Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.05.2026 o 13:30, asz26 napisał:

Nie złapałam jeszcze,chyba będę musiała wziąć Jamora żeby ją złapał bo ja nie mam sposobu na nią. Do klatki łapki nie wchodzi.

Jaki byłby koszt złapania kotki?

Posted
Dnia 9.05.2026 o 00:23, bakusiowa napisał:

Jaki byłby koszt złapania kotki?

Kotkę dziś złapaliśmy ale coś jej się stało ciągnie tylne łapy za sobą,podejrzewam że sąsiad coś jej zrobił bo nigdzie nie wychodziła poza ogrodzenie ale mogła przechodzić do niego góra w stodole. Jutro jedziemy do weterynarza bo nie ma w Warce w weekend weterynarza.

Posted

Kotka została w gabinecie,nie wiadomo co będzie lekarz jutro ma dzwonić czy da się ją wyleczyć czy nie,to jest kot dziki więc musi być sprawna żeby sobie poradzić.

Posted

Kicia wczoraj wróciła do domu, weterynarz powiedział że nie ma nic pękniętego tylko jest mocno poobijana. Dziewczyna która umawiała ją do tego weterynarza od razu kazała wykastrować więc jest wykastrowana na gminę. Lekarz powiedział że tak do tygodnia już powinna zacząć chodzić. Teraz jest zamknięta w kenelu. I chyba ona nie jest dzika tylko taka bojąca bo dziś tylko delikatnie prychnęła jak jej dawałam syrop przeciwbólowy. Nie podoba mi się że na jedną łapę w ogóle nie staje ciągnie ją ale lekarz powiedział że to potrwa zanim dojdzie do siebie.

Posted

Koteczka odeszła,wczoraj jej stan tak się pogorszył że nie dało się nic zrobić,wetka powiedziała że to zator,powikłania po kastracji. Kotka została uśpiona.

Posted
Dnia 15.05.2026 o 16:04, asz26 napisał:

Koteczka odeszła,wczoraj jej stan tak się pogorszył że nie dało się nic zrobić,wetka powiedziała że to zator,powikłania po kastracji. Kotka została uśpiona.

Bardzo szkoda koteczki.

Posted
Dnia 15.05.2026 o 16:22, bakusiowa napisał:

Bardzo szkoda koteczki.

Szkoda też kocurka który został a był cały czas z nią,chodzi i jej szuka.

• 3 weeks later...
Posted

A u nas się dzieje,w sobotę byłam u weterynarza z Szarusiem,to kot wychodzący,w piątek wieczorem zaczął wymiotować,później dość długo tak jakby chciał wymiotować ale już nie wymiotował. Troszkę zjadł napił się wody i poszedł spać. Niby w sobotę już było dobrze ale zabrałam go do weterynarza. Dostał leki żeby nie wymiotował i od razu wzięłam na odrobaczenie dla całej czwórki i dla Cziki. Podejrzenie że to tasiemiec,doszły też leki dla Cygana na kości i krople dla Azy do oczów i znowu kiepsko z kasą. Jakby ktoś był chętny zamówić mokrą karmę dla kotów może być na allegro miks wrzucę za chwilę linka albo Felixa to by było super.

Posted
Dnia 16.06.2026 o 11:52, asz26 napisał:

A u nas się dzieje,w sobotę byłam u weterynarza z Szarusiem,to kot wychodzący,w piątek wieczorem zaczął wymiotować,później dość długo tak jakby chciał wymiotować ale już nie wymiotował. Troszkę zjadł napił się wody i poszedł spać. Niby w sobotę już było dobrze ale zabrałam go do weterynarza. Dostał leki żeby nie wymiotował i od razu wzięłam na odrobaczenie dla całej czwórki i dla Cziki. Podejrzenie że to tasiemiec,doszły też leki dla Cygana na kości i krople dla Azy do oczów i znowu kiepsko z kasą. Jakby ktoś był chętny zamówić mokrą karmę dla kotów może być na allegro miks wrzucę za chwilę linka albo Felixa to by było super.

https://allegro.pl/oferta/mokra-karma-dla-kota-mix-tacek-kawalki-w-sosie-i-galarecie-50-sztuki-17988529240

Posted
   Ten nowy kramik
NA DZIŚ 16.06 ROZLICZYŁAM pieniążki dla Was które juz miałam na koncieod kropka73 i mojej Halinki
 :

KROPKA73
CEGIEŁKI 40 zl 
DZIĘKUJĘ MAM NA KONCIE

HALINKA NADZIEJKOWA KOLEŻANKA RAZEM 27 zl
CEGIEŁKI 10 zl
DZIĘKUJĘ MAM NA KONCIE
HALINKA
KUP TERAZ
NUM 7 ciastka milka 4 zl
NUM 8 żel Summer 3 zl
NUM 11 czeko dżem 3 zl
NUM 12 łużka do sałatek 1 zl 40 gr
NUM 13 dywanik 1 zl 40 gr
NUM 14 książka ,,PETROPOLIS,, 1 zl 40 gr
NUM 15 książka ,,ROZGRYWKA,, 1 zl 40 gr
NUM 16 książka ,,NIEZRÓWNANI,, 1 zl 40 gr
DZIĘKUJĘ SERCE MAM NA KONCIE   

Proszę potwierdż na tym nowym kramku jak będziesz miała czasu

Ściskam za was za siłe za zdrowie łapucinek
Dnia 16.06.2026 o 11:52, asz26 napisał:

Posted
Dnia 21.06.2026 o 15:45, kasiasekret napisał:

Zamówiłam tacki mix, 2 opakowania. Odbiór Żabka, Senatorska 19. Planowana dostawa we wtorek. Pzdr

Ok. Dziękuję 

Posted
Dnia 21.06.2026 o 15:45, kasiasekret napisał:

Zamówiłam tacki mix, 2 opakowania. Odbiór Żabka, Senatorska 19. Planowana dostawa we wtorek. Pzdr

Kod do kogo przyjdzie?Bo jak narazie to nic nie mam żadnego powiadomienia że jest w żabce .