Nadziejka Posted May 8 Posted May 8 Serdecznie zapraszam na kramik dla WAs pierwszy i dla Klausika Olenki Quote
Nesiowata Posted May 8 Posted May 8 Dnia 7.05.2026 o 17:12, asz26 napisał: Przyszła karma z allegro,bardzo dziękuję za pomoc. Dzięki za potwierdzenie. Quote
bakusiowa Posted May 8 Posted May 8 Dnia 6.05.2026 o 13:30, asz26 napisał: Nie złapałam jeszcze,chyba będę musiała wziąć Jamora żeby ją złapał bo ja nie mam sposobu na nią. Do klatki łapki nie wchodzi. Jaki byłby koszt złapania kotki? Quote
asz26 Posted May 10 Author Posted May 10 Dnia 9.05.2026 o 00:23, bakusiowa napisał: Jaki byłby koszt złapania kotki? Kotkę dziś złapaliśmy ale coś jej się stało ciągnie tylne łapy za sobą,podejrzewam że sąsiad coś jej zrobił bo nigdzie nie wychodziła poza ogrodzenie ale mogła przechodzić do niego góra w stodole. Jutro jedziemy do weterynarza bo nie ma w Warce w weekend weterynarza. Quote
asz26 Posted May 11 Author Posted May 11 Dnia 10.05.2026 o 23:05, bakusiowa napisał: Napisz jak będzie coś wiadomo. Na 15 jestem umówiona z weterynarzem. Quote
asz26 Posted May 11 Author Posted May 11 Kotka została w gabinecie,nie wiadomo co będzie lekarz jutro ma dzwonić czy da się ją wyleczyć czy nie,to jest kot dziki więc musi być sprawna żeby sobie poradzić. Quote
asz26 Posted May 13 Author Posted May 13 Kicia wczoraj wróciła do domu, weterynarz powiedział że nie ma nic pękniętego tylko jest mocno poobijana. Dziewczyna która umawiała ją do tego weterynarza od razu kazała wykastrować więc jest wykastrowana na gminę. Lekarz powiedział że tak do tygodnia już powinna zacząć chodzić. Teraz jest zamknięta w kenelu. I chyba ona nie jest dzika tylko taka bojąca bo dziś tylko delikatnie prychnęła jak jej dawałam syrop przeciwbólowy. Nie podoba mi się że na jedną łapę w ogóle nie staje ciągnie ją ale lekarz powiedział że to potrwa zanim dojdzie do siebie. Quote
asz26 Posted May 15 Author Posted May 15 Koteczka odeszła,wczoraj jej stan tak się pogorszył że nie dało się nic zrobić,wetka powiedziała że to zator,powikłania po kastracji. Kotka została uśpiona. Quote
bakusiowa Posted May 15 Posted May 15 Dnia 15.05.2026 o 16:04, asz26 napisał: Koteczka odeszła,wczoraj jej stan tak się pogorszył że nie dało się nic zrobić,wetka powiedziała że to zator,powikłania po kastracji. Kotka została uśpiona. Bardzo szkoda koteczki. Quote
asz26 Posted May 21 Author Posted May 21 Dnia 15.05.2026 o 16:22, bakusiowa napisał: Bardzo szkoda koteczki. Szkoda też kocurka który został a był cały czas z nią,chodzi i jej szuka. Quote
Nadziejka Posted June 8 Posted June 8 asz26 wysłałam pw kilka tygodni temu prosze o Twój num konta z zakończonego bazarku jest dla was 70 zl Quote
Nadziejka Posted June 9 Posted June 9 Mam num konta ale jeszcze poproszę o imię nazwisko i adres , bo sam numer to za mało ściskam ciuki za wszystko Quote
Nadziejka Posted June 9 Posted June 9 Zapraszam w odwiedziny serdecznie dla Was kramik nowiutki Quote
asz26 Posted June 16 Author Posted June 16 A u nas się dzieje,w sobotę byłam u weterynarza z Szarusiem,to kot wychodzący,w piątek wieczorem zaczął wymiotować,później dość długo tak jakby chciał wymiotować ale już nie wymiotował. Troszkę zjadł napił się wody i poszedł spać. Niby w sobotę już było dobrze ale zabrałam go do weterynarza. Dostał leki żeby nie wymiotował i od razu wzięłam na odrobaczenie dla całej czwórki i dla Cziki. Podejrzenie że to tasiemiec,doszły też leki dla Cygana na kości i krople dla Azy do oczów i znowu kiepsko z kasą. Jakby ktoś był chętny zamówić mokrą karmę dla kotów może być na allegro miks wrzucę za chwilę linka albo Felixa to by było super. Quote
asz26 Posted June 16 Author Posted June 16 Dnia 16.06.2026 o 11:52, asz26 napisał: A u nas się dzieje,w sobotę byłam u weterynarza z Szarusiem,to kot wychodzący,w piątek wieczorem zaczął wymiotować,później dość długo tak jakby chciał wymiotować ale już nie wymiotował. Troszkę zjadł napił się wody i poszedł spać. Niby w sobotę już było dobrze ale zabrałam go do weterynarza. Dostał leki żeby nie wymiotował i od razu wzięłam na odrobaczenie dla całej czwórki i dla Cziki. Podejrzenie że to tasiemiec,doszły też leki dla Cygana na kości i krople dla Azy do oczów i znowu kiepsko z kasą. Jakby ktoś był chętny zamówić mokrą karmę dla kotów może być na allegro miks wrzucę za chwilę linka albo Felixa to by było super. https://allegro.pl/oferta/mokra-karma-dla-kota-mix-tacek-kawalki-w-sosie-i-galarecie-50-sztuki-17988529240 Quote
Nadziejka Posted June 16 Posted June 16 Ten nowy kramik NA DZIŚ 16.06 ROZLICZYŁAM pieniążki dla Was które juz miałam na koncieod kropka73 i mojej Halinki : KROPKA73 CEGIEŁKI 40 zl DZIĘKUJĘ MAM NA KONCIE HALINKA NADZIEJKOWA KOLEŻANKA RAZEM 27 zl CEGIEŁKI 10 zl DZIĘKUJĘ MAM NA KONCIE HALINKA KUP TERAZ NUM 7 ciastka milka 4 zl NUM 8 żel Summer 3 zl NUM 11 czeko dżem 3 zl NUM 12 łużka do sałatek 1 zl 40 gr NUM 13 dywanik 1 zl 40 gr NUM 14 książka ,,PETROPOLIS,, 1 zl 40 gr NUM 15 książka ,,ROZGRYWKA,, 1 zl 40 gr NUM 16 książka ,,NIEZRÓWNANI,, 1 zl 40 gr DZIĘKUJĘ SERCE MAM NA KONCIE Proszę potwierdż na tym nowym kramku jak będziesz miała czasu Ściskam za was za siłe za zdrowie łapucinek Dnia 16.06.2026 o 11:52, asz26 napisał: A u nas się dzieje,w sobotę byłam u weterynarza z Szarusiem,to kot wychodzący,w piątek wieczorem zaczął wymiotować,później dość długo tak jakby chciał wymiotować ale już nie wymiotował. Troszkę zjadł napił się wody i poszedł spać. Niby w sobotę już było dobrze ale zabrałam go do weterynarza. Dostał leki żeby nie wymiotował i od razu wzięłam na odrobaczenie dla całej czwórki i dla Cziki. Podejrzenie że to tasiemiec,doszły też leki dla Cygana na kości i krople dla Azy do oczów i znowu kiepsko z kasą. Jakby ktoś był chętny zamówić mokrą karmę dla kotów może być na allegro miks wrzucę za chwilę linka albo Felixa to by było super. Quote
kasiasekret Posted Sunday at 01:45 PM Posted Sunday at 01:45 PM Zamówiłam tacki mix, 2 opakowania. Odbiór Żabka, Senatorska 19. Planowana dostawa we wtorek. Pzdr Quote
asz26 Posted Monday at 08:08 PM Author Posted Monday at 08:08 PM Dnia 21.06.2026 o 15:45, kasiasekret napisał: Zamówiłam tacki mix, 2 opakowania. Odbiór Żabka, Senatorska 19. Planowana dostawa we wtorek. Pzdr Ok. Dziękuję Quote
asz26 Posted yesterday at 12:14 PM Author Posted yesterday at 12:14 PM Dnia 21.06.2026 o 15:45, kasiasekret napisał: Zamówiłam tacki mix, 2 opakowania. Odbiór Żabka, Senatorska 19. Planowana dostawa we wtorek. Pzdr Kod do kogo przyjdzie?Bo jak narazie to nic nie mam żadnego powiadomienia że jest w żabce . Quote
Recommended Posts