Jump to content
Dogomania

Nuka z E7 , podejrzenie raka łapy– ma DOM - trzymajcie kciuki .Nuka dziekuje WAM .

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Raczyna']szkoda że to tak daleko ode mnie...

jeszcze konsultacje w Wawie!
gdybym chociaż miała samochód :/[/QUOTE]

Raczyna - a miałabyś jakąś propozycję dla Nuki .
transport niekiedy to mniejszy problem jak pies ma miec dobre warunki

[quote name='Marycha35']Sunieczka pałaszuje siemię ????[/QUOTE]

skończyło się, musze dzisiaj dokupić

[quote name='DONnka'][B]Kama210[/B], a ile płacicie miesięcznie za hotelik ???
Czy domowe DT musiałoby być w Waszej okolicy ?
I czy Nuka zaakceptowałaby kota i starego, niewielkiego rezydenta ?
No i jest jeszcze jeden minus - DT niezmotoryzowane i na odludziu :roll:[/QUOTE]

DONka cena 450 zł z karmą .

co do DT - a co ja mam powiedzieć ? - każdy zna sytuacje suni i wszystkie problemy

DT nie musiałoby być w naszej okolicy [B]ale dopóki dr Jagielski nie wyda "werdyktu" nii moze byc w miejscu gdzie nie bedzie mozna potem znaleźć dojazdu lub osoby która dowiezie z tego miejsca , [/B]

ja już na 70 % mam załatwioną osobę na kolejny transport z moich okolic - DO POTWIERDZENIA za tydzien , albo ponownie oferują pomoc Magda z Łukaszem ,

NIE mam pojęcia czy Nuka zaakceptuje rezydentów , a zwłaszcza kota , to tez zależy od postawy tej osoby i tych zwierząt ,
pisałam jak Nuka reaguje na psy - chyba im mniejszy tym bardziej pyskata,
ale obecnie to cholera wie tak na 100 % ,
na wybiegu była z dwoma dużymi psami sprawdzana - ale pod kontrolą ,

miałam telefon z hotelu - Nuka dostała biegunki - zgodnie z zaleceniami dr Jagielskiego odstawiony Opocan

Posted

Witam,

przyszłam z bazarku Kamy i Tianku.

Strasznie biedna sunia.............

Czy ona ma jakies "swoje" pieniądze? Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia......

Może jakiś bazarek cegiełkowy by pomógł?

Posted

[quote name='MALWA']Witam,

przyszłam z bazarku Kamy i Tianku.

Strasznie biedna sunia.............

Czy ona ma jakies "swoje" pieniądze? Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia......

Może jakiś bazarek cegiełkowy by pomógł?[/QUOTE]

wpłaty i wydatki są zanotowane na 4 stronie w 94 poście chyba :roll:

Posted

MALWA,szykuje się malutki bazarek dla Nuki pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego na owczarku.pl,mam kilka rzeczy,które wystawię,kilka fantów obiecała i owczarkowa DONnka,już teraz serdecznie cioteczki zapraszam!

Posted

na razie sie zapowiada że dzieki poprzednim wpłatom i bazarkom Nuka uzbiera na kolejna wizytę , chyba - bo nie wiem ile ona wyniesie /na pewno nie mniej niż 150 zł , a reszta zależy ile zdjęć rtg będzie miała robione u dr Jgielskiego i co jeszcze , np. biopsja czy nie , wiec biorę poprawkę że wizyta moze byc i 300 zł /

rozliczenie dokładne pożniej bo musze wymyslec nowe ogłoszenia dla Władka co rok szuka domu , a pies starszy wiec wiadomo jak jest :(

gorzej z hotelem i paliwem na transport

Posted

[quote name='kama210']na razie sie zapowiada że dzieki poprzednim wpłatom i bazarkom Nuka uzbiera na kolejna wizytę , chyba - bo nie wiem ile ona wyniesie /na pewno nie mniej niż 150 zł , a reszta zależy ile zdjęć rtg będzie miała robione u dr Jgielskiego i co jeszcze , np. biopsja czy nie , wiec biorę poprawkę że wizyta moze byc i 300 zł /

rozliczenie dokładne pożniej bo musze wymyslec nowe ogłoszenia dla Władka co rok szuka domu , a pies starszy wiec wiadomo jak jest :(

gorzej z hotelem i paliwem na transport[/QUOTE]

To reasumując bazarek cegiełkowy jest wskazany.

Zrobie wieczorem, późnym wieczorem.

Posted

[quote name='a-tka']MALWA,szykuje się malutki bazarek dla Nuki pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego na owczarku.pl,mam kilka rzeczy,które wystawię,kilka fantów obiecała i owczarkowa DONnka,już teraz serdecznie cioteczki zapraszam![/QUOTE]

a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :)

Posted

Bazarek dla Nuki:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250298-CEGIEŁKOWY-Z-NAGRODĄ-DLA-NUKI-Z-PODEJRZENIEM-RAKA-ŁAPY-do-31-01-g-22-00?p=21771948#post21771948[/URL]

Proszę o podanie, czy konto do wplaty to te samo, na które płaciłam za fanty bazarkowe?

Posted

[quote name='joteska']a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :)[/QUOTE]

O,to fantów byśmy miały sporo,ja coś z włóczki dorzucę,a i parę książek ciekawych mam!:lol:

Posted

[quote name='joteska']a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :)[/QUOTE]
Tak, chętnie przekażę na bazarek 1 kalendarz owczarkowy :lol: dla chętnych, którzy spóźnili się z zamówieniem to chyba ostatnia szansa na zdobycie owczarkowych pycholi.

Widziałam, że w styczniowym głosowaniu krakvetu wystartowała Grupa wolontariacka Bezdomniaki Szydłowieckie, Kama, czy to Wy?
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17281[/URL]
Jeśli tak to trzeba nagłośnić, żeby zgarnąć wygraną ;)

Posted (edited)

jestem dopiero teraz ,

dzisiaj dzień masakra ,
dzika suka rodząca w lesie szczeniaki , ślepy miot ,
dwie kolejne bidy w Punkcie Przetrzymań - nieradzące sobie w kojcu , wystraszone, wylęknione , jedna w mega ciązy , na poniedziałek umówiona sterylizacja aborcyjna ..

[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/368x368q90/542/nhry.jpg[/IMG]
.................

dajcie mi chwilę .. zaraz wszystko podam

Edited by kama210
Posted

[quote name='MALWA']Bazarek dla Nuki:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250298-CEGIEŁKOWY-Z-NAGRODĄ-DLA-NUKI-Z-PODEJRZENIEM-RAKA-ŁAPY-do-31-01-g-22-00?p=21771948#post21771948[/URL]

Proszę o podanie, czy konto do wplaty to te samo, na które płaciłam za fanty bazarkowe?[/QUOTE]

[quote name='MALWA']Kama - podaj mi proszę konto, jakie maqm wysyłać na bazarku cegiełkowym.[/QUOTE]

dziekuję za zorganizowanie bazarku ,
cegiełki z tego bazarku poproszę na konto Fundacji - musimy oprócz badań uzbierać na opłate hoteliku - obyt w hotelu będzie normalnie faktura przelewowa

[B]MALWA wstaw ten nr konta na 1 stronę bazarku [/B]

Fundacja "Ocalmy od Zapomnienia"
68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 -
Millenium Bank

tytuł: DAROWIZNA na cele statutowe - [B]NUKA + nick z dogo[/B]

siedziba Fundacji:
26 500 Szydłowiec
ul. Jachowskiego 14 lok.14

IBAN : PL68 1160 2202 0000 0001 7724 6419
Kod BIC/SWIFT Banku Millennium:
BIGBPLPW

PayPal: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - NUKA + nick z dogo

[quote name='dor_cia']Tak, chętnie przekażę na bazarek 1 kalendarz owczarkowy :lol: dla chętnych, którzy spóźnili się z zamówieniem to chyba ostatnia szansa na zdobycie owczarkowych pycholi.

Widziałam, że w styczniowym głosowaniu krakvetu wystartowała Grupa wolontariacka Bezdomniaki Szydłowieckie, Kama, czy to Wy?
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17281[/URL]
Jeśli tak to trzeba nagłośnić, żeby zgarnąć wygraną ;)[/QUOTE]

[B]tak to my :)
prosimy bardzo o głosy [/B]w KRAKVET

Posted

[quote name='kama210']dziekuję za zorganizowanie bazarku ,
cegiełki z tego bazarku poproszę na konto Fundacji - musimy oprócz badań uzbierać na opłate hoteliku - obyt w hotelu będzie normalnie faktura przelewowa

[B]MALWA wstaw ten nr konta na 1 stronę bazarku [/B]

Fundacja "Ocalmy od Zapomnienia"
68 1160 2202 0000 0001 7724 6419 -
Millenium Bank

tytuł: DAROWIZNA na cele statutowe - [B]NUKA + nick z dogo[/B]

siedziba Fundacji:
26 500 Szydłowiec
ul. Jachowskiego 14 lok.14

IBAN : PL68 1160 2202 0000 0001 7724 6419
Kod BIC/SWIFT Banku Millennium:
BIGBPLPW

PayPal: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - NUKA + nick z dogo

[/QUOTE]

Ok, zaraz wstawiam.

Mam już sprzedane cegiełki za 80 zł! Yupppppi!

Posted

jestem w kontakcie @ z dr Jagielskim - zleży mu mu by Nuka przyjmowała dalej Opocan nawet w mniejszej dawce ,
ma do serii leków dorzucony kolejny przeciwbiegunkowy , zaraz kolejny wypad do apteki i dostawa do hotelu :P

Posted

[quote name='kama210']jestem w kontakcie @ z dr Jagielskim - zleży mu mu by Nuka przyjmowała dalej Opocan nawet w mniejszej dawce ,
ma do serii leków dorzucony kolejny przeciwbiegunkowy , zaraz kolejny wypad do apteki i dostawa do hotelu :P[/QUOTE]

A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego?

Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ?

Posted

Nuka konsultowana jest teraz z dr. Jagielskim drogą e-mailową, ze względu na fakt, iż dostała biegunkę(dr.prosił o kontakt w takim przypadku), Natomiast kolejna wizyta ustalona jest na 29stycznia. Trzymajmy kciuki , aby było dobrze! Pozdrawiam Wszystkie Panie kibicujące Nuczce :)

[quote name='MALWA']A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego?

Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ?[/QUOTE]

Posted

[quote name='MALWA']A kiedy ma odbyć się wizyta u dr Jagielskiego?

Bo rozumiem, ze na razie jest konsultowana telefonicznie, tak ?[/QUOTE]

Malwuniu wszystko ze szczegółami jest opisane przez Kama210 na tym wątku 1-2 strony wczesniej ( np post 95 z opisem wizyty u weta)
mysle że najlepiej jak sie tam cofniesz to przeczytasz bo nie ma chyba sensu powtarzać wszystkiego ;)

Posted

[quote name='madzix79']Nuka konsultowana jest teraz z dr. Jagielskim drogą e-mailową, ze względu na fakt, iż dostała biegunkę(dr.prosił o kontakt w takim przypadku), Natomiast kolejna wizyta ustalona jest na 29stycznia. Trzymajmy kciuki , aby było dobrze! Pozdrawiam Wszystkie Panie kibicujące Nuczce :)[/QUOTE]

[quote name='taks']Malwuniu wszystko ze szczegółami jest opisane przez Kama210 na tym wątku 1-2 strony wczesniej ( np post 95 z opisem wizyty u weta)
mysle że najlepiej jak sie tam cofniesz to przeczytasz bo nie ma chyba sensu powtarzać wszystkiego ;)[/QUOTE]

Dziękuję :lol: