joteska Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Przyszła dziś wpłata od beki 50zł, bardzo dziekujemy :) , wpisuje do cegiełki bazarku nr 1 by było łatwiej rozliczyć Quote
*Gajowa* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Piękna z niej psina, co za kreatura ją wyrzuciła. Trzymam kciuki za zdrowie suni. Quote
kama210 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='Raczyna']szkoda że to tak daleko ode mnie... jeszcze konsultacje w Wawie! gdybym chociaż miała samochód :/[/QUOTE] Raczyna - a miałabyś jakąś propozycję dla Nuki . transport niekiedy to mniejszy problem jak pies ma miec dobre warunki [quote name='Marycha35']Sunieczka pałaszuje siemię ????[/QUOTE] skończyło się, musze dzisiaj dokupić [quote name='DONnka'][B]Kama210[/B], a ile płacicie miesięcznie za hotelik ??? Czy domowe DT musiałoby być w Waszej okolicy ? I czy Nuka zaakceptowałaby kota i starego, niewielkiego rezydenta ? No i jest jeszcze jeden minus - DT niezmotoryzowane i na odludziu :roll:[/QUOTE] DONka cena 450 zł z karmą . co do DT - a co ja mam powiedzieć ? - każdy zna sytuacje suni i wszystkie problemy DT nie musiałoby być w naszej okolicy [B]ale dopóki dr Jagielski nie wyda "werdyktu" nii moze byc w miejscu gdzie nie bedzie mozna potem znaleźć dojazdu lub osoby która dowiezie z tego miejsca , [/B] ja już na 70 % mam załatwioną osobę na kolejny transport z moich okolic - DO POTWIERDZENIA za tydzien , albo ponownie oferują pomoc Magda z Łukaszem , NIE mam pojęcia czy Nuka zaakceptuje rezydentów , a zwłaszcza kota , to tez zależy od postawy tej osoby i tych zwierząt , pisałam jak Nuka reaguje na psy - chyba im mniejszy tym bardziej pyskata, ale obecnie to cholera wie tak na 100 % , na wybiegu była z dwoma dużymi psami sprawdzana - ale pod kontrolą , _____________________ miałam telefon z hotelu - Nuka dostała biegunki - zgodnie z zaleceniami dr Jagielskiego odstawiony Opocan Quote
MALWA Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Witam, przyszłam z bazarku Kamy i Tianku. Strasznie biedna sunia............. Czy ona ma jakies "swoje" pieniądze? Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia...... Może jakiś bazarek cegiełkowy by pomógł? Quote
Tianku Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='MALWA']Witam, przyszłam z bazarku Kamy i Tianku. Strasznie biedna sunia............. Czy ona ma jakies "swoje" pieniądze? Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia...... Może jakiś bazarek cegiełkowy by pomógł?[/QUOTE] wpłaty i wydatki są zanotowane na 4 stronie w 94 poście chyba :roll: Quote
a-tka Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 MALWA,szykuje się malutki bazarek dla Nuki pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego na owczarku.pl,mam kilka rzeczy,które wystawię,kilka fantów obiecała i owczarkowa DONnka,już teraz serdecznie cioteczki zapraszam! Quote
kama210 Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 na razie sie zapowiada że dzieki poprzednim wpłatom i bazarkom Nuka uzbiera na kolejna wizytę , chyba - bo nie wiem ile ona wyniesie /na pewno nie mniej niż 150 zł , a reszta zależy ile zdjęć rtg będzie miała robione u dr Jgielskiego i co jeszcze , np. biopsja czy nie , wiec biorę poprawkę że wizyta moze byc i 300 zł / rozliczenie dokładne pożniej bo musze wymyslec nowe ogłoszenia dla Władka co rok szuka domu , a pies starszy wiec wiadomo jak jest :( gorzej z hotelem i paliwem na transport Quote
MALWA Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='kama210']na razie sie zapowiada że dzieki poprzednim wpłatom i bazarkom Nuka uzbiera na kolejna wizytę , chyba - bo nie wiem ile ona wyniesie /na pewno nie mniej niż 150 zł , a reszta zależy ile zdjęć rtg będzie miała robione u dr Jgielskiego i co jeszcze , np. biopsja czy nie , wiec biorę poprawkę że wizyta moze byc i 300 zł / rozliczenie dokładne pożniej bo musze wymyslec nowe ogłoszenia dla Władka co rok szuka domu , a pies starszy wiec wiadomo jak jest :( gorzej z hotelem i paliwem na transport[/QUOTE] To reasumując bazarek cegiełkowy jest wskazany. Zrobie wieczorem, późnym wieczorem. Quote
joteska Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='a-tka']MALWA,szykuje się malutki bazarek dla Nuki pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego na owczarku.pl,mam kilka rzeczy,które wystawię,kilka fantów obiecała i owczarkowa DONnka,już teraz serdecznie cioteczki zapraszam![/QUOTE] a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :) Quote
MALWA Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Bazarek dla Nuki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250298-CEGIEŁKOWY-Z-NAGRODĄ-DLA-NUKI-Z-PODEJRZENIEM-RAKA-ŁAPY-do-31-01-g-22-00?p=21771948#post21771948[/URL] Proszę o podanie, czy konto do wplaty to te samo, na które płaciłam za fanty bazarkowe? Quote
a-tka Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='joteska']a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :)[/QUOTE] O,to fantów byśmy miały sporo,ja coś z włóczki dorzucę,a i parę książek ciekawych mam!:lol: Quote
MALWA Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Na bazarku cegiełkowym sprzedałam juz cegiełki za 55 zł......... Quote
MALWA Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Co u Nuki? Jak ona sie czuje? Czy ta łapa ją boli ? Quote
dor_cia Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='joteska']a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :)[/QUOTE] Tak, chętnie przekażę na bazarek 1 kalendarz owczarkowy :lol: dla chętnych, którzy spóźnili się z zamówieniem to chyba ostatnia szansa na zdobycie owczarkowych pycholi. Widziałam, że w styczniowym głosowaniu krakvetu wystartowała Grupa wolontariacka Bezdomniaki Szydłowieckie, Kama, czy to Wy? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17281[/URL] Jeśli tak to trzeba nagłośnić, żeby zgarnąć wygraną ;) Quote
MALWA Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Kama - podaj mi proszę konto, jakie maqm wysyłać na bazarku cegiełkowym. Quote
kama210 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 (edited) jestem dopiero teraz , dzisiaj dzień masakra , dzika suka rodząca w lesie szczeniaki , ślepy miot , dwie kolejne bidy w Punkcie Przetrzymań - nieradzące sobie w kojcu , wystraszone, wylęknione , jedna w mega ciązy , na poniedziałek umówiona sterylizacja aborcyjna .. [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/368x368q90/542/nhry.jpg[/IMG] ................. dajcie mi chwilę .. zaraz wszystko podam Edited January 17, 2014 by kama210 Quote
kama210 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 [quote name='MALWA']Bazarek dla Nuki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250298-CEGIEŁKOWY-Z-NAGRODĄ-DLA-NUKI-Z-PODEJRZENIEM-RAKA-ŁAPY-do-31-01-g-22-00?p=21771948#post21771948[/URL] Proszę o podanie, czy konto do wplaty to te samo, na które płaciłam za fanty bazarkowe?[/QUOTE] [quote name='MALWA']Kama - podaj mi proszę konto, jakie maqm wysyłać na bazarku cegiełkowym.[/QUOTE] dziekuję za zorganizowanie bazarku , cegiełki z tego bazarku poproszę na konto Fundacji - musimy oprócz badań uzbierać na opłate hoteliku - obyt w hotelu będzie normalnie faktura przelewowa [B]MALWA wstaw ten nr konta na 1 stronę bazarku [/B] Fundacja "Ocalmy od Zapomnienia" 68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 - Millenium Bank tytuł: DAROWIZNA na cele statutowe - [B]NUKA + nick z dogo[/B] siedziba Fundacji: 26 500 Szydłowiec ul. Jachowskiego 14 lok.14 IBAN : PL68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 Kod BIC/SWIFT Banku Millennium: BIGBPLPW PayPal: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - NUKA + nick z dogo [quote name='dor_cia']Tak, chętnie przekażę na bazarek 1 kalendarz owczarkowy :lol: dla chętnych, którzy spóźnili się z zamówieniem to chyba ostatnia szansa na zdobycie owczarkowych pycholi. Widziałam, że w styczniowym głosowaniu krakvetu wystartowała Grupa wolontariacka Bezdomniaki Szydłowieckie, Kama, czy to Wy? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17281[/URL] Jeśli tak to trzeba nagłośnić, żeby zgarnąć wygraną ;)[/QUOTE] [B]tak to my :) prosimy bardzo o głosy [/B]w KRAKVET Quote
MALWA Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='kama210']dziekuję za zorganizowanie bazarku , cegiełki z tego bazarku poproszę na konto Fundacji - musimy oprócz badań uzbierać na opłate hoteliku - obyt w hotelu będzie normalnie faktura przelewowa [B]MALWA wstaw ten nr konta na 1 stronę bazarku [/B] Fundacja "Ocalmy od Zapomnienia" 68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 - Millenium Bank tytuł: DAROWIZNA na cele statutowe - [B]NUKA + nick z dogo[/B] siedziba Fundacji: 26 500 Szydłowiec ul. Jachowskiego 14 lok.14 IBAN : PL68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 Kod BIC/SWIFT Banku Millennium: BIGBPLPW PayPal: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - NUKA + nick z dogo [/QUOTE] Ok, zaraz wstawiam. Mam już sprzedane cegiełki za 80 zł! Yupppppi! Quote
kama210 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 jestem w kontakcie @ z dr Jagielskim - zleży mu mu by Nuka przyjmowała dalej Opocan nawet w mniejszej dawce , ma do serii leków dorzucony kolejny przeciwbiegunkowy , zaraz kolejny wypad do apteki i dostawa do hotelu :P Quote
MALWA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='kama210']jestem w kontakcie @ z dr Jagielskim - zleży mu mu by Nuka przyjmowała dalej Opocan nawet w mniejszej dawce , ma do serii leków dorzucony kolejny przeciwbiegunkowy , zaraz kolejny wypad do apteki i dostawa do hotelu :P[/QUOTE] A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego? Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ? Quote
madzix79 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nuka konsultowana jest teraz z dr. Jagielskim drogą e-mailową, ze względu na fakt, iż dostała biegunkę(dr.prosił o kontakt w takim przypadku), Natomiast kolejna wizyta ustalona jest na 29stycznia. Trzymajmy kciuki , aby było dobrze! Pozdrawiam Wszystkie Panie kibicujące Nuczce :) [quote name='MALWA']A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego? Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ?[/QUOTE] Quote
taks Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='MALWA']A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego? Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ?[/QUOTE] Malwuniu wszystko ze szczegółami jest opisane przez Kama210 na tym wątku 1-2 strony wczesniej ( np post 95 z opisem wizyty u weta) mysle że najlepiej jak sie tam cofniesz to przeczytasz bo nie ma chyba sensu powtarzać wszystkiego ;) Quote
MALWA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='madzix79']Nuka konsultowana jest teraz z dr. Jagielskim drogą e-mailową, ze względu na fakt, iż dostała biegunkę(dr.prosił o kontakt w takim przypadku), Natomiast kolejna wizyta ustalona jest na 29stycznia. Trzymajmy kciuki , aby było dobrze! Pozdrawiam Wszystkie Panie kibicujące Nuczce :)[/QUOTE] [quote name='taks']Malwuniu wszystko ze szczegółami jest opisane przez Kama210 na tym wątku 1-2 strony wczesniej ( np post 95 z opisem wizyty u weta) mysle że najlepiej jak sie tam cofniesz to przeczytasz bo nie ma chyba sensu powtarzać wszystkiego ;)[/QUOTE] Dziękuję :lol: Quote
Recommended Posts