bazarek dla Pudlisi już ruszył :multi:

Paczka z moimi fantami jest w drodze do b-b,
zapłaciłam na poczcie 18 zł, to mój dodatkowy wkład w bazarek ;)

[B]Dprothy, bardzo współczuję z powodu Malwy :-([/B]

Posted

[quote name='Ewanka'](...)
(...)[/QUOTE] Następnym razem zamów kuriera do domu ( [url]http://sendpoint.pl/index/index/prow/kurierem[/url] ) zapłacisz ok. 14zł i nie będziesz musiała nosić ciężkich paczek na pocztę. :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Następnym razem zamów kuriera do domu ( [URL]http://sendpoint.pl/index/index/prow/kurierem[/URL] ) zapłacisz ok. 14zł i nie będziesz musiała nosić ciężkich paczek na pocztę. :)[/QUOTE]

Masz rację, dzięki za informację :) ... paczka ważyła ok. 6 kg

Posted

[quote name='Gosiapk']Następnym razem zamów kuriera do domu ( [URL]http://sendpoint.pl/index/index/prow/kurierem[/URL] ) zapłacisz ok. 14zł i nie będziesz musiała nosić ciężkich paczek na pocztę. :)[/QUOTE]

[quote name='Ewanka']Masz rację, dzięki za informację :) ... paczka ważyła ok. 6 kg[/QUOTE]

i mi sie przyda taka informacja ,nie moge tachac ...lo matko 6 kg!:-o

Posted

[quote name='beataczl']pewnie ma sie dobrze :)

Dorothy nie wchodzi, ...na fejsie czytalam,ze Malwa odeszla dzis :(
[*][/QUOTE]
Szkoda...

[quote name='Ewanka']Widzę, że pierwszy bazarek dla Pudlisi już ruszył :multi:

Paczka z moimi fantami jest w drodze do b-b,

[B]Dprothy, bardzo współczuję z powodu Malwy :-([/B][/QUOTE]

Chciałam właśnie napisać, że paczka w drodze :)

[B]W woli jeszcze wyjaśnień dotyczących bazarku[/B].
Beataczl bierze na swoje konto wpłaty z bazarku a później rozliczy się z kosztów wysyłki i kopert z Gosiapk bo cioteczka Anula sama wysyła PW do kupujących i bierze wpłaty na swoje konto a po zakończeniu bazarku wpłaci za fanty cioteczce beataczl :)
Chwilowo to wszystko :)

Muszę poczytać. Ciekawe czy na cały kraj działa czy tylko u Was :)

Posted

Ten kurier to KE-x (właścicielem jest Kolporter bodajże) działa w całym kraju. Przyjeżdżają do domu, paczkę zabierają, a na drugi dzień dociera do adresata. Jedna paczka do 30kg kosztuje niecałe 14zł, musi być tylko w kartonie, bo nieregularne kształty przesyłki są inaczej liczone. Korzystam z ich usług od ponad 2 lata i nigdy nie było problemu. Wpisujecie wymagane informacje, płacicie przelewem online, na konto e-mail przychodzi list przewozowy (z danymi adresata, nadawcy, kod kreskowy, waga itp.), drukujecie to i przyklejacie na paczce, na drugi dzień miły pan przyjeżdża po paczkę. Koniec :)